tiistai 7. kesäkuuta 2011

Hyvää syntymäpäivää L!

Tänään on parhaan ystäväni ja Nasun kummitädin L:n syntymäpäivä, minkä vuoksi lähdimme Nasun kanssa iltapäivähelteessä kaupungille ystävääni tapaamaan. Tänään ei ole suoraan sanottuna sujunut oikein mikään ja siinä vaiheessa kun olin heittänyt lounaspuuroni (en jaksanut kokata mitään muuta) seinään kompastuttuani keittiön tuoliin matkalla mikron luokse päätin, että nyt on päästävä pois täältä neljän seinän sisältä tai telon itseni hengiltä. Onneksi ystävälleni sopi treffit kaupungissa, joten ei kun nassikka rattaisiin ja menoksi.

Pommipäivä jatkui sinä itsenään. Ensin sandaalit hiersivät matkalla kaupunkiin kumpaankin jalkaani mahtirakot (hain mieheltä töistä laastaria), sitten tiputin Nasun hedelmäsosepukin kahvilan lattialle niin että se tietenkin hajosi tuhannen pirstaleiksi. Jäi nassikka safkatta ja kahvilan henkilökunta siivoilemaan, kun tuumasin että on aika paeta rikospaikalta. 

Mutta kaikki tämä kohellus on siis sangen normaalia minulle muutenkin, poikkeuksellista on koheltamiseni runsaus, ikään kuin tiivistymä. Kaikki se johtuu väsymyksestä, tiedän kokemuksesta, sillä väsyneenä koheliuteni jostain syystä yltää aivan omiin sfääreihinsä. Mieheni joskus vitsaileekin minun saaneen nimeni koHelista ja kannustaa koheltaessani "go Heli, koHeli"

Puin Nasulle pitkästä aikaa söpöä possunpunaista, sillä jotenkin noiden papukaijojen ansiosta mekon pinkki saa multa nyt armahduksen. Noihin tipuihin se sopii ja asun hattukin on kääntöhattu, jonka oranssin toisen puolen voi kääntää esiin jos alkaa pinkki tökkimään. Tänään ei alkanut.


No mutta mikäs herkku se tuolla syöttötuolin jalkalaudalla mua odottelee?

Hei kato äiti, löysin naksun! Hieman ehkä pölyisen makuisen, mutta silti ehdan maissinaksun.
Ja mikäs karvahanuri se siinä kameran ohi kävelee?


Ohhon, nyt se peto pisti makuulleen ihan tohon mun jalkojeni juureen.
No, syödään tämä naksun jämä nyt kuitenkin ensin.
********
Valkoinen body - H&M
Papukaija mekko - Lindex
Vaaleanpunaiset töppöset - Lahja Emppu-tädiltä
Kääntöhattu - Löytö Huutiksesta

Ai niin, kerroinko jo että tällä kertaa saimme lotossa neljä oikein? Viimeksi oli viisi. Musta tuntuu, että meillä on nyt putki päällä ja kuutta oikeaa kohti mennään. Ja jos se itse jättipotti tulee, tarjoan kaikille blogin lukijoille niska-hartiaseudun hieronnan. Mark my words.

En tiedä siitä lotosta, mutta hyvää ja naksuntäyteistä syntymäpäivää vielä rakkaalle kummmitädille!

4 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Meiltä löytyy nuo samaiset kaijat :) Ostin mekon kirpparilta parilla eurolla kun kuosi oli minusta söpö, täytyykin ehkö heti huomenna pukea se neitokaiselle päälle :)

Heli kirjoitti...

PikkuHoo: Ai että, eikun päälle! Söpöin toi mekko olis varmaan ilman bodya alla, mut jostain aivohäiriöstä johtuen kuvittelin eilen ettei toi napero TARKENIS ilman sitä. Mitä ihmettä mä ajattelin? Kuosi on mustakin tosi söpö ja hauska, mikä on ainakin meillä oleellista. Varsinkin tolleen zombie-päivänä.

Tohon sarjaan olis shortsitkin ja meinasin saada ne mekon kaveriksi Huutiksesta, mut sit unohdin huutaa ne :( Mikä ei kyllä todellakaan ole mun tapaista. Shortseja on ollut hieman vaikea löytää, koska hakusanat jolla niihin Huutiksessa törmää on kryptisiä ja pelkkä "shortsit" tuottaa infernaalisen paljon tuloksia. Hmmm...taidankin mennä taas hieman louhimaan... :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Mä en koskaan osaa kommentoida lukemiani blogeja mutta nyt ajattelin ylittää itseni ja kertoa, että Nasun blogista on tullut vallan suosikkini. :)
4kk pojan amatööriäitinä on ilahduttavaa lukea ihan samoista ihmetyksen aiheista ja kommelluksista mitä täälläkin koetaan ja lastenvaatteet.. Onko parempaa harrastusta olemmassakaan? :D Ei minusta.
Eli isot kiitokset mahtavasta blogista ja oikein aurinkoista kesää teidän perheelle!

Eeva & poitsu

Heli kirjoitti...

Hei Eeva & poitsu! Ihanaa kuulla teistä ja kiitos että tapojenne vastaisesti jätitte meille kommentin *tähän kohtaan kiittävä kumarrus*. Siis lastenvaatteethan on ehkä maailman paras harrastus, ollaan sun kanssas niin samaa mieltä :D

Lähetämme Nasun kanssa täältä ison sylillisen auringonpaistetta paluupostissa ja toivomme, että palaatte joskus kertomaan lisää kuulumisianne. Amatööriäitiys kunniaan! :)