lauantai 12. helmikuuta 2011

Ruttunaama ja nuhanenä

Hatsuu ja pärskis vaan kaikille!

Nyt on sitten meikäläinen inhottavassa flunssassa ja Nasullakin nokka tukossa. Ei auta, uuteen päivään oli herättävä. Kumpiakin ärsytti jo heti aamusta. Väsytti, olo oli tukkoinen ja Nasu hieroi silmiään vimmatusti (tapa, joka lienee periytynyt mieheltä). Päällekään ei tuntunut oikein löytyvän mitään hauskaa, vaan Nasua selvästi ärsytti sekä mun asuvalintani että mulle poseeraaminen. Eikä ihme, ärsytti muakin oma flunssasta turvonnut naamani, kun aamulla peiliin vilkaisin.


 Tästä saat kuule - ruttunaamatytöstä ruttunaamakuvia!


Pilvibody - Me&I
Ruskeat froteepökät - retrot 70-luvulta, itse värjätty
Kuvista puuttuva ääni - ärtyneen hinurimaista örvellystä 

Hieman kuvien ottamisen jälkeen luovutin ja laitoin Nasun nukkumaan. Luovuttaminen viittaa siihen, että ihan kauheasti en sitä viitsisi päivällä nukuttaa (siis enempää mitä kaveri normaalisti nukkua posottaa), ettei yöunet häiriinny. En itse asiassa tiedä onko sillä yöuniin juurikaan merkitystä, jos välillä päivällä nukkuukin hieman enemmän, mutta jotenkin automaattisesti vaan epäilen sitä. Itse asiassa nyt asiasta kirjoittaessani aloinkin kyseenalaistamaan koko hommaa. Koska Nasu on selkeesti flunssainen niin eikös me aikuisetkin ihmiset flunssaisina nukuta enemmän? Ilman että sit kukuttais valveilla yöt. Eli nukkukoon nyt ku kerran nukuttaa.

Pikku kaveri on meinaan sellaista seuraa väsyneenä, että kärttyinen on lievä sana. Mikään ei oikein ole hyvin; selällään leluhärdellin keskellä on kivaa ehkä kolme minuuttia, mahallaan ei huvita möyrytä varttia pidempää ja auta armias jos yrität pilttiä Bumboonkaan kärttyisenä. Napero huutaa kuin hinuri. Sitä ärtynyttä mölinää on vaikea kuvailla. Kuulostaa ehkä hieman samalta kuin mitä jos itse huutaisit putkeen vain yhtä vokaalia äänellä, jolla pyrit imitoimaan jotakuta vajaaälyistä. Tän paremmin en sitä osaa kuvata, täytynee joskus nauhoittaa mölinää niin kuulette ihanuuden livenä.

Sillä aikaa kun Nasu veteli hirsiä, keitin minä ens viikon soseita. Hassua kuinka aiemmin vannoin, että minähän en sitten itse niitä soseita sekoittele! Ja kas vain, täällä sitä taas tehdään ensi viikoksi porkkanaa ja bataattia pikkupikku pussosiin, edelleenkin sotkien niin maan perkuleesti. Tällä kertaa tein isompia satseja isompiin pusseihin, mutta onnistuin silti saamaan keittiön sellaiseen mössökuntoon, että hävettäisi jos näkisitte. Kiitos rakkaan lukijamme neuvojen tällä kertaa älysin tehdä sormiruoastakin järkevän kokoista ja nythän se upposi Nasulle kuin vettä vaan.

Hei, meitsi YRITTIKIN näyttää hullulta professorilta!

Onnistuneen syömisen jälkeen puuhailtiin hetki peppu paljaana ilmakylpyillen (tai siis Nasu puuhaili, mä pidin housut jalassa), sillä nuo kiinteet on tehneet kiinteitä myös Nasun omista tuotoksista. Kun sen tatanan sain lopulta pestyä irti, päätin että happihyppely pakaroille ei olis mikään huono idea. Paitsi, että olihan se. Kakkakepposen jälkeen voi nimittäin aivan hyvin tehdä äidille vielä pissakepposen putkeen, eikä tunnu missään. Naurattaa vaan. Testattu meinaan on. 

Eli asu vaihtoon ja päälle hieman väriä.

 
Hetken suostun syömään tätä pussinsulkijaa, mutta mutsi hei, vaan hetken.

Ehkä yksi parhaista poseerauksista so far: Julius Caesar -pose

Ja hermot - ne meni taas.
*******
Kissa body - Småfolk
Tummat velour pökät - Me&I

Nyt meitsi käy nappaan jälleen yhden särkylääkkeen, onneksi mies tulee kohta töistä kotiin. Sattu meinaan aikas huonolle päivälle tuo miehen lauantaiduuni. Toivottavasti teidän lauantaihinne kuuluu parempaa!

2 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Nonni, nyt näytti oikein mallikkaalta toi porkkanan syöminen :) Ehkä kuukauden parin päästä voi sitten laittaa pienempää kun se pinsettiote (tai joku sen esiaste) on hallussa. Eli: sitten kun tuntuu että se saa lattialta noukittua suuhunsa ihan kaiken, niin sitten on ote kunnossa...

Toivottavasti parannutte pian. Huomenna teilläkin ois varmaan ohjelmassa ekat suklaukset vauvauinnissa, niin tylsää jos ette pääse sairauden takia.

--salla

Heli kirjoitti...

Salla H: Joo, nyt sujui hienosti. Suuret kiitokset avustasi! :)

Täällä sitä kuule kärvistellään flunssan kourissa edelleen ja siten uinnitkin jäi :( En kestä, jos just tänään oli sit se sukellus... Tosin meitsin tuurilla niin siinä tietty kävi, huoh.