lauantai 11. kesäkuuta 2011

LauantaiSauna

Tampereella vietetään tänä viikonloppuna Sauna Open Air hevifestarit, jonka aikaan on perinteisesti ollut melkoisenmoiset saunakelit. Niin tänäkin vuonna, lämpöä on selkeästi jo yli kolmekymmentä astetta. 

Muistan kuinka viime vuonna ajoimme autolla festarialueen ulkopuolelle kuuntelemaan KISSiä sillä olihan nyt tuo kulttibändi ainakin kuultava livenä, jos ei muuta. Olin silloin melko loppuvaiheessa raskautta ja luovin hevikansan keskellä ison mahani kanssa. Emme meinaan suinkaan olleet ainoita, jotka nauttivat musiikista festarialueen ulkopuolella. Voi että. Muistan sen kaiken niin elävästi ja nyt siitä on jo vuosi! Kuka tätä aikaa oikein varastaa?

Katselin naperon myyryämistä tänään ja mietin miten nopeasti aika tosiaan hujahtaa ja kuinka ihanaa on, että meillä on tuo pikkuinen silkotukkamme. Ei tätä elämää todellakaan osaa enää kuvitella ilman Nasua. Samalla tavalla kun en osaa ajatella eläväni tätä elämää ilman miestäni, en osaa enää miettiä elämääni eteenpäin ilman Nasua. Kai me olemme jo sellaiset muskettisoturit, kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta.

Kaupungin vallanneiden hevifestareiden kunniaksi puettiin pinkkiä päälle. Anoppi tuossa juuri totesi minun pikku hiljaa selvästi lämpenevän pinkille värille ja hän on pelottavan oikeassa. Tämäkin asu esimerkiksi, no sehän on minusta vain söpö!

Mutsi hei, onkohan nämä kengät nyt liikaa?
Shortsipuvun kuosi on kyllä mustakin makee.

Jaa että kengät pidetään vai? Protestoin.

Froteiset shortsit ja toppi  - Lindex
Oranssi-pinkki hellehattu - Löytö Huutiksesta
Pinkit töppöset - Lahja Emppu-tädiltä

Nyt istumme parasta aikaa äitini asunnossa ja kuuntelemme Judas Priestin keikkaa. Äitini kun asuu sopivasti festarialueen vieressä niin mehän rakensimme tänne oman aition pitsan ja kylmän oluen merkeissä. Äsken Saunassa soitti Accept ja ah niitä muistoja mitä vaikkapa "Put your balls to the wall" toi mieleen! Ai että!

Nyt kuitenkin kuittaan tältä erää ja palaan miehen & Nasun viereen nauttimaan Judaksen tunnelmoinnista. Lokoisaa hellelauantaita kaikille!

Ei kommentteja: