perjantai 9. syyskuuta 2011

Sänkymyyryä ja mielipiteiden harmoniaa

Tänään olen sitten istunut lähes koko päivän kampaajani tuolissa. On värjätty päättä, hierottu kampausta ja sitten taas hieman värjätty. Ou jea! Vastahan sain tähän päähäni mukavan harmaan sävyn ja nyt se on... no, kaikkea muuta kuin helmenvaalea. Asiaa!

Niinpä nasukka on ollut käytännössä koko päivän mummolassa. Amatööriäidin ja naperon yhteinen aika tiivistyi tänään iltapeuhuun sängyssä ja iltapesuihin, jotka itse asiassa isi hoiti. Löffäilynurkan jalostunut serkku on ehdottomasti sänkymyyry, jota ainakin meillä leikitään ahkeraan. 

Homman juoni on sangen simppeli: otetaan yksi kappale lasta, yksi äiti ja joskus yksi isikin. Heitetään koko kööri sängylle petivaatteiden sekaan myyryämään. Lopetetaan, kun kaikki ovat nauraneet vatsansa kipeiksi ja hionneet hiuksensa kosteiksi.

Jaa heitit mut tähän sängylle vai? Niin, sinä siinä.
Meinaatkos itse uskaltautua mukaan?

Hyppää sekaan mutsi, hyppää nyyyy!
Et taida uskaltaa, nynny!

Ja kun pikkuruinen pinkki metrimake noin uhoaa, ei ole muuta vaihtoehtoa kun heittäytyä sekaan kutituskourat valmiin avonaisina. Tässä sodassa ei oteta panttivankeja, tässä kutitellaan ja paijaillaan niin maan armottomasti. Välillä Nasu iskee takaisin aseinaan kuolaiset pusut, märkänä innokkaasti lipova pieni kieli ja kaikkialle ehtivät nakkisormet. Onkin suoranainen ihme, ettei taistelun tiimellyksessä napatuissa kuvissa ole kuolavanoja.


*Räkättävää naurua*
 

Pinkki body - Tutta
Pinkki froteehaalari - Kik Kid
Pinkit sukat - Lahja Invaasiolta
Bloggaajan ajatukset - Pinkkeja nekin

Muistatteko muuten kuinka joitain päiviä sitten peräänkuulutin rehellisyyttä blogimaailmaan, ärsyynnyin normiteksteihin piilotetusta mainonnasta ja haukkua puljasin siinä sivussa muutaman tuotteenkin? No, hassua kyllä, tänään Nelliina oli aivan tasan tarkkaan samojen teemojen äärellä! Oi Nelliina, sinä ihana tamperelainen blogisisareni (vaikka tosin blogaammekin hieman eri aiheesta), puhut asiaa!

Oli ihan pakko kommentoida Nelliinan tekstiin, vaikka sitä äärimmäisen harvoin teen. Sen verran hämmästytti ajatustemme samankaltaisuus. Käykäähän lukemassa, Nelliina kirjoittaa aiheesta minua varmasti selkeämmin ja samalla hieman erilaisesta perspektiivistäkin, hänelle kun noita ilmaisia tuotelahjoja sataa hieman eri tahtiin kuin meille Nasun kanssa. Ja silti, voi silti, hänkin peräänkuuluttaa rehellisyyttä. Arvostan.


Joo joo, aivan, just niin.
Mut tulisko hei joku jo peseen meitsin hampaat?

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Nasu palauttaa maailmanparantajan maan pinnalle :) Ihanat loppukuvat, ja mikä riemu sängyllä pötkötellessä!Nasulla on muuten tosi pitkä tukka jo!

Kati kirjoitti...

Hei lisäänpä vielä että oot Heli asioiden ytimessä, myös Kuluttaja-lehden numerossa 5 oli tästä product placementista.

Heli kirjoitti...

Kati: Juurikin niin! :) Nasulla on tosiaan hirmuinen liehuletti jo ja kovasti tekisi mieli tarttua saksiin... mutta sitten muistan omaa traumaani äidin leikkamaasta kattilakampauksesta (tyyliin Prinssi rohkea) ja hillitsen itseni.