maanantai 28. maaliskuuta 2011

Palloviikko

Teemat ovat kivoja. Rakastan teemabileitä, teemapukeutumista ja teemafiilistelyä. Nasun kanssa emme olekaan vielä teemailleet, joten tuosta ulkona sitkeästi vellovasta lumimassasta sisuuntuneena päätin piristää arkeamme teemapukeutumisella. Tällä viikolla teemamme on siis pallokuosi. Joka on muuten aivan valloittava kuosi ja toimii todella monen väriyhdistelmän kanssa. Tägäsin tämän asusarjan "spessua teille" tägillä, sillä myös teitä ilostuttaaksemme tämä teemaviikko nyt on.

Päätin teemasta Nasua päiväunille imettäessäni, vailla oikeastaan varmaa tietoa siitä, riittääkö meillä pallokuosisia vaatteita viikoksi vai ei. Noh, sehän tekee tästä vaan entistä haastavampaa, hauskempaa ja luovempaa. Tavoitteena nimittäin on, että samaa pallovaatetta (paitsi ehkä sukkia) ei käytetä kuin yhtenä päivänä.


Nasun tyypillisin asento viime viikkoina: sormi syvällä oikean puolen takalegoissa. 
Lisää pikkunaskaleita siis tulossa.


Rauh! Nasu hurjana. Tsekatkaas näitä alaleuan puruhampaita!
***********
Mustat leggarit - Bogi, lahja isotädiltä
Harmaa-musta pallomekko - Bogi, lahja isotädiltä
Harmaat säärystimet - H&M
Valko-mustat pallosukat - Marimekko
 
Viikon päästä mies on Kaliforniassa työmatkalla ja me Nasun kanssa ihan vaan tyttöjen kesken täällä kotona. Keskellä tätä ikuista lumimaisemaa, huoh. On jo alkanut tuntua siltä, ettei tämä talvi ikinä lopu. Päivät kyllä pitenevät, sen tuntee, mutta tuo valkoinen kylmä lumi ei näytä olevan menossa minnekään. Näinköhän sitä avantouidaan vielä juhannuksenakin?

2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Ah, pallot on ihkuja!

Heli kirjoitti...

Kiki: Palloista tulee kyllä hyvälle tuulelle, oikeestaan aina.