sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Piilokamerassa

Aamupäiväisestä pyykinpesuepisodista suivaantuneena vaihdoimme aamupäivän puna-valkopilkullisen asun Tutan retronorsuihin, sillä kyllähän meiltä tätä kuosia vielä muissa vaatteissa ja kirkkaan keltaisena yhä löytyy, joku kun on ehkä hieman ihastunut siihen. Onneksi.

Kävi muuten tuota päivän asua kuvatessa sellainen klassinen amatöörikuvaajan moka - heijastun itse peilistä. Kyseinen vahinko tuo aina mieleeni sen työmaileissamme joskus levinneen herjakuvan, jossa oli kuva jonkun saksalaisen asuntovälityssivuston kohteesta. 

Kuvassa oli ihan normaali näkymä jostain huoneistosta, olohuoneesta muistaakseni, mutta klassisen huumorikuvan siitä teki se, että juurikin ikkunan kautta heijastui kuva myös kuvaajasta - täysin alastomasta, pulskasta, perusviiksekkäästä keski-ikäisestä saksalaismiehestä. Tekikö koti kauppansa vai ei, sitä ei tarina enää kerro.

No, me näymme kuvassa onneksi edellä mainittuun verrattuna erittäinkin siveellisiltä, sillä kuva on nappaistu juuri ennen Ikeaan lähtöä.

Mutsi hei, te näytte koti-Yodan kanssa kuvassa.


OHO!
***********
Musta body - H&M
Keltainen Itämaiset Norsut mekko & huppari - Tutta
Mustat sukkikset - Me&I
Valkoiset Addut - Lahja kummeilta

Marssimme siis Ikeaan ja minä niiden surkeiden kulmasuojien kanssa siihen asiakaspalvelupisteelle. Esitin asiani korrektisti, löin suojat pöytään ja totesin jotta ei toimi. Meillä ainakaan. Asiakaspalvelijaa nauratti ja saimme koko setin lahjakorttihyvityksenä takaisin.

Ja sehän sopi, sillä olimme joka tapauksessa matkalla uusille ostoksille. Tällä kertaa ostimme sitten niitä ovien sulkijoita, mä kun olen totaalisen kyllästynyt viikkaamaan Nasun vaatteita vähintäänkin kerran päivässä takaisin kaappiin. Katsotaan josko ne toimisivat.

En muuten missään nimessä suosittele aterioimaan Ikeassa sunnuntaina siinä kolmen tietämissä - törkeät jonot! Jonotimme safkaa lähes 45 minuuttia suolet mutkalla ja "pikaiseen ateriointiin" mennä humahti yli tunti. Niinpä itse kiertelyyn ei tällä kertaa juuri jäänyt aikaa. Ja ostamatta jäi tietty myös se mitä Ikeaan lähdin oikein hakemaan: vahakankaat. Ne olivat totaalisen loppu. Mutta hauskaa oli kaikesta tästä huolimatta.

Nyt sitten olisi leffailta tiedossa, änkyttävää kuningasta luvattu, joten kuittaan täältä meiltä tällä erää tähän. Hauskaa sunnuntai-iltaa kaikille ja muistakaa halia rakkaitanne!

3 kommenttia:

Viona kirjoitti...

Loistoleffa! Toivottavasti kaapinsulkijat toimivat teillä yhtä hyvin kuin meilläkin. Luulisi.

Ihmettelin hetken, kuka teistä on nimeltään koti-Yoda, kunnes tajusin (harmikseni?), että kyseessä olikin vain seinällä roikkuva Yodan kuva.

Minna Järvinen kirjoitti...

Ai että kun lasten vaatteet voi olla ihania! Aivan tajuttoman ihastuttava toi retronorsuasu :) mistäköhän noita vielä saisi?

Heli kirjoitti...

Vadelmia: Jop, tykkäsin tosi paljon! Ja liikutuin, mä kun oon tällänen liikuttuja. Kyllä meistä aina se ongelmaan ratkaisun keksivä tai pidempipinnasempi vanhempi on hetkellisesti koti-Yodana ;)

Minna Järvinen: Huuto.netistä saa ainakin esim. hakusanoilla "Tutta retronorsut" tai "Itämaiset norsut". Siellä on usein uusiakin myynnissä ja sieltä mä olen lähes kaikki Nasun norsut ostanut. Nettikaupoista en oo näihin törmännyt kuin pitkän etsimisen jälkeen Anselmiinan nettipuodissa. Tässä suora linkki: http://www.saunalahti.fi/totoy/index.php?p=productsList&sWord=retronorsu . Siellä on neljällä sivulla noita asuja, tosin kokoja enää aika hintsusti. Mut hinnoissakin tarjouksia.