perjantai 30. syyskuuta 2011

Ota nyt, ota edes vähän, ota nyyyy!

Nasu se rakastaa touhuta Rikin kanssa, useimmiten kaksikko on jonkun kielletyn puuhan touhussa. Jaettu syyllisyys kun on ilmeisesti kivempi syyllisyys. Tänään on taas hajonnut esimerkiksi yksi Iittalan Hot&Cool juomalasi lisää. Juurihan niitä hajonneiden tilalle hain. Ei harmita, ehei, ei sitten yhtään.

Tässä sitä mennään pari päivää sitten viherkasvi-raasun kimpussa.

Katsoppas Riki, näin sitä kukkaa käsitellään.

Hei, älä yhtään yritä pihistää sitä. Kyllä siitä piisaa meille kummallekin.


Välillä Nasu jakaa hieman hellyyttä, välillä Riki dissaa Nasua.

Olemme olleet päikkäreiden jälkeisen ajan taas serkkulassa peuhaamassa ja nyt hiljalleen orientoidutaan miehen kanssa vapaaseen viikonloppuun. Pitkästä aikaa, ihanaa! Nasulle puettiin tänään päälle hauska kärpsyhaalari, jo tavaksi tullut shortisasu sukkahousuilla. 

Huomaa ny mut iskä! Täällä näin, ääntä kohti!


Nasu kujeilee isille.
**********
Musta body - H&M
Kärpäshaalari - Bobo Choses

Nasulla on ollut ruokahalu nyt tosi huono viimeiset pari päivää. Ruokapöydässä olen saanut käyttää kaikki keksimäni kikat eikä tappeluiltakaan ole säästytty. Kärsivällisyyttä, mistä sitä saisi ostaa lisää? 

No, tänään sitten lopulta nostin kädet kohti kattoa, luovutin ja ajattelin, jotta "olkoon, eläkööt sitten ilmasta hetuloimalla jos haluaa". Erävoitto Nasu 1 - mutsi 0.

Ehkä nassikalla tulee hampaita, ehkä kuu on väärässä asennossa, ehkä sitä ei vaan huvita? Ei voi ymmärtää, itsellä kun on suurin piirtein aina nälkä. Kakkonen tulla pöjähtää silti pottaan kolmesti päivässä, joten jostain se energiaa itselleen työstää. Mene ja tiedä.

6 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Euroopan hienoin kärpäskuosi-wau!Ruokailuasiat on välillä aika ankeita, mietipä kun muutaman vuoden päästä kokkaat gourmeeta sunnuntailounaaks ja nassikka haluaa einesmakaronilaatikkoa, tai hehehe, lätkäpitsaa :D
Meillä Mini ei syö hoidossa, eikä oikein nukukaan. Lapset osaavat passiivisen vastarinnan keinot todella hyvin. Toivotaan että hampaat tai mikäli, tulisivat/menisivät ohi pian. Joskus joku lekuri sanoi meille että lapsi ei itseään nälkään näännytä tahallaan. Sillä mennään-öitä!

Kultu kirjoitti...

Meillä oli viimeksi viime viikolla en syö tänään - päivä. Ei kelvannut letutkaan meidän herkkupyllylle. Siitä viimeistään tiesi, että tänään ei vaan huvittanut syödä. Seuraavana päivänä samat pöperöt upposi taas mallikkaasti. Pari päivää kestää mulla hermot (tai siis ei itse ruokailuja, mutta hätäilemättä) ja sitten olen jo heti huomenna varaamassa lääkäriä. Yleensä sitten huomenna jo syödään normisti.

Maria kirjoitti...

Meillä näitä en syö -päiviä on Patrikilla aika useinkin. Kyllä lapsi syö, jos on nälkä. Näin ainakin itse ajattelen. Huonosti syöminen alkoi siinä vaiheessa kun hampaita alkoi tulemaan. Jade kyllä syö aivan yhtä hyvin kun ennenkin vaikka kipuileekin hampaiden tulon takia.

Äni kirjoitti...

Jälleen aivan muusta aiheesta kommentoin: Meillä taitaa olla sama hääpäivä. :D Tosin meillä v. 2009 eli nyt kaksi vuotta lasissa. Sehän on vain sopivaa, kun Typyllä ja Nasullakin on juurikin reilu vuosi ikäeroa. ;D

Ja kuten tästä voi päätellä, elokuun postauksissa jo mennään. Ei enää kauaa ja olenkin lukenut koko blogin. :) (Kääk, mitä mä sit teen Typyn päikkärien aikana?! :D Elämä, missä oot?)

Heli kirjoitti...

Kati: Toi kärpsykuosi on kyllä magee, itekin tykkään. Vaikka joidenkin mielestä se on ehkä hieman ällö, ni musta se on nasta. Nasu varmaan alkaa äitinsä lailla hotkimaan roisekläppiä heti ku vaan kynnelle kykenee. Ehkäpä se on meillä geeneissä? ;)

Kultu: Nää on kyllä megaärsyttäviä nämä "en syö mitään" -päivät. Vähemmän näitä ja sotkemista ruokapöydässä, ni mulla ei ehkä menis hermot ikinä. Nyt menee.

Maria: Joo, hampaita ne tosiaan taitaa Nasullakin olla. Tulisivat jo, saamarin legot! :)

Äni: Ohhoh, ollan siis suosittu samaa kiinalaisten onnenlukua? Ihan mahtavaa, että jaksat blogia läpi kahlata! Nasun kanssa iitämme ja kumarramme :)

Kiki kirjoitti...

:) :)