tiistai 22. maaliskuuta 2011

Meklari-Nasu Huutiksessa

AURINKO!!! Ihan mieletön auringonpaiste porottaa keittiömme ikkunasta sisään! Rakastan sinua elämä, aurinko, kevät, valo, energia! Ah, nyt on kuulkaa niin hyvä fiilis, ettei tätä voi pilata mikään. Olen buukannut nyt pariksi päiväksi viime viikon sairastelun takia peruttuja tapaamisia, joten juoksussa ollaan aamusta iltaan. Mikä tarkoittaa sitä, että eilen hehkuttamani Huutisprojekti siirtyy nyt parilla päivällä. Kuvat ovat valmiina verkkoalbumissa (joka sekin on jo itsessään aikas proggis), mutta itse myyntikohteet uupuvat vielä. Tavoitteena mulla on kuitenkin tämä viikko, tän viikon aikana ne on saatava myyntiin. Piste. 

Ja kuten anonyymille lukijalle jo tuolla palauteosiossa lupasinkin, voin laittaa linkin noihin kohteisiin tänne blogiinkin. Sitä kautta tapaatte sitten Huutis-minänikin, minkä vuoksi aluksi hetken mietin laitanko linkkiä vai en. Mut sit toisaalta, miksipä ei? Jos vaan ketään ne Nasukan vaatteet kiinnostaa, niin helpomminhan ne niin  sitten löytää. Varsinkin kun en ole teille vielä kertonut Huutiksen käyttisnimeänikään. 

Hetkonen. Stop nyt tykkänään Heli, miksi en jakaisi tuota linkkiä jo nyt? Mullahan on siellä nimittäin joitakin vaatteita myynnissä jo, esimerkiksi yksi Meandin siilibody ja Me Toon värikäs norsubody. Tosin ne sulkeutuvat tässä parin päivän sisään, mutta ehtiihän tuota huutamaan jos haluaa. 

Eli, pidemmittä puheitta, täältä ne siis löytyvät: Helin & Nasun myyntikohteet


Palataan linjoille vielä myöhemmin päivän asun kanssa, nyt täytyy lähteä kiitämään päivän ensimmäiseen tapaamiseemme. Kohti aurinkoa siis!  

Ei kommentteja: