keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Me&I, me likes Meandi

Aikaisemmin noin kuukausi sitten postasinkin siitä, kuinka yksi meidän lempivaatemerkkejämme on kotimainen Tutta.  Huomasin tuossa Bloggerin tilastoista, että sivu näyttää olevan edelleen teidän lukijoiden ikihitti, joten jatketaanpa nyt tällä tiellä ja esitellään toinen lempimerkki Me&I eli Meandi. Ja kuten lähes kaikki Tutatkin, nämä kaikki on löydetty ja ostettu Huutiksesta.

 Sarvikuono -body, Pilvihaalarit ja Mopsi -huivi

 Pilvi -body, Asuntovaunu -body ja Pususammakko -haalarit

 Medaljonki - mekko, Pilvi -haalarit 
ja Siili -body

 Sarvikuono -body ja Siili -haalarit

Kurbitsi -mekko & myssy 
        ja Sähkökitara -bodyMopsi -peitto ja Leijona -haalari & myssy

Krokotiili -haalari

Osaa näistä olen nyt laittamassa Huutikseen kiertoon, ne ovat siinä kasassa joka siis edelleen odottaa työstöä. Mutta lupaan hihkaista sitten kun ovat valmiita. Meillähän on näitä Meandin vaatteita hamstrattuna jo seuraavassa vaatekoossa, joten eivät nämä ihkumallit tähän lopu. En vain ole vielä kuvannut niitä Nasun päällä, joten jäävät nyt tästä postauksesta vielä pois. Tehdään vaikka myöhemmin samanlainen kollaasi uudelleen. Nämä kaikki ylläolevat vaatteet kun on vaatekoossa 62-68. Tosin monet Meandin vaatteet on aikas pitkäikäistä mitotusta, esimerkiksi noi haalarit on menneet Nasulle jo monta kuukautta ja menevät edelleen. Tänäänkin on esimerkiksi nuo pususammakot päällä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootkos noi pilvihaalarit jo ehtinyt myydä? :)

- Hamstraaja

Heli kirjoitti...

- Hamstraaja. hei maailman suurin kiitos ja rutistus Sinulle, kun kommentit tänne postaukseen! Sillä mitä ihania kuvia pikkuruisesta tirriäisestä täältä löytyikään!!! ONko mulla muka joskus ollut noin pieni vauva? Hurjaa. Mutta asiaan: veikkaisin että nuo pilvihaalarit ovat hamstrattujen joukossa. Ne oli muistaakseni jonkun ompelemat ja koska en moisiin ollut törmännyt, säästin ne. Mutta ihan varma en nyt taas ole ;) TUosta vaatekoon 62-68 ajasta kun tuntuu olevan valovuosia ja se laatikkokin taitaa olla varastossa tosieksi alimpana (se hurjalta tuntuvan 56-62 koon päällä).

Anonyymi kirjoitti...

Hei ei se mitään! Löysin itseasiassa kirpparilta tuollaiset ja hinta VAIN 2,50€ (laput kiinni)!! Silloin tajusin, että tämä on löytö ;) Ja itseasiassa tiedän tai olen aika varma, että nuo ovat me&i :n sillä ensinnäkin a) otsikko;D ja b) kerroit niistä jonkun ompelemista housuista hmm.. ootappas katson .. 15.3.12 otsikolla: 'neulontahirviö raivotilassa':D
-Hamstraaja

Heli kirjoitti...

-Hamstraaja: Hei, oot just jetsulleen oikeassa! Noi pilvihaalarit turkooseilla tereillä on tosiaan Meandin ja veikkaan, et ne tajusin kans hamstrata. Ovat meinaan laadukkaat, mitä ei valitettavasti kaikista Meandin vaatteista voi sanoa. Menin vaan aivan sekaisin, kun mulla on itse asiassa toisetkin pilvihaalarit isommassa kokoluokassa ja ne on jonkun itse ompelemat. Tämä, jos mikä, kertoo et noita vaatteita on kyllä nyt vaan liikaa, haha :D Mut hei, mieletön kirppispongaus sulla!!!