torstai 8. syyskuuta 2011

Ihanaa, lukijat, ihanaa!

Köh köh ja pärskis! Kolmatta päivää tätä ankeaa flunssaa mennään ja olo on karsea. Lyhyesti ja ytimekkäästi kuvattuna kar-se-a. Niin olisi fiiliskin, ellette te piristäisi meitä jatkuvasti ihanilla nimiehdotuksillanne! Täytyy todeta, että vaikka Nasun oma nimi meidän lemppari tietty onkin (ja huolestuttavaa jos ei olisi), niin kyllä olette pistäneet jo niin monta uutta suosikkia sille tulevaisuuden mahdolliselle pikku kakkoselle ettei tosikaan. 

Niinpä olen, itse asiassa koko päivän ajan, käynyt säännöllisin väliajoin lukemassa arvonta-vastauksianne ja fiilistelemässä erilaisia nimiä. Hitsit kun olenkin tyytyväinen tuohon muuttuneeseen arvonta-kysymykseeni, olkoonkin että teidän vastauksennehan siitä vasta hyvän tekevät. 

Ihanaa, kun niin moni on jo osallistunut arvontaan ja te, jotka ehkä vielä harkitsette osalistumistanne, sinne vaan joku nimi. Vaikka sitten Mörökölli, ei tarvitse suotta kokea mitään rimakauhua. Voittaja ratkaistaan arvalla, ei nimiehdotuksen perusteella. Onneksi, sillä parasta olisi jo nyt todella vaikea valita.

Unohtui muuten eilen mainita, etteivät teidän oikeat henkilötietonne tietenkään tule kenenkään muun kuin minun tietooni. Ja jos ette jostain syystä halua minunkaan niitä tietävän, niin voin toki lähettää voittopaketin vaikkapa Mikki Hiirelle, kunhan vain osoite (vaikkapa poste restante) on sellainen, että pesuainepaketti teidät saavuttaa. 

Lisäksi voisimme sopia jo nyt niin, että jos arvonnan voittaja ei syystä tai toisesta haluakaan pakettia itselleen, saa hän päätttää kuka sen saa. Tämä joku voi olla voittajan äiti, isi, sukulainen, ystävä, kaima, tuntematon kaduntallaaja tai joku toinen nimimerkki. Aivan vapaasti saa valita. 

Niin että vaikket itse pesuainetta tarvisikaan, aikas mukava yllätyslahja se on toiselle lähettää. Me voimme Nasun kanssa sitten askarrella pakettiin yllätyskortin voittajan toiveiden mukaisesti. Tai vastaavasti olla askartelematta korttia voittajan toiveiden mukaisesti, hehe. Jotkut teistä meinaan ehkä muistavat sen yhden järjettömän surkean farssimompelemisen kuukausien takaa. Puhumattakaan tästä simppelistä tee-se-itse ideasta.

Tänään lähdimme Nasun kanssa kaupungille ystävää tapaamaan, vaikka kaikki merkit olivat sitä vastaan. Satoi ja kuten aluksi kerroinkin, olo oli karmea. Mutta kyllä se siitä taas riemuksi muuttui, Stockan herkkuleivosten äärellä. Päälle nasukalle puettiin mahdollisimman helppoa ja värikästä, räkäinen äiti kun ei liikoja jaksa pöksyjä ylös alas kiskoa.

Mutsi hei, en mä nyt ehtis sulle poseeraamaan.


 No hyvä on, mut ota sitten nopeesti.
Jaa että hymyäkin vielä? Saat pienen.
*************
Violetti Itämaiset norsut velourhaalari - Tutta 50v.
Violetit Hello Kitty sukat - lahja Ruotsin sukulaisilta

Arvatkaas minne meikäläinen suuntaa heti huomenaamulla? No kampaajallepa tietenkin. Olen lupautunut hiusmalliksi ja mitä kampauksesta etukäteen tiedän, villiä tulee. Itse näytös on lauantaina, mutta tukkaa aloitetaan tekemään jo huomenna. Vielä en siitä saa enempää paljastaa, mutta koitan vaikka näpsäistä siitä jokusen kuvan muistoksi.

Mutta nyt pianpian miehen kainaloon hoivattavaksi ja ruokittavaksi. Mukavan lokoisaa sadeiltaa kaikille!

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Villistä hiusmallista kuvaa odotellessa toivoo hän, joka tilasi juuri hopeiset legginsit ja lilan leoparditunikan bileisiin :D Paranemisia!Muutama neuvoa-antava juhlissa voisi toimia?!

Elisa kirjoitti...

Hehee. Mörökölli onkin just sellainen kuvaava nimi tolle teidän supertouhukkaalle muksulle :D

Aikaisemmin kun kuuluttelit sitä rehellisyyttä blogipostauksiin ja tuotetestauksiin, niin kas mitä heti tuli vastaan: Mua kosiskeltiin Buzzadoriksi! (http://www.buzzador.com/)

Varmaan hauskaa hommaa enkä paheksu ketään joka tällaiseen lähtee, mutta tämä on todella tehokas tapa tehdä blogeista ja facebookista mainospaikkoja. En ollut aiemmin kuullutkaan tällaisesta, enkä kyllä innostunut... Tai no jos ihan totta puhutaan, niin liikaa vaivaa minulle ;)

Heli kirjoitti...

Kati: Selvä! Yksi kappale kampauskuvaa tilattu. Mä tilaisin vastavuoroisesti susta kuvan niissä leggareissa? ;)

Elisa: Siis mikä ihme tuo Buzzador on??! WTF? En mäkään ihan heti innostunut, tosin en lukenut ihan kauhean pitkälle. Mainoksia on jo niin joka paikassa, et kohta, voi ihan kohta, tulee tosissaan sponssatut tatskat. Siis silleen kunnon volyymilla. Sillon mä otan parista millistä Pirkka-logon käsivarteeni. Lupaan :)