tiistai 8. maaliskuuta 2011

Bumbo Bambo

Ajattelin nyt tehdä sen tarkemman postauksen tuosta vallan mainiosta Bumbosta, joka on kummitellut useammassakin postauksessa & kuvissa ja josta on tullut myös lukijatoive. Kyse on siis tästä mahtavasta istuimesta, jossa vauvelia saa istuttaa jo ennen kuin sen saa lykätä syöttötuoliin. Tuolista käsin kun perspektiivi ja leikit ovat aivan erilaisia kuin maassa maaten.

Siis missä mä oon? Jaahans, ja mikäs tämä on?

Siis se sano sit mitä? Ei oo todellista, kjäh kjäh kjäh.

Tuolia kuvaillaan nettikaupassa esimerkiksi tähän tyyliin:

Bumbo on myrkyttömästä ja pehmeästä muovista valmistettu vauvaistuin, jossa lapsi voi istua heti kun pystyy pitämään päänsä pystyssä. Bumbo istuimen pehmeän rakenteen ansiosta lapsen oma paino muotoilee istuimen sopivaksi ja pitää sen paikoillaan. Bumboa voi käyttää lähes kaikilla tasaisilla alustoilla. Bumbo on tarkoitettu noin 3 - 14 kk ikäisille lapsille jotka painavat 4 - 10 kg. Lapsen fyysinen kehitys ja kasvu ratkaisee milloin hän voi aloittaa Bumbon käytön, ja milloin käyttö tulee lopettaa.
Lähde: Pikku PiiaTsekkasin puolestanne Huutiksen tarjonnan tällä hetkellä, myynnissä on nyt kymmenkunta tuolia -klik tästä. Me olemme saaneet omamme siskoltani lainaan ja se on kyllä ollut yksi naperon ehdottomista lemppareista. Niin, ja tietty vanhempienkin. Kaikki pienten lasten vanhemmathan tietävät, miten hauskaa on huvittaa itseään jälkikasvunsa avulla. No, tässä tuolissa pikku piltti näyttää tuhdilta toimitusjohtajalta, joka örmäkästi tarkastelee ympäristöään pönäkkyyttä uhkuen = ei voi ku nauraa  :)Meillä tuolia on käytetty syöttötuolin esiasteena ja leikkipaikkana. Erityisen kätevä on ollut tuo tuoliin kiinnitettävä pikku pöytä, jolle on voinut asetella kaikkea kiinnostavaa aina naksupussista kipukoukkuun (nassikka tykkää isoista jutuista).

Meitsi röhnöttää. Ja hei,  saisinko jotakin luettavaa?
 
 No niin, hmmm... Mielenkiintoista!

Bumbo oli myös ihan ykköspaikka seurailla vanhempien ikikiinnostavia keittiöpuuhia, sitteri kun jää ikävästi sinne maan tasalle.  Tähyä sieltä nyt sitten niskat krampissa mitä ympärillä tapahtuu. Bumbo on aivan eri asia! Sieltä puolestaan avautuu koko lääni, ja sieltä Nasun on ollut erityisen nastaa tutkailla tiluksiaan, kuten asian miehen kanssa ilmaisemme. Aika nopeasti napero myös kehitti oman tyylinsä notkua tuolissaan. 

 
Mmm... tää pöytä on ihan ehdoton lisä!

  Arvoisat vanhemmat, perusteellisen testaukseni perusteella suosittelen lämmöllä Bumbo Bamboa.

2 kommenttia:

Viona kirjoitti...

Hienot Bumbo-kuvat kuvateksteineen. Tilusten katselu nauratti. Olen ennenkin blogistasi pannut Bumbon merkille ja sen vuoksi katsellut kaupassa Bumboa sillä silmällä. Ehkei nyt kuitenkaan enää Liljalle hankita, kun ei tullut jo aiemmin hankittua.

Heli kirjoitti...

Vadelmia: Ei varmaan tosiaan enää kannata hankkia - jää pian reisistään kiinni kuten Nasukin nykyään. Mutta ehkäpä seuraaville...? :)