tiistai 13. syyskuuta 2011

Vielä ehtii!

Tulin nopeasti huikkaamaan, että muistattehan osallistua Nasun Asun ARVONTAAN, vastausaikaa on vielä 23 tuntia. Ja kyllä, myös te jotka tunnette meidät siviilielämän puolelta saatte osallistua. Ihan kaikki lukijat saavat, Nasu on siinä mielessä joviaali tyyppi. Jopa mummit ja ukitkin :)

Lähetän teille kaikille supervoimia ja peukun arvontaan!

Eli nyt vaan kipin kapin raapustamaan joku nimi, pesuainepaketti voi olla pian Sinun. Mukavasti kotipostiin tuotuna (eivät taida Itellasta enää juuri kotiovelle niitä kannella, ainakaan ilman hirvittävää riistohintaa). 

ARPAONNEA!

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Voi kun kuvassa on suloinen pikku-Nasu! :) Näyttää vähän meidän tirpan ikäiseltä...? (6kk)

Heli kirjoitti...

Tiina: Hienosti paikannettu! Kuva on tammikuulta eli nasukka on juurikin sellainen puolivuotias tuossa. Omaan silmään näyttää ihan mega-pieneltä, snif!

Anonyymi kirjoitti...

Awwwww pikku-Nasu <3 Meilläkin oli tuo super-haalari, koko taisi olla 56cm eli meni n.viikon meidän jässikälle. :D

Heli kirjoitti...

Anonyymi: Eikös ookin lutunen! Nyt se on jo niin iso jässikkä, ainakin tohon verrattuna... lähes rippikouluikäinen ;) Toi super-haalari oli yks meidän ehdottomista lemppareista ja meni säästöön jos vaikka joskus tulevaisuudessa olis joku sitä käyttämässä. Ei vaan pystynyt myymään sitä. Vaikka kuinka koitin, ei, en pystynyt luopumaan. Ehkä mulla on joku salainen Supernainen-unelma ja samaistun siksi niin vahvasti asuun, hehe.