lauantai 3. syyskuuta 2011

Koristautuva kielitieteilijä

Kuinka söpöä! Nasu on alkanut hienostelemaan, sillä tavoin söpösti koruilla itseään koristellen. Napero nimittäin löysi oma-aloitteisesti eräästä kaapista pari laatikkoa, johon allekirjoittanut oli vuosia sitten säilönyt erinäisiä korujaan.

Itse olin jo autuaasti unohtanut koko boksien olemassaolon, mutta ipanan riemukas jokellus ja kiljahtelu veti pahaa-aavistavan äidin paikalle. Säntäsin sydän tykyttäen ja kauhukuvia mieleeni maalaillen huoneeseen vain löytääkseeni riemusta hihkuvan nassikan kauan unohtamani koruarsenaalin luota.

Kerrankin mukava yllätys, normaalistihan ilosta pulputtava jokellus (tai vaihtoehtoisesti syvä hiljaisuus) tarkoittaa kiellettyjä puuhia ja katastrofia.


Hei mutsi, katsoppas mua!


Odota hetki, laitan nämä kaulaani.
Enkös olekin kaunis?

Toisessa laatikossa oli värikkäitä kukkapinnejä (siis sellaisia kunnon klipsupinnejä), hiuspompuloita ja -koruja, toisessa kaulakoruja. Kaulakoruja oli sekä erinäisiltä ulkomaanmatkoilta että suoraan meikäläisen teinivuosilta. Värikkäitä puukoruja, helmiä, simpukoita ja kiviä. Suoraan sanottuna mahtavan värikkäitä ja kauniisti kolisevia ihanuuksia.

Nimesimme laatikot Nasun kanssa aarrelaatikoiksi, sillä varsinainen aarre niiden sisältö nassikalle oli. Niiden parissa tämäkin aamu on taas hurahtanut.


Saiskos tähän ranteeseenkin jonkun korun, kiitos!


Tämä vihreä on mun erityinen lempparini. 
Heitänkin nämä muut nyt pois ja koreilen vaan tässä vihreässä.

Koruilla leikkimisen lisäksi Nasu löysi eilen kielensä. Hassua, että jollekin asialle voi näin selkeästi laittaa päivämäärän, mutta tämä kielen löytyminen tapahtui selkeästi eilen. Illalla, kun puuhailimme koko perhe olohuoneessa, alkoi napero yhtäkkiä kiskomaan kieltään ulos suusta.

Mies sen ensiksi huomasi ja nauraa hohottaen kommentoi asiasta minulle: "Hei, tsekkaa, Nasu löysi kielensä". Ja totta tosiaan! Sitä tunnusteltiin, vedettiin, puristeltiin ja fiilisteltiin. Minne vain katsoikin, siellä nasukka haroi kieltään.


Hei porukat, mikäs tämä märkä ja liukas mun suussani oikein on?

Tunnustelun ohella juuri löydettyä kieltä piti tietenkin myös lepuuttaa ulkona. Niin se nassikka painoi kieli suusta pilkottaen kuin ajokoira jahdissaan. Oli se vaan huvittavan näköinen! Yritin nappaista tilanteesta kuvan, mutta tuo pallosalama on jo niin vikkelä, etten ehtinyt edes tarkentamaan kun pikku kielitieteilijä oli jo muualla.


Hähää, tsekatkaas mikä mun suusta lerpattaa!

Näin siis meillä on mennyt eilinen ilta ja tämä aamu. Nyt täytyy kuitenkin alkaa valmistautumaan serkun häihin, palataan juhlatunnelmiin huomenissa. Tsau!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, tuolta löytyy joskus tuurilla uhan kivojakin muksujen kenkiä: http://www.next.co.uk/girls/younger-girls-fashion-boots/3

Anonyymi kirjoitti...

tai tämä on parempi linkki tuonne:
http://www.next.co.uk/shop/gender-youngergirls-category-boots-category-pumps-category-sandals-category-shoes-category-slippers-category-trainers-category-wellies-department-fashion-0

Heli kirjoitti...

Anonyymi: Hei, kiitos vinkistä! :) Olipahan i-ha-ni-a kenkiä! Voi ei, just kun päätin etten nyt hetkeen ostele Nasulle mitään... toisaalta, sehän tarvii kenkiä. Mietityttää vaan, ku noita ei nyt sit pääse testaan, et osaankohan ostaa oikean kokoiset? Onko sulla kokemuksia tuolta ostamisesta, sujuuko kaikki jne?

Anonyymi kirjoitti...

Olen tuolta tavaraa tilannut. Tulee tosi nopeasti ja postituskulut taitaa olla vain 5 euroa per koko tilaus. Osissa kenkiä kääntää koot suomalaisiksi automaattisesti kun pistää Suomi-profiilin tilaukseen. Jos ei niin netistä löytyy taulukoita. Kotimaiset kengäthän ovat reilun kokoisia, joten ottaisin yhden koon isomman kuin mitä suomalaista merkkiä ostettaessa. Muistaakseni noita voi palauttaakin..

Heli kirjoitti...

Anonyymi: Oukkidoukki, hyviä pointteja, kiitos. Ärsyttää nämä Suomen postin hinnat, usein tulee melkein halvemmallakin esim. UK:sta hirmu satsi kamaa mitä yhden pienen kenkäparin lähettäminen Suomessa kustantaa... huoh.