sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kuuman kesän lempivaate

Tänään lähdimme käymään Kangasalan kirppiksellä, joka on tyyliltään, tarjonnaltaan ja fiilikseltään erilainen kuin nämä keskustan kirppikset, jotka tuppaavat olemaan aika lailla samasta puusta veistettyjä. Sanoi kuka mitä tahansa. Ajattelimme ottaa myyntipöydän Kangasalan kirppikseltä sekä kierrellä hieman katsastamassa, josko jotain kivaa löytyisi.

Ja löytyihän sitä, sellainen lelujen mersu Nasulle, jotta oksat pois! Esittelen sen kuitenkin myöhemmin sitten kun saan sen kuvattua. Sen voin tosin jo paljastaa, että jos tämä lelu ei ole prinsessamainen, pinkki ja söpöinen niin ei sitten mikään.

Koko loppupäivä menikin sitten mummolan terassilla grillaillessa ja löffäillessä. Tämän lisäksi minä sain valmiiksi sen askarteluhommani, josta aiemmin mainitsinkin. Enää loppusilaus ja valmista tuli! Mies oli pakannut mukaansa myös uimakamppeet, mutta emme sitten ehtineetkään tehdä reissua lähiuimarannalle kun Nasun nukkumaanmenoaika tuli vastaan.

Päälle Nasulle puettiin uusi lempiasu, Marimekon pallokuosinen bodymekko ja ehdoton suosikki lierihattu. Se nyt on nähty Nasun päässä varmaan viikon jokaisena päivänä, mutta minkäs teet kun neiti näppäräsormen päässä ei enää aurinkolasit pysy sekuntia kauempaa ja jollainhan ne herkät simmut on suojattava. Tähän pulmaan isolierinen kesähattu on suorastaan nerokas ratkaisu. Varsinkin sellainen, jonka saa solmittua leuan alle kiinni.


Sen synkeää lapsuuttaan elävän lapsemme ankea uusi hittilelu. Avaimet.


Kelta-punainen bodymekko - Marimekko
Keltainen lierihattu - Metsola
Huoneiston lämpötila - Pakoon lähdettävän helteinen

2 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Argh. Ja nyt mä mietin koko yön sitä vaaleanpunaista, prinsessamaista lelujen mersua että mikä ihme se onkaan! Voi jee.

Mutta äärettömän hieno päivän asu taas ja tuo lierihattu on kyllä yksi maailman mahtavista keksinnöistä! Tai siis olisi ellei ipana olisi sitä mieltä että ne nauhat on siinä imeskelemistä varten :D.

Heli kirjoitti...

L-E: Meillä kans Nasu syö tota hattua nauhoista alkaen, mut onneksi siinä on materiaalia jyrsiä ennen ku tulee toi lieriosa vastaan. Ja koko sen ajan nassikan naama pysyy varjossa ;)