lauantai 18. kesäkuuta 2011

Ei niin pillifarkut

Tänään on ollut äidin hemmottelupäivä ja viivästyneet syntymäpäivät. Käytännössä se on tarkoittanut sitä, että sain nukkua yöni hyvin, käydä parissa hoidossa (parasta hemmottelua) ja illalla minut vietiin syömään ja leffaa katsomaan. Kerrassaan siis ihana päivä ja selittää sen, miksi avasin tietokoneeni vasta nyt.

Nasulle puettiin päälle sadesään reteä pelastajavaate, farkut. Koska koko muu perhe on farkuissa lähes päivittäin, oli vain oikeus ja kohtuus etä perheyhteisömme nuorinkin edustaja saa omat denimit. Ja kyllähän tuo napero hauskalta noissa pillifarkuissaan näyttääkin. 

Äiti hei, musta tämä sun kaulakorusi sopis tähän mun asuuni tosi hyvin.
Siis tämä jota parhaillaan testailen.

Raidallinen body - Lindex
Raidalliset sukat - Lahja ystäviltä
Farkut - Lindex

Istuvalla nasukalla nuo farkut näyttävät vielä piukoilta, mutta naperomme hoikkuus paljastuu viimeistään seisonta-asennossa, jolloin pilleiksi tarkoitetut denimit ehkä hieman lököttävät päällä. Kieltämättä söpöä. Lököttäisipä äidilläkin edes hieman, mutta ei, stretchit on aina äidille piukeet.


Tsiigatkaa mikä herkkupeppu!

3 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Kuulostipa hyvältä tuo sinun juhlinta!

Okollakin on parit farkut, joista yhdet lahjaksi saadut on ihan pillit. Ne ei kyllä ole kovin miehiset:D Muuten kyllä farkut on tosi suosittuja meillä. Varsinkin yhdet Lindexin vähän paksummat.

Salla H kirjoitti...

Piti tähän kommentoida, että musta ihan parhaat lasten farkut on popilla. Niillä on kolmee eri leveyttä. Meidän esikoinen on melkoinen ripakinttu ja se slim-menee sille kun nakutettu. Nuoremmalla oon ostanut nyt yhden 74cm regularit kun se on sitten vähän reitevämpi. (on muuten just saman kokoset kun 98:sit slimmit, laitoin ne esikoiselle yhden pissavahingon jälkeen, kun vauvalla oli farkkujen alla sukkikset ja en ollut ottanut varahousuja mukaan). Tietty meillä esikoinen poika, pojille myydään ihan tosi leveitä farkkuja ja senkin takia oon noihin popeihin panostanut, vaikka ne onkin melkoisen hintavia.

Heli kirjoitti...

Kiki: Oli kyllä ihanaa juhlia, jpo tämän takia toivoisi että synttärit olis vaikka neljännesvuosittain :)

salla H: Kiitos hei vinkistä! Oon metsästellyt hyviä farkkuja oikein vielä onnistumatta. Nuokin Lindexit taitaa itse asiassa olla enemmänkin sellaiset jeggingsit ku farkut, mut niissä oli sentään sellanen semi-reteä tikkaus. Eli eiku POP:n farkkuja metsästelemään...! :)