tiistai 1. maaliskuuta 2011

Blogiurpo listoilla

Tuttaa eilen, Tuttaa tänään. Olin jo jonkin aikaa metsästänyt henkselihousuja, jotka eivät tulisi niin ylös kuin haalarihousut yleensä, vaan paljastaisivat allaolevaa bodya enemmän. Tämähän on syy siihenkin, miksi puen potkuhousut aina bodyn alle. Usein kun nuo ihanat kuviobodyt tuntuvat jäävän liikaa haalareiden alle piiloon. 

No, lopulta natsasi, kun pongasin Huutiksesta nämä Tutan harmaat henkselihousut. Ne sekä pysyvät päällä henkseleidensä ansiosta että peittävät melko vähän allaolevaa bodya.  Eli ovat juuri sellaiset, joita olin etsinytkin. Tarvittaessa voin myös värjätä nuo (ovat 100% puuvillaa), mutta ainakin nyt tuo vaalea harmaa yllättäen miellyttääkin silmää.

Mahtavat henkselit ja reteet feikki-takataskut

Henkselit kulkee kätsysti tällaisen pidikkeen kautta, jolloin mäkin saan ne elosalama-Nasun päälle.

 
Pingviini body - Tutta
Harmaat henkselihousut - Tutta
Mustat pallosukat - Marimekko

Hei kaikki, nimeni on Heli ja olen amatööri myös täällä blogimaailmassa. Ei ole hajuakaan mitä linkkejä tai toimintoja blogissa olisi hyvä olla lisättynä, jotta sen seuraaminen olisi mahdollisimman sujuvaa? Olen aivan Helisemässä (haha) kaikkien näiden Bloggerin kilkkeiden kanssa - mitä niitä pitäisi blogiin laittaa ja mitkä ovat aivan turhaa höttöä? En esimerkiksi vieläkään tiedä, onnistuinko lopulta lisäämään blogiin linkin, jonka kautta tekstejämme voi kätevästi tilata vai en? Aikamoisen taistelun asiasta sain joka tapauksessa aikaiseksi, joten toivoa sopii että tulostakin syntyi.

Rakkaan lukijamme vinkin ansiosta kävin eilen etsimässä Blogilista-palvelun, josta Nasun Asu siis nyt löytyy. Samassa innokkuuden puuskassa lisäsin Nasun Asun myös Bloglovin-palveluun, jonka linkin löytää nyt myös blogin oikeasta reunasta. Mutta tarvisiko vielä huomioida jotain? Enpä ollut tuosta Blogilistastakaan ennen tiennyt (kiitokset Vadelmia - lukijallemme!). 

Herra paratkoon, kun olen todellakin aivan käsi näiden eri palveluiden kanssa ja mietinkin nyt, onko niistä mitään hyötyä? Toki uusia lukijoita on aina ihana saada, ja sellaisessa ne kait saattavat auttaa, mutta onko olemassa muita palveluita jotka auttaisivat teitä jo-olemassaolevia rakkaita lukijoitamme? Siis pitäisikö minun lisätä blogiin joku lisäkikkura tai liittää blogi vielä jonnekin Blogilistan tyyliseen yhteisöön - blondi ei tajuu?

Joten auttakaa blogiurpoa hädässä ja vinkatkaa, jos blogista jotain oleellista apukilkettä tai toiminnallisuutta uupuu. Me kiitämme.

4 kommenttia:

villahuivi kirjoitti...

Mä oon seurannut teitä bloglovinin kautta jo pitkään! Ei siihen tarvinnut mitään sen erikoisempaa ku blogin osoitteen.
En siis itse tiedä näistä jutuista mitään, mutta halusin tämän kertoa :)
Hienot henskelihousut! Yllättävä väri teille, mulla on semmonen kutina että ne saavat vielä joskus jotain värikkäämpää pintaansa :)

Heli kirjoitti...

villahuivi: Ihanko totta? Kiitos tästä tiedosta! Ilmeisesti ei sit olis tarvinut sitä sinne mitenkään lisätä, ehkä mä vaan lisäsin sen omiin suosikkeihini samalla ku jouduin luomaan tilin sinne, hehe :) No, you live, you learn.

Eikös vaan olekin yllättävä värivalinta? Häkellytin itsenikin sillä - miten ihmeessä näin auringonvalon aikaan tuollainen harmaa miellyttää, ku vasta vähän aika sitten purnasin harmaata maisemaa? Ei voi ymmärtää...

Viona kirjoitti...

Hienot housut kyllä! Täytyy vaihteeksi sanoa, että meillä ei ole tuollaisia henkselihousuja. Mut selvästi pitäis olla!

Heli kirjoitti...

Vadelmia: Siis todellakin teillä pitäs olla noi! :) Mulla on toisetkin tollaset, eri väriä ja kokoa. On ne vaan niin loistavat!