keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Virne

Ärsyttävää! Koko päivän on Bloggerissa taas ollut joku ihme vika: kuvia ei ole pystynyt lataamaan laisinkaan. Ja minähän en postausta ilman kuvia tee. Kirjoitin päivän tekstini jo aamupäivällä, mutta tässä se nyt tulee keskiyöllä. Bloggerin syy! No mutta, parempi kai myöhään kun ei milloinkaan.

***********************

Nasulla on uusi ilme, virne. Se on ilmestynyt nassikan naamaan tässä viimeisten parin viikon aikana ja olen siitä saakka yrittänyt saada siitä valokuvaa. Kertaakaan onnistumatta. On oikeastaan melko mystistä, miksi en ole saanut tuosta virneestä kuvaa, se kun pamahtaa naperon kasvoille harva se hetki. Ja aivan erityisesti silloin kun nassikka on "vähän puuhailemassa" eli käytännössä tyhjentämässä kaappeja, menemässä kiellettyihin paikkoihin (esim. Rikin ruokakupille) tai muuten vain vekkulilla tuulella.

Ehkäpä syynä on ollut sekin, etten ole jaksanut väijyä naperoa kameran kanssa. Otan päivän asu -kuvat ja se on usein siinä. Sitten puuhaillaan jo vauhdilla kaikkea muuta. Ja usein kuvien ottamisen jälkeen virnistely äityy suorastaan vallattomaksi. No eipä mitään, minä tyttö haen innokkaana kameran ja väijyn virnettä. Tuloksetta. Ikään kuin nassikka ajatelisi jotta nyt en ainakaan virnistele kun siinä zoomailet. Laitan kameran pois - ja taas se on siinä! Silmät sirrilleen saattava virne.

Mutta eilen onnisti! Sain napattua muutaman kuvan tästä puuhakkaasta virnistelijästä samalla kun se oli tarmokkaana meidän Tärkeät paperit - kaapin kimpussa. Jostain kumman syystä kaikista kaapeista juuri se, jossa oikeasti pitäisi pitää tavarat järjestyksessä, on Nasun suurimman sekoittamisvimman kohteena. Niin myös eilen.


Äitiiii! Ei saa kuvata mun salavirnettäni!


Näin sitä virnistellään. Vitsit kun on vekkuli ilme!

Onnistuin myös koheltamaan eilen sillä seurauksella, että yö oli lievästi sanottuna kivulias. Sen siitä saa kun kamalassa nälässä, aivan liian myöhään ja väsyneenä ottaa kädet täristen lasagnea yli 200-asteisesta uunista. Pientä tarkkuutta Heli, pientä tarkkuutta. Amatööriäiti on näköjään myös amatöörikokki.


Otetaan se lasagne sieltä uunista patakintaalla, ei nahkakintaalla.

Nasu sai eilen myös vieraan, ystävän joka oli palannut Brasiliasta pienen nasukalle tarkoitetun nyssykän kera. Ja mitäs ihanaa sieltä paljastuikaan...

Tsai-jai-jai... mitähän brassipussi pitää sisällään?

Ei oo todellista, ihanat släpärit!

 Näillä kuulkaas vedellään kesäasfaltilla niin että läiske vaan käy!

Tänään jatkui Aikuisten kivaa -illat, vuorossa harvinaista herkkua siskoni kanssa. Nimittäin leffailta päivällisineen ihan vaan kahden kesken, aikuisten seurassa. Sai kerrankin puhuttua lauseensa loppuun, ajatus ei juuri keskeytynyt eikä kukaan roikkunut lahkeessa kiinni. Mitä luksusta! Siinä ei paljoa käden muumiomaiset palovammakääreetkään haitanneet. Ja kyllä, uusin Pirates of the Caribbeankin oli musta hauska. Ei tämä ilta olisi voinut mennä pilalle millään, ei sitten millään. Kiitos vielä Eepi illasta!

Nasulla oli mummolapäivä, jonne puettiin pirtsakkaa turkoosia. Rakastan turkoosia väriä ja mun mielestä se sopii tällaisille megablondeille kuten Nasu tosi hyvin. 


Mitä! Näenkö edessäni äidin lahkeet? Ja ihan vapaina vielä. Eiku kimppuun!


Mopon ollessa parkissa Nasu suorittaa huoltotoimenpiteitä.
******
Turkoosi retroleijona body - Tutta
Turkoosit froteehaalarit - löytö Huutiksesta

6 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Voi miten suloinen pieni virnistelijä :)

Muistan, että meidänkin pojilla oli pienenpänä tietty virnistys. Sillä yritettiin aina hurmata äiti, kun oltiin tehty jotain kiellettyä..

Jonna kirjoitti...

Suloinen pieni :) ja hei varmasti ollu käsi kipee, auuuts!!

Noora kirjoitti...

Hei!

Mie kaytan Flickeria blogin kuvia varten. Maksaa $25 vuodessa kun lataan niin paljon, muttei tarvii taistella Bloggerin kanssa.

Heli kirjoitti...

Vauhtivekaroiden äiti: Hahaa! Tismalleen samaan tuo nasukkakin tuota virnettään lähinnä käyttää. Mikä sit selittää senkin, että kun the Virne esiintyy, ei tosiaan ole kamera ekana mielessä, vaan lähinnä tarkastelen jotain tuhoa otsasuoni tykyttäen ;)

Nasulla oli ihan pienenä vauvana sellainen ilmetty Lauri Tähkä-mutaatiovirne ja pelättiin jo miehen kanssa pahinta, mut se sit hävis ajan kanssa. Nyt harmitaa se, ettei siitäkään oe kuvia. Vois pelotella niillä Nasua ja sen tulevia poikakavereita, hihi.

Jonna: Handy on ollut aivan megakipee ja mulla on oikeasti aikas korkea kipukynnys, vaikka itse näin kehunkin. Mut nyt alkaa jo palokohdat kuoriin pois ja niin kauan ku en anna Nasun räpeltää niitä, ei liiemmin satu. Helpommin sanottu ku tehty, I might add.

Noora: Hmmm... jälleen harkinnan arvoinen vinkki sulta -KIITOS! Täytyykin pistää harkintaan, tää Blogger on kyllä alkanut viime aikoina riipimään ihan eri volyymillä, ku välillä tökkii postausten teko ihan ihmeesti ja edelleen on hukassa ainakin yksi postaus siltä edelliseltä Blogger-katkolta, vaikka lupasivat palauttaa...hmph!

Tiina kirjoitti...

Hei tuo Nasun virne on ihan samanlainen kuin mulla viime vuosituhannella käytössä olleen yöpaitulin Minni (vai oliko se Mikki) Hiiren virne. :D
En nyt tiedä haluatko tietää tätä, mutta sain kuulla usein kyseisen paitulin Minnin ilmeestä, että se näytti kuulemma ihan Renny Harlinilta... silloin nuorena. Tsih.

Heli kirjoitti...

Ti: Buahahahha...Harlin, tuo suotta unohdettu vanha piiskatukka. Nerokasta! :D