torstai 10. helmikuuta 2011

Aurinkotyttö

IHANAA!!!!!! Nyt vihdoin paistaa!


Rakastan koko maailmaa, elämää, ihan kaikkea. No, rehellisyyden nimissä en niitä normaalistikaan kauheasti vihaa, mutta erityisesti tämän päivän paisteessa olen elämänrakkautta pullollaan. Jopa niin paljon, että Nasun mentyä päiväunille, kiskoin imurin energisiin kouriini ja annoin palaa. Nyt on kuulkaa niin puhdasta jotta. Vaihdoin myös joulunpunaiset sohvatyynymme keväisiin mustavalkoisiin, mikä aina meikäläiselle meinaa, että täältä tullaan kevät! Kohta saa jo laittaa rairuohoja tulemaan, sisustaa hieman keltaista ympärilleen ja hakea ekoja narsisseja maljakkoon. Tällä hetkellä mennään vielä kirkkaanpunaisilla tulppaaneilla (kiitos isotäti!). 

Koska olo oli näin riehakas ja koska saimme Nasun kanssa hartaasti odotetun isotädin tänään vierailulle, ei päivän asun kanssa tarvinut paljon arpoa. Nyt sitä kirkkaankeltaista kehiin ja äkkiä! Ja oli muuten uskomaton kuvaussessiokin tänään; Nasu ei liikahtanut juuri lainkaan. Katsokaa vaikka, napero on kaikissa kolmessa kuvassa lähes jähmettyneenä. Ihanaa vaihtelua viime päiviin, jolloin olen minuuttisotalla metsästänyt edes yhtä sellaista kuvaa, jossa nassikka olisi tärisemättä.Body ja potkarit - Tutan perusvalkoisia, jotka itse värjätty keltaisiksi
Housut bodyn alla - äidin tapa saada housut pysymään paikallaan

Nasu on jotenkin niin ihana aurinkotyttö, varsinainen tipu näissä vermeissä. Olen aivan ihastunut tuohon väriin, jonka Nitorilla värjätessä sain. Kokeilu osoittaa loistavasti sen, kunka kannattaa uskaltaa muuttaa kangistuneita tapojaan ja kokeilla uutta. Nitorin värisävy on meinaan selkeästi kirkkaampi ja parempi kuin Dylonilla saavutettu. Harmittaa vaan, etten värjännyt enempää. Tai no, se sallittu 400g tuli aikas helposti täyteen eli tarvinnee ensin ostaa uusi väri ja värjätä sitten uusi satsi. Mut voihan video ku ne Nasun petivaatteetkin on ihania, jotka tolla keltasella värjäsin! Mulla on jemmassa vielä ainakin oranssi ja kirkkaanpunainen värisatsi ja nyt tiedän, et niistä(kin) tulee loistavia, puhtaita värejä. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos vaikka kohta voi jo alkaa tuntumaan siltä. Nitor missä oletkaan ollut kaikki nämä vuodet?

Olen muuten onnistuneesti tartuttanut ystävääni, ikimuodikkaan Matildan äitiin, Huuto.net -vimman.  Sain juuri häneltä hehkutusmailia, kuinka Huutis onkaan pullollaan ihanuuksia. Millainen uusi maailma! Myönnän rehellisesti hehkuttaneeni hänelle aina tavatessamme vakiona Huutiksen ihanuutta ja ehkä jopa etsineeni hänelle valmiiksi yhden kohteen, jota tiesin hänen etsivän/tarvitsevan. Mutta kun uskon vaan niin vakaasti, että hyvä pitää pistää kiertämään! Siksi hehkutan teillekin säännöllisin väliajoin, jotta käykää ihmiset edes tsekkaamassa. 

Sitä paitsi, kierrättäminen on paitsi hauskaa, halpaa ja kivaa, se on myös ekologista. Ja mikään ei kyllä ehkä voita sitä onnen tunnetta, kun pongaa jonkun löydön ja sitten vielä onnistuneesti saa sen edullisella hinnalla itselleen huudettua. Ah autuutta! \0/ 

Tämä tämänpäiväinen Huutis-hehkutukseni selittynee tuon tartuttamistunnustukseni ohella myös sillä, että olen taas itseltäni pannassa hetken aikaa. Löysin meinaan pari ihanuutta muutama päivä sitten ja lupasin itselleni, että jos ne huudot voitan, pidän hetken paussia. Mutta kohta (lue: kun lapsilisä tulee) aion etsiä Nasulle M-koon kestovaippoja, sillä niitä tuo vekara oikeasti kohta tarvitsee. Ja ehkä, siis ehkä, katsella hieman myös sitä vaatetarjontaa. Ei ei, ihan vaan katsella...

Miten muuten on, onko teissä lukijoissa Huutiksen käyttäjiä vai olenko harrastukseni kanssa yksin liikkeellä? Jos harrastajia on, niin kertokaa mitä itse sieltä ostatte? Mä shoppailen lastenvaatteiden ohella kaikenmoista muutakin: leluja, huonekaluja, levyjä, keräilytuotteita, vaatteita, lahjoja jne. Mulle Huutis on yksi päämestoista, jonka tarjonnan tarkastan kun tarve hommata jotain tulee. Aina ei tietty löydy, mutta yllättävän usein kuitenkin.

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Uusi lukija ilmottautuu, ja jättää ensimmäisen kommenttinsa! Ihana blogi sinulla! :)

Meillä myös käytetään hyvin ahkerasti huutonettiä, selailen sitä lähes päivittäin ja tarkastan josko jotain kivaa sieltä löytyisi, ja aina tuntuu löytyvän ;)

Salla H kirjoitti...

Moikka.

Mua kiinnostais postaus "Miten löydän huutonetistä sen mitä haluan". Mää aina selailen sitä, mutta en tajua miten sieltä sitten löytää jotain mitä viittis ostaa. Oon varma, että mun huutiksen louhinta on täysin alkeellista verrattuna sun kaltaseen prohon ;) (oon ostanut sieltä ikinä vaan yhden bumbon ja sekin oli osta heti...)

--salla

Heli kirjoitti...

Nanna: Hei ihana Uusi lukija, tervetuloa! Kiva kuulla, että Huutis on sielläkin päässä ahkerassa käytössä - ties vaikka oltais joskus tehty kauppaa yhdessä :)

Salla H: Lukijatoive! Ai ai sir! Otamme Nasun kanssa lukijatoiveet hyvin vakavasti ja niitä todellakin saa esitää. Eli laitetaanpa hautomoon jokin "Helin hyväksihavaitut Huutis-vinkit"-tyylinen postaus. Ja Huutista on todellakin louhittava, se tavaramäärä mikä siellä liikkuu on huikea!

Viona kirjoitti...

Tosi hieno sävy keltainen kyllä! Minustakin välillä tuntuu ikään kuin mainostaisin jotain tuotetta (viime aikoina meidän Lullabub-keinujalkoja), vaikka kyse on vain siitä, että olen itse niin mahdottoman tyytyväinen asioiden saamiin käänteisiin.

Täällä on hardcore-huutisostelija - vaikka asun ulkomailla. Mun blogin nimi vois osuvasti ollakin jotain huutikseen viittaavaa... Sen Pacman-asun löysin nyt sitten nettikaupasta, mutta en vielä ostanut, kun ei tunnu oikealta, ettei se olekaan huutiksesta. ;)

Mekin ollaan mietitty tuollaista Bumboa. Sun blogin innoittamana ollaan nyt parina päivänä kokeiltu lainaksi saamaamme hyppykiikkua, vaikka tylsinä melkein jätettiin kaappiin, koska opettaa varvistamaan ym. mitä ne asiantuntijat nyt sanookaan. Mutta ei vartti päivässä varmaan pahaa tee? Niin iloiseksi tuo typy siitä tulee. Ei tule kikattamisesta ja onnellisesta läähätyksestä loppua, kun hän vetää siinä piruetteja.

Kiki kirjoitti...

Teillähän on suorastaan valot siellä päällä!

Heli kirjoitti...

Vadelmia: Lullabub-keinujalat...hmmm. Kuulostaa lupaavalta! Täytyykin sujahtaa nettiin tsekkaamaan. Mahtavaa, et löysit sen pacmanin, tänään itse asiassa etsiskelin sitä sulle huutiksesta, mut en löytänyt. Olipa onni, et natsas sun päässä - onko se se ihan sama asu ku Nasulla?

Bumbo ihan sairaan kärhee! Aion tehdä siitä oman postauksensakin! Suosittelen sitä todella -meillä se ajaa parhaillaan myös syöttötuolin virkaa, ku ei olla saatu aikaiseksi vielä ostaa syöttistä. Ja Nasu viihtyy!

Hyppykiikku voi joo olla ton varvistelun kannalta huono, mut mekin aateltiin et ei vartti tapa. Ja Nasu itse asiassa ei enää edes varvistele siinä, vaan pomppii ihan jalkapohjiltaan jo nykyään. Ja voi sitä riemua täälläkin päässä! :D

Kiki: Älä muuta sa! Keltuaistyttö piristää aina :)