sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Päivä projektin kimpussa

Hupsista, menipähän hieman myöhäiseksi tämä päivitys. Aika lentää, kun on kivaa. Olen tässä nimittäin puuhaillut erään mukavan projektin parissa, kerrotaan siitä vaikka sitten myöhemmin, ja niin on tämä päivä sujahtanut kuin humahduksessa. Päivemmällä kävin tosin kosmetologilla ja perheen kesken automarketissa (oli taas se tuskapäivä viikosta), mutta muuten olen viettänyt päiväni tämän projektin parissa. 

Ja vaikka se automarketteilu on edelleen sellaista semituskaa, alkaa siihen jo tottumaan. Niin kait se on, että ihminen tottuu vaikka päällään seisomaan, kunhan tarpeeksi sinnikkäästi opettelee.

Päälle puettiin yhtä ehdotonta lempparikuosiamme, Tutan retronorsuja. Olen hommaillut tätä kuosia Nasulle joka kokoon jo hyvissä ajoin, sillä näitä ei ihan kauheasti liikkeellä ole. Ainakin minä olen saanut hieman metsästää settejä kootessani, varsinkin kun niitä on sitten tietenkin pitänyt koota eri kokoluokkiin eri värisinä. Joo, tiedän. Hullu on hullu.

Mutsi pannahinen piilotti jotain tänne mukin pohjalle...
Minä sen sieltä kyllä esiin kaivan.


Imutan kielelläni jos ei muu auta.
No, tules nyt sieltä!
***********
Punainen norsuhaalari - Tutta 50v
Keltainen norsutakki - Tutta 50v
Keltaiset sukat - H&M, itse värjätty

Nasu ja isi lähtivät jossain vaiheessa mummolassa käymään antaakseen minulle ja projektilleni työrauhan. Isi valkkasi Nasulle ulkovaatteet enkä olisi kyllä itsekään söpömmin osannut valita. Ja jalassa on muuten uusin hankinta kenkärintamalta, uudet Kavatit. Niin on hyvät ja hienot, vaikka itse sanonkin. Kyllä ne ruåtsalaiset osaa!

Hei porukat, Rikillä ei ole safkaa täällä kupissaan.
Jahans, me lähdetään isin kans nyt. Hoida sä mutsi toi Riki.


Pistäisköhän sitenkin nämä Superfit... hmm.
Ei, kyl mä pidän nyt tämän asun.
**********
Leppistakki - Lindex
Leppismyssy - Löytö Huutiksesta
Punaiset kengät - Kavat

Olen meinaan nyt ryhdistäytynyt tuolla kenkärintamalla ja lisää kenkiä on tulossa... Voisin tehdä niistä jossain vaiheessa uuden postauksenkin, sillä kiitos rakkaan lukijamme nyt osaan hankkia naperolle kenkiä. Olipahan jo aikakin.

Kyllä kelpaa tepsutella.

4 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Jeeee! Kenkäpostaus, mun lempparia :). Hienot Kavatit, mä oon onnistunut näkemään noita vaan sinisenä. Nyt kelpaa Nasukan tepastella :). Ja kiitos, mielellään uusi kenkäpostaus.

Jännä kun mulla oli tässä välillä retronorsukyllästyminen ja ei harmittanut yhtään kun ne jäivät pieneksi. No, nyt se taas miellyttää silmää ja olenkin vähän harkinnut että josko alottaisi norsunmetsästyksen ettei tarvitsisi naperon kulkea siinä 68 senttisessä "mekossa" :D.

Muuten kyllä huomaan että lastenvaatemakuni on vuodessa muuttunut kovastikin, simppelimpään suuntaan, onneksi värikkyys ei sentään ole katoamassa, jos olisi niin huolestuisin.

Ja siinä toppahaalariasiassa jahkaan vielä hetken. Olen kallistumassa kaksivetoketjulliseen sillä tajusin että mun vauvalle ei enää seuraavana talvena voi pukea vauvahaalaria ;D. Toisaalta kiikarissa olisi myös yksi yksivetoketjullinen, katsotaan miten käy ja syövätkö nopeat hitaan :D. Postaan kyllä sitten kun joku haalari meille päätyy.

Kati kirjoitti...

Ihanat Kavatit!Upea värikin!

liiska kirjoitti...

voi miten söpöt kengät! itsehän ostin mammutti(yök)markkinoilta viking(yök)goret talveksi odottamaan niitä ensimmäisiä askelia. ne ei oo kyllä söpöä nähneetkään, voi elämä..

Heli kirjoitti...

L-E: Tämä selvä, laitetaan uusi kenkäpostaus tilaukseen. Noi Kavatit on kyllä tosi ihanat, mut veikkaan että jäävät vielä lähiaikoina jo pieneksi. Eli uusia jo hamstrailen... ;) Mä muuten kyllästyin kans noihin retronorsuihin välillä ja nyt on virkistävän paussin jälkeen rakkasu roihahtanut uudelleen. Se on kyllä harvinaisen toimiva kuosi, myönnettävä se on. Ja ihanan värinen! Kyllä se tuplavetskarillinenkin aivan ihana on, ja tosiaan vauvalle varmasti kätevämpi... mutta tiedän hyvin valinnan vaikeuden. Kerro sit mihinkä päädit!

Kati: Eikös ookin? Harmi vaan, et kauaa nämä ei mahdu :(

liiska: Hei, mä harkitsin niitä Mammuttimarkkinoita ja juurikin niitä ihan samoja (varmaankin) goreja! Ei ne nyt niin yök ole :) Katotaan kuinka mekin sit talven lähestyessä päädytään järkevämpiin kenkiin, nyt syksyllä voi vielä mennä söpöstelyn mukaan.