tiistai 22. maaliskuuta 2011

Asupohdintoja

Aurinkoisen päivän ja sovittujen vierailujen kunniaksi päälle haluttiin valita jotain valoisaa, kesäistä ja tyttömäistä. Eli jotain, jossa on keltaista väriä ja mekko. Tai siis, hamehan tuo on, menen näissä termeissä edelleen sekaisin. Millä ihmeellä ihminen voi muistaa että sana "mekko", kuvaa koko torson peittävää vaatetta ja sana "hame" ihmisen puolivälistä alkavaa vaatetta? Minä en nimittäin muista edelleenkään, 33-vuotiaana. Enkä todennäköisesti tule muistamaan vielä 53-vuotiaanakaan.

Aluksi kokeiltiin asua ihanan ruskean retron Huutislöytö-mekon kanssa. Tämä oli kuitenkin jotenkin tunkkaisen näköinen kokonaisuus, vaikka mielikuvissa se tuntuikin oikein passelilta. Ehkäpä se olisi vaatinut valkoiset sukkahousut noiden hieman lököttävien keltaisten potkuhousujen sijaan. Tai sitten body olisi voinut olla yksivärinen, vaikkapa keltainen, valkoinen tai ruskea.  


Mutsi hei, emmää ny oikein tiedä tästä asukokonaisuudesta.
On joteskin ahdistavan pönäkkä olo. Tee jotain!

Koska halusin laittaa tuon ihanan traktoribodyn, ei bodyn vaihto tullut kysymykseen. Helpointa oli kiskaista hame pois. Mikä harmitti, koska aurinkoisen päivän ja vierailujen kunniaksi olin tosiaan ajatellut laittaa Nasulle hameen päälle. Mutta katso, pelkkä hameen poisto tekikin asusta yllättäen toimivan. Niin helpolla siis päästiin. Ehkäpä ihanan hameen vuoro on sitten huomenna.

Että mua naurattaa! Tää on just passeli kuule!
Näkyypähän nää mun reteet traktoritkin kunnolla.


Traktori body - Metsola
Keltaiset potkarit - Tutta, itse värjätyt
Mallin fiilis - aurinkoinen, kuten oikeastaan joka päivä

2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Oi kun on tyylikkäitä asuja! Me tykätään!

Heli kirjoitti...

Kiki: Kiitoksia kovin! :)