torstai 2. kesäkuuta 2011

Arkinen pitsanhakureissu

Tänään meillä oli äiti-tytär -päivä, mutta hieman eri kokoonpanossa kuin mitä saatatte kuvitella. Nasu ja mies jäivät kaksin kotiin kun me siskoni ja äitini kanssa lähdimme Helsinkiin pienimuotoiseen sukukokoukseen. Kyseessä oli siis aikuisten päivä ja oli kyllä kivaa! Erityisesti siksi, koska seurana oli äiti & sisko ja se on kokoonpano jolla olemme nykyään harvoin liikkeellä. Olimmekin varsinaiset kolme blondia muskettisoturia Helsingin melskeissä.

Palasimme vasta illalla Tampereelle ja lähdimme Nasun ja miehen kanssa vielä pikku kävelylenkille. Tällä kertaa otimme varta vasten kameran mukaan, sillä näitä peruskuvia arjesta (kuten esimerkiksi tänään pitsahakureissusta) tulee otettua ihan liian vähän.

Lähdettiin siis kesäiseen iltaan hakemaan pitsaa. Ihan mahtavaa kuinka valoisaa nyt on iltaisinkin, jos ei olisi kelloa katsonut olisi luullut että on päivä. Katsokaa nyt näitä kuvia, illalla otetuja. Uskomatonta, kyllä Suomi on hullunkurinen maa.


Mies, Nasu ja ah ne ihanat Bugaboot. 
Nyt mennään!


Lähipuiston puut kukkivat. 
Pakko oli pysähtyä haistelemaan ja fiilistelemään.

 Nasu ja mies suurkaupungissa nimeltä Tampere.

 Kaksi blondia auringossa.
Toinen niissä haaremihousuissa, toinen kalsariasussa.


Iso rakas ja pieni rakas. 

Kotona napsaistiin vielä tarkempi kuva päivän asusta ennen pitsojen kimppuun hyökkäämistä. Päivä erossa pikku naskalistani aiheutti niin kovan ikävän, että sitä piti loppuilta lääkitä rutistelemalla, pussailemalla ja halittelemalla. Tässä kohdin nassikka alkoi ehkä saada äidin likistelystä tarpeekseen. Äiti puolestaan ei ole lähelläkään halikiintiön täyttymistä.Äiti harmaissa, Nasu ruskeissa.
*********
Ruskea palloasu - Nanson retroa
Mopsi huivi - Me&I

Ei kommentteja: