maanantai 13. kesäkuuta 2011

Prinsessamopo - lelujen mersu

Saanko esitellä, kaikkien prinsessalelujen äiti, vauvahärpäkkeiden mersu: prinsessa-mopo! Tämän siis mies löysi Kangasalan kirppikseltä ja ihan pakkohan se oli kotiin pelastaa hintaan 17€. Mopossa on kaikkea, siis todella sellaistakin mitä et tiennytkään mopolta kaipaavasi. Istuinpenkin sisässä voi kuljettaa leluja, mopossa on jalkatuet kuten oikeassakin menopelissä (naista, joka ennen vauvan syntymää vielä omisti moottoripyörän moiset yksityiskohdat lämmittävät suuresti) ja etuosassa asustavat leluprinsessat torneineen & linnoineen.

Mopossa on ohjauskahva, jolla pilttiä voi työnnellä ympäri kylän raittia. Mopon takaosassa on kätevä kippauslauta, joka estää tällaisen kohelin vanhemman mahdolliset kippaustunaroinnit. Kojelaudasta löytyy töötti, ratti, käynnistusnappula ja tietenkin vaihdekeppi. Puhumattakaan peilistä, kellosta ja kosketinlaudasta, jolla voi soittaa lurittaa vaikka hämä-hämä-häkin, kuten ukki eilen. Mopoon kuuluu vielä selkätuki, johon turvakehikon voi vaihtaa heti kun on varma ettei nassikka hyppää ajon aikana kyydistä. Eli ilmeisesti samoihin aikoihin kun nassikka voi siirtyä potkimaan itseään eteenpäin, moposta kun saa potkuautonkin.

Moposta innostuivat niin äiti, isi, napero kuin mummi ja ukkikin. Ei ole mikään köyhä peli, tuumasi ukki kun ruuvaili jalkatukia paikoilleen. Nassikka istuu kyydissä usein luu pihalla ja nauttii maisemista. Ajattelin lähteä sen kanssa Tammelantorille jäätelölle heti kun sade lakkaa, tällä härpäkkeellä kerätään varmasti leikkipuiston muilta pilteiltä sellaisia viipyileviä katseita, jotta!


Mopon saa myös telakalle eli tuohon pinkkiin parkkiruutuunsa.
Rikiä moinen kummajainen epäilyttää.


 Näin tässä istutaan, jalat jalkatapeilla rennolla asenteella, valmiina vauhdin hurmaan.
*********
Bambiasu - Småfolk

Niin, se mopon kojelauta. Ei sitä usko ellei lähemmin näe. Katsokaa nyt, ei tule ajon aikana tylsää kun on mitä räplätä.

Vähän vaikka menomusiikkia ja peilistä voi tarkistaa ettei kampaus kärsi ajoviimassa.

Mopon etuosassa on tosiaan kokoelma Disneyn prinsessoja. Mietimme hetken niiden funktiota, onko niiden ideana olla vain keulakoristeita -toki söpösiä sellaisia? Ehkäpä tavoitteena on tutustuttaa ipanat heti pienestä Disneyn eri prinsessoihin niin, että ne tulevat tutuiksi ja siten napero osaa sitten oikean hyllyn kohdalla kaupassa hihkaista, jotta "tuo! Osta mulle äiti tuo!" 

Prinsessat tutuiksi, vaikka sitten mopon kautta.

Tällä ihanuudella me olemme sitten aamupäivän jyränneet ympäri kämppää. Nasu kyydissä hihkuen ja Riki alta pois juosten. Täytyy kyllä tunnustaa, että hauskaa on ollut äidilläkin. Loppuisi nyt tuo sade, niin pääsisi Tammelan raiteille pärräilemään.
 

Oota hetki äiti, tarkistan vain nämä säädöt ennen kuin lähdetään.

Ja loppuun seuraa tunnustus. Tänään amatööriäiti hyvästelee palindromi-ikänsä (33) ja siirtyy vuosille kolmekymmentäneljä. Kyllä, olen äiti kolkytneljä vee, alkaen tästä päivästä. Synttäreideni kunniaksi ajattelimme Nasun kanssa yllättää teidät ja tuoda tähän viestimiseemme uuden ulottuvuuden: äänen. Sillä eihän tuota mopon käynnistysääntä usko ellei itse kuule. Enjoy! :)

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

:D asiaa.

HannaL kirjoitti...

Oijoijoi!! Pähee =D Ja vielä oma parkkipaikkakin, mieletön pinkki unelma, Nasun eka auto!

Ja onnittelut äidille uudelle vuodelle siirtymisestä! Olkoon se yhtä ihana kuin vuosi 33:kin :)

L-E kirjoitti...

Oi jeeeee! Onpa hieno! Ei tietoakaan enää siitä synkeästä lapsuudesta ;). Mutta onkos Nasulla ajokortti? Tuollaisella huristeluun sitä varmaan jo tarvitaan ainakin siinä vaiheessa kun oppii itse potkuttelemaan!

Onnea äidille uudelle vuodelle siirtymisestä! Todennäköisesti tiedossa on hyvä vuosi sanoo allekirjoittanut, joka saa iäkseen pari vuotta enemmän vaikka kuinka laskisi.

hippa kirjoitti...

No jo on magee mopo! Ja onnea äidille!

Salla H kirjoitti...

No on hieno menopeli!

Ja onnea äitille.

liiska kirjoitti...

ihan mieletön! tollasen ku sais Isommillekin Tytöille :)

Elisa kirjoitti...

Mahtava! Miten sä pystyit olemaan edes hihittämättä ton videon ajan ?! :D Ja hei onnee... Mitenkäs se menikään: ennen ku mä olin nuori ja nätti, ny mä oon vaan nätti!! :)

Heli kirjoitti...

Ti: Eikös? ;)

HannaL: Matilda tänne kans ajeleen! Ja kitos onnitteluista, äidillä nämä ajokilomterit vaan kasaantuu...

L-E: Juu, näytettiin synkeydelle sormea ja heitettiin puulasta perään ;) Ens kerralla ku se mummeli soittaa, lähetän sille kuvan Nasusta mopon selässä. "Vähän jotain omaa" - just joo.

hippa: Eikös ookin? Harmittaa etten itse mahdu kyytiin (kokeilin jo).

Salla H: joo, tällä kelpaa pärryytellä vaikka alati vanheneva äiti roikkuiskin takatuhdossa kiinni.

liiska: Älä muuta sa! Se musta Honda, joka mulla ennen Nasua oli, oli kyllä aika lailla köyhempi kapistus kun tuo.

Elisa: Seuraa tunnustus. Otin useamman videon, ku hihitin aiemmat pilalle. Vihaan nauhotettua ääntäni ja tavotteena olikin sit video ilman sitä. Tosin sen takia se video ei kyllä sit anna oikeaa kuvaa meidän arjesta: ei täällä ikinä noin hiljasta ole ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi pähee menopeli :-) Ja siitä on varmasti iloa pitkään kun on noin monipuolinen vekotin. Huomaatko miten se pinkki hiipii vähitellen myös sisustukseen, hih.

Myöhästyneet onnittelut mamalle! Mä oon kyllä sitä mieltä että tää elo vaan paranee kun vuosia tulee lisää mittariin...

- mimmu

Heli kirjoitti...

mimmu: Sehän tässä kuule pelottaakin ku tuo pinkki-pentele vaan valtaa alaa. Ja muutama päivä auringossa, ni ollaan koko perhe pinkkejä :D

Oon samaa mieltä et mittarin kohotessa meno vaan kiihtyy ja bileet paranee ;)