keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Riemunkirjavia Huutislöytöjä

Päivän asuna Nasulla oli tänään tosiaan nuo Meandin Pususammakko -haalarit. Näitä ei olla pidetty pitkään aikaan, oli vaatekaappi syönyt ne. Kivaltahan nuo näyttävät ja hetken jo ehdin empiä, mutta kun kerran olen päättänyt myydä nuo, niin sinne ne nyt saavat päätyä. 


Mitäs siinä hekottelet? Ihme tyyppi.
Tältä näyttäisi jos Nasulla olisi identtinen kaksonen. Joka siis olisi puettukin identtisesti.

  
Pususammakko -haalarit - Me&I
Retroleijona body - Tutta
Punaiset jarrusukat - kaupanpäällisiä Huutiksesta

Samoin valitettavasti kumpikin Nasun fleecehaalari, Pilvi-kuvioinen ja Norsu-kuvioinen, on nyt sille aikas nafteja. Näiden kahden välillä arvonkin, että kumman laitan myyntiin ja kumman säästän. Hamsteri minussa haluaisi tunkea kummatkin kellarivarastoon, mutta järkinainen tietää ettei se käy. Ja tosijärkinainen ei tietty säästäisi kumpaakaan.

 
 Kummatkin kokoa 68, topattuja fleecehaalareita, ihanakuosisia...

Kun on jo Pilvi-hattu ja haalaritkin...

Pilven puolesta puhuisi se, että meillä on siihen sopiva hattukin. Norsujen puolesta taas se, että se kuosi on vaan niin ihana ja tuota Pilveä meillä on bodyjen ja housujen muodossa muutenkin. Argh, mitä tehdä?

Samalla kun painin luopumisen tuskani kanssa, postiluukusta tulla tupsahti tänään lisää mahtavia Huutislöytöjä. Yhdessä näistä taisin tehdä omat enkkani edullisten kauppojen kategoriassa. Viimeistään nyt kun nämä 74-koon ihanuudet saapuivat, on aika alkaa hyvästellä 68-kokoa ja tehdä toden teolla tilaa tuonne vaatekaappiin. Katsokaapas mitä ihanuuksia, aivan ihanaa väriloistoa:

Lindexin maatuskamekko ja ompelijan Metsola-kankaasta tekemä uniikki pussimekko.
 

Uusi Metsolan Sun Ray haalari, väriltään pinkki. Mahtava kuosi!
Uutena tämän hinta on 32€, minä maksoin uudesta 16€ :)

 



 Marakattimarssin mageet Shampoodle-tyyliset housut. Nämä ajattelin värjätä oransseiksi, kirkkaan sinisiksi, mustiksi tai punaisiksi. Pitäisköhän hommata itselleenkin tuollaiset, hmm...
Ja Tutan Retroleijona haalarit. Tällaiset meillä jo on, mutta  nämä nyt suuremmassa koossa.


Ja lopuksi se kauppojeni helmi: Moonkidsin Ring dress, väriltään Aqua. 
Tämän hinta uutena on 31€, minä maksoin 6€ :) 

PS. Lisäsin nyt tuonne sivun oikeaan laitaan linkin Huutis-kohteisiimme. Kuvaa kun klikkaa niin pääsee kätevästi perille. Ja nyt alan sitten hakkaamaan niitä kauan lupailemiani kohteita sinne, hihkaisen kun on valmista.

4 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Uijui, Nasu ja Ronsku oli tänään samiksii. Noi pususammakko haalarit oli mun eka Me&I osto huutiksesta :) Nyt odotan kärsimättömänä saman valmistajan kärpässienipöksyjä joiden pitäis tulla kyllä ihan viimeistään huomisen postissa!

Musta on niin tullut shopaholic äippälomalla! Eilen jouduin suoramarkkinoinnin pauloihin ja ostin kauhean kallista kosmetiikkaa (oho, jotain itsellekin!).

Kyllä näyttää Nasukin hyvältä noissa pöksyissä. Heh, ja pöksyt paljon väljemmiltä sen päällä... :D

HannaL kirjoitti...

Mahtavia löytöjä!! Wauwauwau =D Ei vitsi mikä bongaus tuo Metsolan uusi Sunrayn haalari. On meinaan meikäläisellä tilauksessa tuosta se vihreä versio, ja pari kertaa mietin sen hankkimista kun on sen verran rouheen hintainen...

Meidän neidillä ei vielä Me&&I:ta olekaan, mutta sekin asia korjaantuu pian :) Nasun Me&I-kokoelma näyttää todella hyvältä.

Jahas, nyt noutamaan harvinaista huutislöytöä: Albababyn ruskeaa velouripaitaa (samanlainen kuin se body). Albababya on ihan liian harvoin tarjolla huutiksessa...

HannaL kirjoitti...

Piti vielä lisätä, että Elisa et ole yksin!! Mä kuvittelin, että nyt ei tule tuhlattua rahaa niin paljoa kun on kotosalla jne jne... Väärin luultu =D

Heli kirjoitti...

Elisa: Hauskaa, että oltiin samiksii! Noi pususammakot on kyllä ihanat ja hieman haikeena niitä nyt Huutiksessa myyn. Ja niitä kärpässienipöksyjä oon himostellut Nasun syntymästä alkaen, mut ku on toi valkoinen karvahanuri täällä, ni ei oo hennonut hankkia niitä, ne kun on mustat. Ja hei, shopaholiccius kunniaan! ;)

HannaL: kiitoksia, oon itsekin näisät tois ylpeä. Tän satsin kans onnistuin :) Ja kyllä, juurikin noi SunRay-haalarit on ihan ykköset ja en ollu uskoa silmiäni ku ne bongasin. Noita Meandeja meillä on odottamassa esimerkiksi ainakin kokonainen Mopsi-setti ja ihana sydänhaalari... ;)

Voihan videro, alababysta oon kyllä kade! Sitä on niiiiin harvoin Huutiksessa tarjolla! Jos koskaan.