keskiviikko 14. syyskuuta 2011

And the winner is...

Ei mennäkään heti siihen arvontaan, jota kaikki kuitenkin kieli pitkällä odottavat, vaan esitellään perinteille uskollisena ensin Nasun päivän asu.

Eli, pikku onnetar puettiin tänään auringonpaisteeseen, ulkoa kun moista sääihmettä lienee turha hakea. Tykkään ihan älyttömästi tuosta Metsolan Sunray-kuosista, meillähän on siitä kaikkea aina piposta pöksyihin. Ja jos vaan osaisin ommella, olisi meillä vielä paljon enemmänkin näitä aurinko-vaatteita. Nytkin olen epätoivoisesti koittanut löytää pinkkiä SunRay alaosaa, meillä kun olisi se myssy edelleen sopiva mutta potkari jo pieneksi jäämässä... snif.

  
Keltaisena noi byysat onneksi vielä sopii myssyn kaveriksi.

 Tää olis jo menossa...


Vasta herännyt pörröpää
*********
Keltaiset SunRay pöksyt - Metsola
Musta body - H&M

Nasun herättyä aloimme valmistautua arvontaan. Tiesin, että sitä varten on odotettava mies kotiin (ellei mulle yllättäen vihdoin kasva se kolmas käsi lapaluiden väliin) tai muuten jää todistusaineisto laihanlaiseksi. Päätimme naperon kanssa laittaa kuitenkin kaiken iltaa varten valmiiksi.

Ensiksi keräsimme osallistujien nimet paperille ja tarkistimme, ettei joukossa ole samoja nimiä. Ei ollut. Sitten silppusin ne omiksi lapuikseen, tämä arvonta kun suoritetaan klassisen perinteikkäästi hatusta vetäen. Tässä vaiheessa arvontaa Nasu kävi jo lähes ylikierroksilla ja sille oli pakko antaa ylijäämäpaperit leikittäväksi. Vaihtoehtona oli sakset tai ne ja kerrankin päätös oli helppo.


Onneksi näistä harakanvarpaista ei tarvitse kenekään muun saada selvää kuin minun.
Huomatkaa valon nopeudella kuvaan ilmestyneet pikku nakit...

Arvonta venyi melko myöhään iltaan, myöhempään kuin olimme ajatelleet, sillä mies joutui jäämään ylitöihin ja oli kotona vasta kahdeksan aikaan. Onneksi olimme Nasun kanssa laittaneet kaiken valmiiksi, joten ei muuta kuin heti arpomaan.


 Mennään mutsi jo arpomaan, mennään nyt!
Hei, Riki häiritsee mua. 

Aluksi seurasi armotonta lappujen pläräystä ja sekoittelua. Hyvä puoli käyttämässämme onnettaressa oli sen lukutaidottomuus: vaikka lapuissa näkyi suoraan osallistujien nimet, ei Nasu niitä paljon valikoinut. Tai no, kyllä se valikoi, muttei selvästikään sellaisilla kriteereillä joihin me ehkä olemme tottuneet.


No niin, nyt mä pääsen näiden kimppuun. 
Sekoittelenpa aluksi hieman.  


Toi lappu se on, selkeesti. Ihan voittajan tuntuinen.
Jaa mitä, hetikö tästä pitäisi luopua?


No hyvä on, mutta ainoastaan sen takia, etten mä osaa lukea.
Ja siinä se nyt on, Nasun arpoma voittaja.

Eli kyllä, virallisen valvojamme nuuskiessa kättäni paljastan koukeroideni salat ja kerron, että arvonnan voittaja on nimimerkki "Kaimasi Heli". ONNEA, ONNEA,ONNEA!

Joten Heli, laitathan meille mailia tulemaan, niin sovitaan jatkosta. Tai vaihtoehtoisesti kommenttia boksiin, sekin käy hyvin. Ja mietihän jo valmiiksi haluatko luoksemme mitalikahveille vai laitammeko palkinnon postitse tulemaan, hihi. Niin, ja haluatko Allegron itse vai haluatko valita kenties jonkun toisen onnekkaan?

Olipas kivaa arpoa ja laittaa hyvä kiertämään, täytyykin järjestää uusi arvonta mahdollisimman pian. Nyt kuitenkin saunaan pöpöjä parantelemaan. Morjens!

9 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Minäkin tykkään tuosta metsolan kuosista, eipä sen puoleen mulla on tuota kangasta kaapissa odottamassa pari metriä :D sain niin halvalla 10e/metri ja siitä saa vaikka mitä tehtyä!

Maria kirjoitti...

Niitä pinkkejä sai kuule metsästää! Meiltä löytyy jemmasta ihan uusi pinkki kokohaalari kokoa 86. Valtava meidän neidille vielä pitkään... Voidaan hieroa vaihtokauppoja :D

Tiina kirjoitti...

