lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kotikalsaripäivä

Nyt on sitten koko konkkaronkka sairaana, minä meistä ehkä vähiten. Nasulla nenä vuotaa ja yskä hakkaa edelleen, mutta selkeästi vähenemään päin. Mies sen sijaan sairastui juuri viikonlopuksi ja on tällä hetkellä aikas heikossa hapessa. Niinpä meillä on tänään kotikalsaripäivä.

Nasulle valittiin violettia päälle. Kalsareitakin mukammat haaremihousut, joista jokin aikaa sitten touhotin, pääsivät tänään ensimmäistä kertaa päälle. Huusin noita riemuissani Huutiksesta kahdet ja ainakin tämän päivän käyttökokemuksella voin sanoa, että eivätpä olleet turhia ostoksia. Nuo ovat sairaan pehmeät, mukavat ja ennen kaikkea lutuisen näköiset. Kerrassaan uusi lempivaate. 

Vitsit kun edelleen tekisi mieli ostaa itselleenkin pehmeästä puuvillasta tehdyt haaremihousut, ne mun nykyiset kun on jotain särmää housukangasta. Tosin sen ansiosta olen voinut pitää niitä työpalavereissa ja särmemmissäkin tilaisuuksissa.


Vapise Mc Hammer!

Violetti pallobody - Nanoou
Violetit haaremihousut - Bogi
Valkoiset sukat - H&M
Mallin pystyasento - tämän hetken ehdoton lempiasento

Seuravaavaksi on tiedossa noutopizzaa, suklaata ja hieman lisää telkkaria. Ihanaa! Tällaiset päivät tekee kyllä välillä kutaa, ehtiipä sitä taas puuhata myöhemminkin.

Jes! Nyt sitä pizzaa!

Ei kommentteja: