sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Äiti on nyt pipi.

Viime yö oli aika sirkusta täällä päässä: meikäläinen röhisi, pärski ja kipuili, Nasu virkosi puoliltaöin pariksi tunniksi jokeltelemaan ja mies-raasu torkahteli työviikkonsa uuvuttamana jokaisessa mahdollisessa välissä. Vain herätäkseen aina uudelleen Nasun tai minun möykkäämiseen. Herätyskellon soidessa en ollut flunssaltani nukkunut paria tuntiakaan ja olo oli  lievästi sanottuna kyinen, ihan koko perheellä. Niinpä ei ollut meidän perheestä tänään uimaan. Valitettavasti.    

Päivän asun valinnasta vastasi mies ja valintakin oli kuulemma helppo, voimaa tuova Superasu.


Nasu ei enää oikein mahdu hoitopöydällensä.
Tai mahtuu, mutta ei pysy siinä paikallaan.

 Superasu - H&M

Muistatteko, kun kirjoitin Nasun pyörtyäisistä? Siis niistä vallattomista suunnista, joihin tuo nassikan vielä hentoinen kuontalo taipuu? Sitä postausta kirjoittaessani kuva otsan megapyörteestä jäi ottamatta, mutta nyt pongasin Nasun ruokailukuvista otoksen, jossa pyörtyäinen näkyy selvästi. Ohessa vielä nuoli havainnollistamaan hiusten kasvusuuntaa. Voi pikku-Nasua, suora otsatukka saattaa olla unelmaa vain!

Takaraivolta eteen ja sitten jyrkässä 90 asteen kulmassa kohti ohimoa.  

Nyt kuittaan tältä erää tähän. Lisää särkylääkettä, kuumaa juotavaa ja takkatulta. Onneksi tänään oli ihanan aurinkoisen päivän ohella sen verran kova pakkanen (-20 astetta ainakin meidän mittarin mukaan), ettei sisällä kökkiminen harmita. Duhadedä kuittaa, moro! 

Nasulla on ollut jälleen kiva päivä.


PS. Lukijamme Vadelmia, voisitko ystävällisesti laittaa meille Nasun kanssa mailia? Olisi kysyttävää noista  kehumistasi Lullabub Cot Rockereista, sillä meillä on edessä naperon siirto omaan sänkyyn ja se lieveästi sanottuna jännittää... Ja kaikki muutkin hei, jotka tuotteesta jotain tietävät - apu on tarpeen! Laittakaa mailia tai heittäkää kommenttiboksiin tietoa mistä noita saa, onko hyvät jne.

6 kommenttia:

Viona kirjoitti...

Heh, mailia tulossa.

Taas näin, että meidän tytöllä on sama teräsmiesasu. Postaus kiinnitti huomiota siihen, että meiltä puuttuu punaiset sukat!

Heli kirjoitti...

Vadelmia: Hehhe, ei oo totta! Meidän tytöt on niin tekstiilikaksosia, et oksat pois! :) Teiltäkin ilmeisesti löytyy aika lailla Tuttaa (erityisesti 50-vee), Plastisockia, Dunsia, Metsolaa, Lindexia, småfolkia, Me Toota, Me&I jnejne...? Ja käsittääkseni myös eräs pacman-asu ;)
Punaiset sukat on aikas ehdottomat, oon huomannut. Ne menee niin monen väriyhdistelmän kanssa -ei muuta ku pian hommaamaan, hehe.

Tosi kiva, jos viitsit heittää maililla! Olisin meinaan tarkemmin tiedustellut niistä Lullabudeista, ku netistä en oo vastauksia löytänyt.

Viona kirjoitti...

Saitko sähköpostin, jossa oli Lullabub-vinkki? Lähetin samana päivänä.

Kyllä se aurinkoinen pallopää löytyy joka aamu kuitenkin vierestä virnistelemästä, kun se jossain vaiheessa yötä rupeaa nälkäänsä huutelemaan enkä raaski sitten viedä takaisin sänkyyn, kun se nukahtaa. Mutta olon tekee mukavammaksi jo ajatus, että voisin viedä toisen takaisin sänkyynsä, jos haluaisin. :) Että se on valintakysymys silloin eikä enää pakko.

Aika samalla tyylillä niin pukimillisesti kuin teknisesti täällä ryömitään takaperin. Tosin Me Toota (hankalan niminen merkki etsiä mistään) ja Dunsia ei ole yhtään (vaikka olen yrittänyt!) ja Metsolaa vain yhdet puolipotkarit.

Heli kirjoitti...

Vadelmia: No sun maili oli Gmailin toimesta hävitetty multa, mut onnistuin kaivaan sen esiin vasta tänään. Kiitos! Vastasinkin sulle jo.

Juurikin tuota haen meillekin, että olisi se mahdollisuus, että voisi viedä pinnasänkyyn. Katsoo sitten raaskiiko/jaksaako/saako aikaiseksi yön pimeinä tunteina. Nasu kun vielä syö öisin, parikin kertaa. Ja kun siinä yhdessä heräämisessä on vielä tuo ihana pallopää-efektikin ;)

Me Too on tosiaan kinkkinen nettilouhittava ja Dunsia on meilläkin vähemmän kuin haluaisin. siitä ei usein löytöjä Huutiksessa ole, ainakaan en ole itse pongannut.

Viona kirjoitti...

Paras taas pian kaivella sitä roskapostia. ;)

Heli kirjoitti...

Vadelmia: Hehe, checked! :)