tiistai 29. maaliskuuta 2011

Can't touch this

Tänään oli pallohaasteen toinen päivä. Hauskinta tämän päivän asussa oli se, että kun aamulla heräsin, oli mies muistanut haasteemme ja pukenut Nasulle jo valmiiksi uuden pallokuosisen vaatteen. Miten olikaan onnistunut louhimaan nasukan vaatekaappien syövereistä nämä haaremihousut, on ne kyllä veikeät tuollaiset lököttimet. Jaahans, yrität vai tällä tutilla saada mua pysyyn paikoillaan?
Turha toivo, taa-tit-tat-tit-tat-taa, can't touch this.


Noin, meikä heitti salamana mahalleen. 
Ja eiku pienet Mc Hammer -liikkeet tähän loppuun byysien kunniaksi.

Ja kyllä multa laulukin onnistuu.
************
Valkoinen kaulusbody - Kenguru gold
Pallokuosiset haaremihousut (on vielä kääntöhousutkin) - Lindex
Valkoiset sukat - H&M

Kuten viime päivien asukuvistakin ehkä näkyy, Nasu liikkuu nyt entistä hanakammin, pyörii ja kääntyilee niin ettei perässä pysy. Tänäkin aamuna meitä tervehti sänkynsä laidan yli kurotteleva topakka pallopää, mahalleen kääntyneenä ja naama valtavassa riemuvirneessä hihkuen. Vielä Nasu ei kuitenkaan ryömi, ei konttaa. Edelleen nasukka nostelee peppuaan ylös ja takapää käy tämän tästä konttausasennossa, mutta koska etupää ei vielä seuraa mukana, jää yritys ähinän tasolle. Toistaiseksi. 

Mutta arvatkaas mihin meikäläinen suuntaa nyt? Ette ehkä arvaakaan, menen nimittäin tekemään pitkästä aikaa rahkaa. Siis sellaista kunnon omatekemää rahkaa, johon tulee mansikoiden ja rahkan ohella oikeaa kuohukermaa. Ah! Viime kerrasta onkin aikaa.

PS. Muistatte ehkä kuinka noin viikko sitten arvoin kahden keväisen fleecehaalarimme välillä: kumman niistä myyn, Norsun vai Pilven? Noh, kiitos ihanan lukijamme, sain kuin sainkin ostettua Pilvi-haalarin suuremmassa koossa, joten laitoin sen meidän lähes käyttämättömän ja liian pienen 68-koon haalarin nyt Huutikseen myyntiin.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ihanat haaremihousut!

Heli kirjoitti...

Maria: Kiitos! ne on meidänkin uudet lempparit, on niin mainiot pikku Mc:t :)