keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Allegro EKO

Päivän asuksi valikoitui tänään Shampoodlen rento verkka-asu. Hassua, miten sitä siirtää oman fiiliksensä nasikkaankin niin, että koska itse flunssan yhä pahentuessa laahustan ympäri asuntoa kulahtaneissa pieruverkkareissa, puin pikku kaverillekin automaattisesti verkkarit päälle. 

Pikku joogi heräilee hälyttimensä kanssa.


Ja taas mennään! 
Mä pidän mutsi tätä hälläriä nyt matkassa mukana.

Lipes ote, pannahinen!


Jaa meinaat takavarikoida vai?
Älä unta nää!
******
Violetti pallobody - Nanoou
Violetti verkka-asu - Shampoodle
Vekki mallin leuassa - Jälleen uutta asfaltti-ihottumaa

Joitain päiviä sitten peräänkuulutin blogiteksteihin rehellisyyttä. No, nyt sitten seuraa blogini ensimmäinen rehellinen tuotetestaus. Kehitin tälle oman tunnisteensa "korruptioläppää", joskin toivon ja pyrin että tämä läppäni on korruptiosta huolimatta rehellistä. Tämä ensimmäinen tuotetestaukseni tosin lähti valitettavan puolueellisista lähtökohdista jo ennen ilmaisen tuotteen saamistakin, meillä kun on aktiivikäytössä kyseisen tuotteen edeltäjä. Jota olen teille jo ehtinyt kehumaankin.  

Mistä siis on kyse? Muistattekos, kun kirjoitin käyttämästämme pyykinpesuaineesta Allegrosta jokin aika sitten? Hehkutin kyseistä tuotetta täysin rinnoin, tuote kun on ainakin meillä jopa ylittänyt odotuksemme. Niinpä muulla aineella meillä ei ole pyykkiä pesty enää pariin vuoteen. 

Kävipä sitten niin hassusti, että jokin aika kirjoitukseni jälkeen Allegrosta otettiin minuun yhteyttä ja kysyttiin, saisiko minulle lähettää niiden uutta tuotetta testattavaksi. Eli lue: ottaisinko vastaan uutta tuotetta ilmaiseksi ja testaisinko sitä. Blogiin asiasta kirjoittamista ei vaadittu, joskin rivien välistä ymmärsin että sitä toivottiin. 

Mietin asiaa pari päivää ja suostuin lopulta. Ajattelin, että koska tuo perustuote on muutenkin meillä käytössä, olen itse asiassa melko utelias tesmimään sarjan uutta tuotetta. Varsinkin kun kertoivat sen olevan pääasiassa taajamien ulkopuolelle suunniteltu ekotuote. Kaupungeissakin pesuainetta voi kuulemma hyvin käyttää, mutta taajamien ulkopuolelle se on erityisesti suunniteltu. Niinpä sovimme, että testaan tuotetta ja kirjoitan siitä sen jälkeen sekä blogiin että palautemailin valmistajalle.

Korruptiolahja ja testikäytössä kulunut purkillinen.

No, paketti tuli kesän alkupuolella ja otin sen heti koekäyttöön. Olen nyt parisen kuukautta pessyt pelkästään tällä uudella Allegro EKO -pesuaineella meidän kaikki pyykkimme ja tuomioni on seuraava:
****************
  • Olen nyt käyttänyt useamman vuoden sitä perus-Allegroa ja yleisesti ottaen aika lailla yhtä kiva tuote tuo EKOkin on
  • Tuoksu ja annostelumäärä ovat vastaavia eli mielestäni hyviä
  • Plussaa tuote saa ympäristöystävällisyydestään
  • Pesukone itsessään on pysynyt hajuttomana ja puhtaana, kuten Allegronkin kanssa (näin tosin oletinkin)
  • Joudun pesemään vaatteita paljon pienen lapsen takia ja tuntuu, että ihan kaikkia ruokatahroja EKO ei niin hyvin poista, kuin mitä normaali Allegro
Eli oikeastaan ainoa, missä olen huomannut eroa perus-Allegroon on tuo pesutulos, joka joskus tiettyjen tahrojen kanssa tuntuu jäävän EKO:lla hieman huonommaksi. Näin ollen, lapsen ollessa näin pieni ja sotkiessa paljon, päädyn itse jatkossakin perus-Allegroon. Voin kyllä lämpimästi suositella myös EKO:a ja sillä varmasti on paikkansa mökeillä ja taajama-alueiden ulkopuolella.

Silti ihan loistotuote, herkkiksille ja muille.

****************  

Näin siis tuotetestaus tällä erää. Koska tuote vastasi monelta osin edeltäjäänsä, joka kuuluu perheemme suosikkeihin muutenkin, ei kirjoituksesta mitään teilaavaa tullut. Tuote kun on vaan yksinkertaisesti niin hyvä. Ja jos en olisi aiemmin käyttänyt Allegroa, olisi vastaanotto ollut mitä luultavimmin sama kuin sillon kun ensimmäisen kerran ostin Allegroa: puhdas ihastus.

