perjantai 18. maaliskuuta 2011

Mummin pikku roudarit

Iltaa ystävät. Pääsin linjoille vasta näin myöhään, sillä olemme Nasun kanssa olleet koko tämän päivän auttamassa äitiäni muuttohommissa. Äitini muutti uuteen kotiinsa jo joulun tienoilla, mutta ei selkävaivaisena ole saanut kaikkia tavaroita paikoilleen. Toissapäivänä päätin, että nyt saa äidin elo muuttokuorman keskellä riittää ja me tulemme nasukan kanssa apuun. Niinpä me sitten aamupäivällä otimme suunnan kohti Ratinanrantaa, äitini kun ei asu meistä sen kauempana (ei-tamperelaisille tiedoksi, että meiltä on äidilleni ehkä maksimissaan muutaman kilometrin matka). 

Huh huh, nyt on sitten urakka takana päin enkä yhtään ihmettele ettei äitini ole saanut sitä yksin tehtyä. Minä nimittäin kannoin kahdeksan tuntia tavaroita, purin ja järjestelin äidin apuna ja näin me saimme kahdestaan asunnon muuttotavaroista lähes tyhjäksi. Esimerkiksi vaatehuoneen järjestämisen jätin suosiolla äidille itselleen. Minulle kun riittää se jokavuotinen savotta täällä kotona. 

Meillä miehen kanssa on nimittäin tapana siivota vaatekaapistomme pari kertaa vuodessa ja myydä käyttämättä jääneet vaatteet kirpputorilla. Ja sitä vaatetta meinaan piisaa, kuten ehkä niistä aiemmin siivoamistani Nasun vaatekaapeista voitte päätellä. Tässä taloudessa tykätään vaatteista, ihan jokainen. 

Päivän urakkaa varten pukeuduttiin mekkoon, sillä meillä on ollut mekkofiilis jo pidemmän aikaa. Eilinen Dunsin omppumekko näytti niin kivalta, että tänään tuntui selvältä jatkaa eilisen viitoittamalla tiellä. Varsinkin kun äidin asu oli lähinnä farkut-huppari-roudausvaateosastoa.


Ha-haa, meitsi käsittelee tätä nallukkaa ku ninja Nunchakuaan!


Iloisen raidallinen body - lahja Ruåtsin sukulaisilta
Vaaleanpunainen velour mekko - KappAhl
Sydänsukkikset - Lindex, lahja ystäviltä

Mutta nyt mä käyn tuon miehen tekemän chili con carnen kimppuun. Nasu on nukkumassa ja meillä miehen kanssa sudennälkä. Mukavaa iltaa myös kaikille sinne linjojen toiseen päähän!

Ei kommentteja: