maanantai 6. kesäkuuta 2011

Lasipöydän klähmijä

Tänään oli helteinen päivä ja samaa lupaavat koko viikolle. Ihanaa! Kaivoin Nasun kaapista kesävaatteita esiin ja puntaroin jo hetken josko vaihtaisin pitkähihaiset paidat ja hellevaatteet päittäin (kesävaatteet ovat nyt hieman piilossa alakaapissa odottamassa), mutta ajattelin olla vielä maltillinen näiden säiden kanssa. Jos ensi viikkokin on kuumaa, saavat pitkähihaiset komennuksen alakaappiin.

Aamusta alkaen Nasulla oli iloisen kupliva olo (vaikka se elääkin täällä synkeydessä), jota kuvastamaan valittiin sini-valkoinen pallopuku. Tämän asun tarkoitus on olla shortsiasu, mutta koska se näemmä on hieman iso nasukalle, muistuttaa se nyt enemmän vajaamittaista haalaria kuin shortsiasua. Varsinkin kun mä miellän shortsit jotenkin aina tiukoiksi ja tämä asu on kaikkea paitsi sitä.


Jää sä hei äiti ottaan niitä kuvias, mä käyn tsekkaan mitä täältä löytyis. 


Ihana sohvapöytä ja sen päällä olevat aarteet!


Mmm.... mitäs tuolla on, taidanpa nousta varpaille kurkistamaan. 
Hei äiti, pystytkö antaan ton kiviasetelman tuosta pöydältä *komentavaa huutoa*
********
Sini-valkoinen shortsiasu - Ristomatti Ratia

 Parasta on aina klähmiä tämä lasipöytä täyteen näitä meikäläisen pikku nakkijälkiä.
Katsokaas, näin. Katson äitiä silmiin ja klähmin minkä kerkiän.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava asu. Pitäisi hankkia tuommoinen tytöllenikin (sillä on muutenkin pula lyhythihaisista ja vain yhdet sortsit). Mistäs olet ostanut?

Heli kirjoitti...

Katinappa: On kätevä tällaiselle lyhytpinnaiselle ja kömpelölle tunariäidillekin. Helppo pukea, pysyy päällä ja vaipankin saa haaroista ulos. Oon ostanut ton Huuto.netistä, kuten varmaan 98% Nasun vaatteista. Maksoi pari euroa ja taitaa olla käyttämätön. Ja mun mielestä Lindexillä ja KappAhlilla on ainakin samanmoisia, jos kaupasta haluat kattella.