sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Designtorilla

Voi ei, Nasu on saanut jostain nuhan. Ensin se heräsi aamulla klo 06 huutelemaan, mitä tapahtuu erittäin harvoin. Nousin silmät sikkurassa ylös antamaan lämmintä maitoa, mies kun oli ollut Monsters of Pop -tapahtumassa ja oli minun vuoroni herätä. Mutta ehei, en kyllä aikonut nousta vielä kukonlaulun aikaan. Eli nasukalle maitoa kitusiin ja sen jälkeen pää takaisin tyynyyn.

Keino toimi. Seuraavan kerran heräsin aamulla klo 10 sen huhuiluihin. Pinnasängyssä odotti iloinen ja vuotavanenäinen taapero, jonka vaippa oli pettänyt yksien isojen pisujen verran. No, onneksi olin ollut sen verran fiksu aikoinaan, että olin pedannut Nasulle froteesuojan lakanan alle (tämä itse asiassa yllätti minut petivaatteita poistellessani). Niinpä pesuun päätyivät vain lakana ja frotee, eläköön hetkellinen fiksuus!.

Aamupalan jälkeen otettiin suunta kohti Designtoria. Ja koska se järjestettiin tänä vuonna vanhassa tehdashallissa, päätin lähteä liikenteeseen pyörällä ja kantaa Nasua sitten perillä simppelisti Manducassa. Kerrankin fiksu idea, siinä ihmisryysiksessä olisi nimittäin ollut aikas homma luovia vaunujen kanssa. 

Päälle designtapahtumaan puettiin sinistä froteeta, joka tosin ei ulkovaatteiden alta paljon näkynyt.

 Meitsi onkin lähdössä ekaa kertaa tisaintapahtumaan, hihi.


Huomatkaa myös huolettomasti sivulle sutaistu heittarini.
***********
Sininen villabody - H&M, itse värjätty
Froteehaalari - Kik Kid
Kuvassa näkyvät isin kädet - Välttämättömät energisen mallin aloillaan pitämiseksi

Itse tapahtumasta piti ostaa vain "jotain ihan pientä". No just joo, niinhän sitä aina. Kotiin kannettiin seuraavat löydöt, joihin olen kyllä rahanmenosta huolimatta erittäin tyytyväinen.


Tätä on etsitty kauan! Nimittäin korutelinettä, siinä roikkuvat korvikset, lompakko ja kännyteline ovat sitten kyllä  puhtaita impulssiostoksia. Kuten myöskin nämä ihanat pinkit Hasbeensit. Pakkohan ne oli alkavaa työelämää varten ostaa, alennuksella kun sai...

Designtorin ohella löysin Facebookista pari ryhmää, joissa kauppoja tehdään vallan vinhalla vauhdilla. Hassua on se, että esimerkiksi monia Me&I:n tuotteita myydään tuolla jopa kallimmalla kuin mitä Huutiksessa ja silti tavara menee vauhdilla kaupaksi.

Itse en Meandia lähtenyt ostelemaan, mutta yhden ompelijan pari ihanaa mekkoa sieltä tuli illan pimetessä huudettua. Sekä yksi Tutan retronorsuhaalari, myönnetään. Mutta hei, ruskean väristä meillä ei vielä ollutkaan...hihi.

****************

PS. Jaa niin ne ryhmät vai? No ne ovat nimeltään "Sydänpyllyt", "Metsolan kirppis" ja "SMÅFOLK-kirpputori ja fanitusryhmä". Käykäähän tsekkaamassa jos kiinnostaa, ihan kivoja löytöjä tuollakin voi tehdä.

3 kommenttia:

villahuivi kirjoitti...

Me nähtiinkin sun mies MoPissa! Piti tulla Tampereelle käymään harrastamaan kyldyyriä (MoP & designtori).
Minä: Hei, tuolla taitaa olla Nasun iskä!
Mieheni: Ei, se on se Carlingsin myyjä.
Minä: No niin just!

Nasulla on muuten sama heittari ku isällään, eikö ole! :D

liiska kirjoitti...

minäkin katsoin et nyt on aika isin oloinen heittari nasulla, suits her! <3

Heli kirjoitti...

villahuivi: Hihi, Nasun isi on julkkis! Ja kyllä, toimii Carlingsin myymäläpäällikkönä, paljastetaanpa nyt sekin. heittari on tosiaan ihan ku isillä, pyörre kääntään sen tismalleen samalla lailla, samaan suuntaan vinoon. Koita siinä nyt sitten asetella söpöä otsatukkaa...

liiska: Viksumpi varmaan jo hakis sakset ja pistäis kynien, mut mä en ole a) viitsinyt b) uskaltanut, joten tuossa se silmillä roikkuu. Toisaalta, onpahan matskua pinnin alle ;) Ja onhan se retee.