tiistai 28. kesäkuuta 2011

Metsolasta kajahtaa

Tänään mies puki Nasun maatilahenkeen, teemana kun oli kuulemma loman kunniaksi rehellisesti countryside. Tästä setistähän Nasulla on myös haalarihousut, mutta ulkona hellivä helle ei oikein sallinut pitkiä puntteja. Shortsitkin asuun lisättiin polvia suojaamaan vasta kun nassikka alkoi oikein toden teolla rymytä pitkin lattioita.  


Tiesittekö, että tätä meikäläisen prinsessamopoa on tuunattava päivittäin? Aika duuni kuulkaas.


Täältä tullaan äiti!
 ************
Maatila body - Lindex
Mustat shortsit - Me&I

Olen kirjoittanut jo aiemmin rakkaudestani Tuttaan ja Meandiin ja nyt tuntui sopivalta laajentaa ihastelupostaus kotimaiseen Metsolaan. Noihin froteevaatteiden unelmiin. Tykkään kuin hullu puurosta Metsolan vaatteista, mutta niiden melko...köh...no, suoraan sanottuna suolainen hinta pitää meidät aikas tehokkaasti kurissa. Paitsi että onneksi on Huutis, josta ahkeralla louhimisella tekee myös Metsola-löytöjä.

 Iki-ihana Sun Ray -kuosi pinkkinä sekä yksi Metsolan tavaramerkeistä, Ägg-haalarit.


Tämä raidallinen body on ollut todellisessa tehokäytössä lukuisissa eri asuyhdistelmissä, 
tässä niistä vain muutama.


Ehdoton lemppari klassinen raitakalsari ja toinen megasuosikki Walmet-body.


Ah, ihana Sun Day!

 Kesäinen megasöpö shortsiasu, ehkä paras hellehattu ikinä ja pirtsakan vihreä Sun Ray -mekko.

Nasun ollessa pienempi en juuri viitsinyt edes etsiä Metsolaa, sillä halusin ostaa sitä pidemmälle käyttöajalle kuin vain muutamalle kuukaudelle. Tiesin, että erityisesti Metsolan kohdalla nopeasti pieneksi jäävä vaate harmittaa. No, näitä yllä esiteltyjä vaatteita ollaan onneksi päästy käyttämään aikas monta kertaa ja yhä on ainakin osalla käyttöikää edessä. Ellei napero nyt äkisti kiskaise jotain kamalaa kasvuspurttia (kop kop).

Ja sitten on vielä ne vaatekaapin ihanuudet, jotka olen hamstrannut Nasun tulevaisuutta varten aina kun hyvä diili on tullut eteen. Tässäpä niistä tulevista muutama:


Aaah, lisää aurinkoja ja traktoreita, näistä ei vaan saa kylliksi!


Sama taitaa päteä Muna-haalareihin ja toiseen arskakuosiin.

Jotenkin Metsolan vaatteissa natsaa kaikki: kuosit, mallit ja värit. Jopa mitotus on hoikalle Nasulle juuri sopivaa ja laatu ainakin meidän vaatteissa on ollut tosi kohdillaan. Ja me tiedetään, lähes kaikki meidän Metsolat kun on kierrätettyjä. Ainoa mikä Metsolassa tosiaan tökkii on se hinta. Joten Metsola, jos kuulet meitä jossain siellä kaukana, niin täällä yksi innokas Nasu arvostasi kovasti omaa pikku vaatesponssia. Nih!

3 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Voi ei!Olisit jättänyt mainitsematta tuon että mitoitus Metsoloissa on hoikalle sopivaa... Hmph, nyt mun on sitten kaiketi alettava metsästää sitä enemmänkin (ennestään on vain yhdet housut) kun tuo meidän hoikka napero on useimpiin merkkeihin (etenkin yläosiin) aivan liian kapea.

Elli kirjoitti...

Kauhean hienoja vaatteita kyllä. Traktorit on erityisesti :)

Heli kirjoitti...

L-E: Tsihihi... ;) Musta tosiaan noi Metsolan kuteet on melkos hoikalle tehtyjä, välillä koot on myös muutenkin pienenpuoleisia. Hyvä puoli hommassa on se, että tuon kapeuden vuoksi esim. Huutiksesta tekee löytöjä, kun joku myy sellaista, joka on omalle piltille ollutkin liian kapoisa. Ja siihen väliin me Nasun kans aina hyökätään. Tervetuloa mukaan! :)

Elli: Juuh, traktorit on meidänkin ehdoton lemppari (kuten varmasti näkyy), vaikka se ehkä oliskin enemmän pojille tehty. Tai tiedä sitä, munkin lapsuushaave oli päästä ajaan traktoria eli kyllä se kumpiakin kiehtoo. Puhumattakaan äideistä (jotka ei ikinä sitten pääseet traktorin puikkoihin)... ;)