Nyt vaatimustasoni on kuitenkin hieman noussut ja siten arviosta tuli ehkä jopa kriittisempi kuin mitä aikana ennen Allegron käyttöä olisi tullut. Pesutulos kun tällä EKO:llakin on, rehellisesti sanottuna, joka tapauksessa useita markettien pesuaineita parempaa. Puhumattakaan siitä onnesta, kun pesukone ja pyykki ei haise. Ah!

Tähän aiheeseen liittyen julistan seuraavaksi Nasun Asun ensimmäisen arvonnan. Stay tuned! :)

9 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Uskomatonta että Allegro otti sinuun yhteyttä!Turkmeenit tulee perässä-beware :)

Tiina kirjoitti...

Oisko taannoisella maininnalla jotain tekemistä. :D
Sulle alkaa tulemaan pesuaineita ovista ja ikkunoista -ihan niinku sarjakuvissa. Hehee.

Anonyymi kirjoitti...

Mähän sun aikaisemman Allegro-postauksen innostamana tilasin tuota ihmeainetta meille (ja on muuten hyvä!) ja kun tilatessa kysyttiin, että mistäs minä tuotteesta tiedän niin tottakai mainitsin teidän blogin. Kiva että ovat asian laittaneet "korvan taakse". :)

Ja Shampoodle <3 Pure love. Tilasin poitsulle mustana shampoodlen housut ja hupparitakin ja nyt mietin miten noloa olisi jos tilaisin saman setin itsellenikin. Niitä kun saa myös aikuisten koossa. :D Jos pakottaisin miehenkin Shampoodeliksi? Oltais sitten tekstiilikolmoset... Hmmm...

Eeva

mimmu kirjoitti...

Ei tuollaiset tuotearviot mun mielestä ole mitenkään pahaksi, jos niitä ei nyt liian usein ala olemaan. Bloggaajahan kuitenkin itse luo linjan blogilleen ja ihan kivahan mielenkiintoisia tuotteita on varmasti testailla. Itsekin oon muutaman kerran ollut mukana jossain tedtiryhmissä, vaikka siipan mielestä se on tosi turhaa touhua :-)

Shampoodlen setti on aivan hurmaava. Meillä on yhdet trikoot ko. merkiltä ja oon ollut supertyytyväinen laatuun eli ostetaan jatkossakin.

Pikaista paranemista mamalle :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mutta koska ne tajuaa sieltä Metsolasta ottaa teihin yhteyttä ;) ?

Heli kirjoitti...

Kati: No älä muuta sano! Luulisin, että saamme kiittää ihania lukijoitamme siitä :)

Ti: No NIINPÄ! Heti tuli itsellenikin mieleen, vaikke ne suostuneet sanomaan mistä meistä kuulivat. Nöyrä kiitos siis sinne suuntaan ja toivotaan että onni suosii sen paketin sitten teille päin :)

Eeva: Ai-van! Kuten tossa Ti:llekin kirjoitin, lämmöllä teitä ajatelin kun ne yhteyttä ottivat. Ihan mahtavaa, että näköjään tuollaisilla vinkeillä voi näin kivoja seurauksia olla ja nyt sit saadaan tuo ihanuus vielä eteenpäin jollekin onnelliselle. Me happy! :)

Ja arvaas mitä?! Mäkin oon suunnitellut jo jonkin aikaa, et tilaisin itsellenikin ton Shampoodlen, mustana. Mut sit tilasin nyt eka Jumpinin (http://jumpinshop.com/webshop/), seuraavaksi ehkä hyvinkin Shampoodele mamalle. Sit iskälle sama joululahjaksi ja kansalaiset tukehtuu täällä Tammelan nurkilla meidät päiväkävelyllä nähdessään... ;)

mimmmu: Juu, ei pelkoa että alkaisi tiheään olemaan. Ei itseänikään kiinnosta mikään tuotetestaajan arki, pois se minusta! Tuonkin testauksenkin tein itse asiassa sen takia, et päätin sillon jo ku hommaan suostuin, et arvon sen sit teidän kesken. Teidän ansiotannehan se on, et mä sen sain. Mutta Shampoodle taas - se on tosiaan megaihana! Laatu kohdillaan, samoin malli. Mistä sä muuten ostit omasi? Tuo Nasun on Huutiksesta (ylläripylläri).

Anonyymi: AIVAN! Erittäin hyvä kysymys! Mikä niitä vaivaa siellä? Ovatko aivan urpoja :D

Anonyymi kirjoitti...

Oioioi minkä Jumpinin tilasit? Ehdottomasti sitten kuvia tänne, koska noita haalareita mäkin olen zoomaillut.. :D

Anonyymi kirjoitti...

^Eeva

Heli kirjoitti...

Eeva: Tilasin sellaisen smurffinsinisen. Nyt vihdoin pystyi, kun tuo Riki ei enää karvasta. Haaveilin asusta kauan, mutta karvasen kodin kotiasuna sen karvat olis tukkineet pesukoneen. Mutta nyt, voi nyt, on eri asia. Voisin koittaa näpsäistä siitä päälläni jonkun ujon kuvan, tiedä sitten kuinka ihmisiä kiinnostaa tällaisen hömpän amatööriäidin nassu... ;)