Onnea Helille! Mahtavat arvontamenot :)

villahuivi kirjoitti...

Paras arvonta ikinä, siis toteutukseltaan! Ja söpöin onnetar :)
(oli päällä sitten keltaista, mustaa, pinkkiä tai sinistä!)

villahuivi kirjoitti...

Täytyy nyt tulla uudestaan kommentoimaan, kun luin sun kommentin salamatkustajan blogissa. Haluan sanoa, että ihailen kovasti sun ajatusmaailmaa, ja haluan kiittää meidän kaikkien lukijoiden puolesta siitä, että saadaan lukea näin fiksun, lämminsydämisen ja herttaisen bloggaajan ajatuksista ja elämänmenosta.
Go Heli!! :D
(Tulipas oikein sydämen avaus, mutta halusin jakaa tän fiiliksen mikä tuli kommenttis luettuani!)

Heli kirjoitti...

PikkuHoo: Oi joi, meilläpä on erona se, että Sinä osaat ommella ja minä en. Voi, niin pieni ja samalla niin valtava ero! Et ompelisi tilauksesta ja maksusta jotain tällaisille kaltaisilleni tunareille? Olisimme Nasun kanssa enemmän kuin kiinnostuneita, tositarkoituksella ja neilikkka rintapielessä... vink vink :)

Maria: Niin saa! Sitä, mikä meillä on, etsin pitkän aikaa. Se on kokoa 74 ja olisin enemmän kuin kiinnostunut vaihtamaan.. Heitä meitä hei maililla, niin hierotaan kauppoja ;) Jos siis olit tosissasi?

Tiina: Nimenomaan, onnea Heli! Mietin jo, että osaako se nassikka sittenkin lukea ja valkkasi lapun tutun nimen perusteella... :D

villahuivi: Voi kiitos, ei haluttu arpoa millään netin teknisellä vempaimella, vaan just silleen perinteisesti, miten arvontoja vähän niinku kuuluiskin järjestää. Tyyliin aikana ennen tekniikkaa, aikana kuokka ja kirves. Ja onnetar on hyvin onnellinen "poikakledjuissaan" :D

villahuivi: Voi villahuivi! Tiedätkö, jään harvoin sanattomaksi, mutta lukiessasi ihanan palautteesi, jäin yksinkertaisesti sanattomaksi. Totaalisen sanattomaksi. Luin sen keskellä Hämeenkatua puolipäivän ruuhkassa, pysähdyin, luin uudelleen ja hymyilin. Taisin hymyillä kuin haljennut nauris koko matkan Hämeenpuistoon saakka. Tulin siitä niin onnelliseksi, puhuit minusta valtavan kauniisti ja ajattelin miten voi joku tuntematon puhua minusta noin kauniisti? Nytkin huomaan, etten osaa oikein muuta kuin kiittää. Sanasi lämmittivät minua koko päivän ja otan ne nöyränä (ja punastuneena) vastaan. Kiitos!

villahuivi kirjoitti...

Voi Heli :)

Mulle on tullut sun tekstejä (ja varsinkin silloin sitä yhtä kommettia) lukiessa niin kiva olo, että "onpa siinä järkevä ja tasapainoinen nainen, tulispa itsekin tuollaiseksi" että mä halusin jakaa sen sun kanssa. :)

Ja vaikka mä oon teille tuntematon, kyllä sä alat olla meille blogin lukijoille jo tuttu. Vaikka et oikeesti, niin ainakin tunnut tutulta!

Kiitos itselles & keep 'em coming :D !!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsit, nyt tuli Heli-kaima iloiseksi :D Kannatti kehua Allegroa! Koska meidän pönikkä vetelee viimeisiään, otan lisää vastaan oikein mielelläni. Harmillisen kaukana asutte, joten laitetaan kusti polkemaan.
Minuun saa yhteyden sähköpostitse: heli.maaria@luukku.com

Heli kirjoitti...

villahuivi: Aaawww! Nyt en kertakaikkiaan keksi enää mitään vastattavaa, oot vaan niin ihana! :) Paitsi tietenkin sen, että niinhän mä taidan jo alkaa oleen pikkuisen tuttu teille, tälläinen höröpää kun mä oikeasti olen mitä tänne kirjoittelenkin. Ja oikeasti, hassua kyllä, näköjään myös hirmu ujo tällaisten kehujen edessä...

Voittaja-Heli: Hienoa! Iloa ja onnea tässä oli tarkoituskin jakaa! :D Laitan sulle sähköpostia tulemaan, täältä meinaan lähtee pauttiarallaa seitsemän kiloa laatukamaa kohta puoliin Sinua kohti... hihi.