sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Hidas sunnuntaiaamu, vihdoinkin!

Tänään koko pieni perheemme nukkui autuaasti kello kymmeneen saakka. Luitte oikein, kymmeneen. Ja vain sen ansiosta, ettei vauvauinti enää kiskonut meitä infernaalisen aikaisin ylös. Ah, ihanaa että ne heräämiset on nyt lusittu! Ei sillä etteikö tosiaan itse pulikoiminen olisi ollut hauskaa, mutta on se vaan kunnon sunnuntai vasta sitten kun saa nukkua myöhään ja syödä rauhassa aamiaista pitkän kaavan mukaan. Kuten esimerkiksi tänään, kanamunia ja pekonia voileipien kera. Niin, ja tietenkin päivän lehti.

Mummi oli löytänyt Nasulle ihanan asun kirppikseltä, kroko-Tuttaa, jota itse asiassa olen itsekin Huutiksesta metsästellyt. Kuinka osuikin niin yksiin meidän maut - mummi pongasi suorastaan toiveasun. Sillä mentiinkin sitten heti eilisilta ja koko tämä päivä putkeen.

Löysin tällaiset possut, jotka voi vetää irralleen ja sitten ne päristelevät lankaa pitkin toisiinsa kiinni.
Tosin taisin juuri rikkoa sen mekanismin, possut ei liiku mihinkään ja lanka vaan roikkuu löysänä.


Väliäkö tuolla, menee se näinkin. Possumoukarina.


Jee jee, porukat osti uuden teknisen vempeleen mulle paukutettavaksi
********
Krokobody ja torsohousut - Tutta

Tänään ei ole oikein muuta asiaa, sillä nyt täytyy sännätä telkkarin ääreen. Sieltä kun tulee yksi lapsuuteni lempileffoista, Poliisiopisto I. Meillä se menee koko ajan nauhalle Nasun nukutusaikataulun vuoksi, mutta nyt mies tuossa kiskoo hihasta, että mennään jo katsomaan. Eli ei muuta kuin lokoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!  

3 kommenttia:

Viona kirjoitti...

Possumoukari. :D

Poliisiopisto on siinä mielessä ajankohtainen elokuva, että olenkin viime aikoina ajatellut tytön ääntelevän ihan kuin Poliisiopistossa Zed McGlunk. Ei tainnut tosin ekassa olla.

Heli kirjoitti...

Vadelmia: Juu, moukari vaan viuhuu kuule! kannattaa pysyä kantomatkan ulkopuolella :)

Zed ei ollut ekassa, mutta muistan tyypin kirkkaasti. Myös täällä on yksi Zed, joka kuulostaa samalta ja pyrkii esikuvansa lailla suihkuttamaan hiuslakkaa suuhun jnejne. Puhumattakaan Nasusta, hehe :)

Noora K kirjoitti...

:) Meidan pojalla on tuo sama asu, paitsi vihreena.