maanantai 12. syyskuuta 2011

Pieleen meni

Täällä taas, todistamassa Murphyn lain kaunista toteutumista. Tänäänhän on nimittäin ihan kaikki mennyt pieleen. Vessan viemäri tukkeutui (tosi kiva hei, varsinkin kun joudun kittaamaan ekstra paljon nesteitä), lääkärin määräämät dropit väsyttivät ja Nasu oli niin puuhakkaalla mutta pahalla tuulella, etten rehellisesti sanottuna muista koska se olisi tuollaista showta viimeksi pitänyt. 

Jokainen näistä olisi helppo kestää ja hanskata yksitellen. Viemäri ilman flunssajuomista paisunutta rakkoa, lääkeväsymys ilman elektropupuna pomppivaa ipanaa ja kiukkuinen varhaisuhmaikäinen ilman taudin runtelemaa oloa. Yhdessä ne ovat muodostaneet suorastaan helvetillisen päivän, josta selviämisestä annan kyllä itselleni kymmenen pistettä ja papukaijamerkin. Niin, ja ison Fazerin sinisen.

Nasu valmiina kurittamaan väsynyttä äitiään.

Edes päivän asu ei onnistunut piristämään, vaikka aivan tieten tahtoen valitsin keltaisen asun. Se näytti toimivan ainoastaan nasukalle itselleen, joka taisi saada siitä lisävirtaa äidin kidutukseen.

Kappas, täällähän se mutsin läppäri on tyynyn alla piilossa. 
Se johon EI SAA koskea.


Jos edes muutaman kirjaimen nyppäisisin irti?
************
Riikinkukko body - Plastisock
Keltaiset froteehaalarit - Moonkids

Kuvien ottamisen jälkeen kävin keittiössä lämmittämässä taas hieman juotavaa ja siinä suhteellisen lyhyessä ajassa pikku termiittimme oli jo ehtinyt irroittamaan kymmenkunta näppäintä läppärin näppäimistöltä. Jotenkin ei tuo muisti pelannut sitten ollenkaan ja oli melkoisen työn takana saada irtokirjaimista koottua taas toimiva qwerty. Kuka noita kirjainten järjestyksiä ulkoa muistaa, kysyn vaan?

Illan paketoi iltakylpyyn tehdyt kakkakepposet. Mikään ei nimittäin ole mukavampaa kuin soppakauhalla kalastella pinkissä ammeessa ruskeina killuvia kakkakikkareita, miehen hihitellessä vieressä. Hihittely maksoi miehelle reissun lähikauppaan, kipeä ja rääkätty äiti tarvitsee nyt Fazerin sinisensä. 

Huomenna sitten taas uudella tarmolla arjen kimppuun, ei se ainakaan tätä päivää huonommin voi sujua. Tsau!

5 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Tsemppiä ja paranemista! Mulla on muuten varanäppis, josta saan puuttuvia osia, jos en onnistu enää kiinnittämään niitä irronneita ;) (tästä kiitän hyvää huoltosopimusta, jonka ansiosta oon saanut ilmaseks uuden näppiksen vanhan "hajonneen" tilalle.) esikoinen oli erikoistunut näppäinten irrottamiseen, vauva-ajan jälkeen taisi puuttua 4 näppäintä.

Pahaa flunssaa vielä inhottavampi sairaus on laattatauti+tervelapsi. sitä pahempi laattatauti+laattatautinen lapsi. ja kenties pahin laattatauti itsellä, lapsella ja raskaus reilusti yli puolen välin, potkiva vauva ei nimittäin ihan erityisesti helpota sitä laattatautia. Kokeiltu on. Tosin laattatauti menee yleensä suht nopeesti ohi toisin kun sitkee flunssa.

Töissä olon yksi mukava puoli on se, että kipeenä voi olla yksin kotona kipeenä, jos ne lapsukaiset on terveitä ja hoidossa. Ei olla kyllä vielä kokeiltu, mutta nautiskelen jo ajatuksesta mahdollisuudesta sairastaa yksin ;)

No koitahan parantua, tunnen tuskasi. Ja toivottavasti vessakin korjaantuisi.

L-E kirjoitti...

Tsemppistä! Minä kun lepäsin sen lauantain niin alan olla jo kuosissa (soriiii, oli ihan pakko ;)). Pikaista paranemista sinnekin!

Meillä tapahtui eilen niin että mies tuli kesken päivän töistä kotiin ja ilmoitti olevansa sairaslomalla eli menee nukkumaan. WHAAAAT?!? Missä on kotiäidin sairasloma? Minäkin olisin tarvinnut neljän tunnin päiväunet (kyllä, neljän!) kipeänä ja kyllä vielä eilenkin olisin tarvinnut lepohetkeni olin illalla aivan poikki. Ei lapsen kanssa oleminen toipilaanakaan käy vielä kuin terveenä. Hieman keitti ne miehen nokoset... Mutta you know - kun mies on sairas se on todella sairas ;). Saatiin pieni riitakin aikaiseksi ja kumpikin sai lueteltua kuinka tekee kaikkensa perheen eteen ;D.

Ja sitten illalla yritettiin ajoissa nukkumaan niin eikös napero pitkästä aikaa aloittanut sen kattokaa näin nopeasti pääsen takaisin ylös täältä peittojen alta- leikin.

Juuh, aainpas taas purkautua :D.

Heli kirjoitti...

Salla H: nasu on kans varsinainen peto näpsiin näitä kirjaimia irti. Kerran katseltiin miehen kanssa tv:tä ja se tuli maiskuttelemaan viereen. Ihmettelin sit ääneen miehelle, et mitähän punaista tuo ipana taas jäytää (vilkkui suusta). No, mies tonkin hieman sormella ja läppärin hiirihän siellä sai pikku legojen pehmennystä. Onneksi, voi onneksi meillä ie ole ollut kuin yksi laattatauti ja sekin meni yhdellä yrjöllä ohi. Voin vaan kuvitella millaista showta se on... Vessa onneksi taas vetää ja dropit alkaa toimiin eli eiköhän tästä nousta, kiitos tsemistä!

L-E: No NIINPÄ! Sä oletkin fiksu :) Just itekin mietin tossa dsitä kuinka kotiäiti ei tosiaan vaan saa sairastaa. Ei mies lomaa saa, jos nassikka on terve ja minä sairas. Ehei, se on vaan raatona pärjättävä. Mutta jos mies sairastuisi, saisi se saikkua itselleen ja voisi levätä, koska minä olen täällä. Huoh. Töissäolon hyviä puolia, selkeästi. Kotona olon hyviä puolia nautin itse juurikin nyt: istun sohvalla omassa rauhassani, juon hyvää kahvia ja kirjoittelen teille :)

ja hei, purkautuminen tekee aina hyvää, me know.

Kati kirjoitti...

Hihii, sori mut ei voi kuin nauraa. Meillä lähti just h-kirjain mut fiksasin takaisin. Sä alat oppia, suklaa auttaa vaivaan kuin vaivaan :D Jaksamisia ja koittaa ny parantua!!

Heli kirjoitti...

Kati: Taas suklaata tilattu mieheltä, joka palaa treeneistään. Tosin nyt en voi syyttää Nasua, se kun on ollut tänään suht kiltisti. Syytän sitten flunssaa :)