keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Nasu valitsee: ensikuukausien lelusuosikkini

Saimme jälleen lukijatoiveen, jossa pyydettiin hieman tarkempaa esittelyä Nasun lempileluista. Ihanaa kuinka aktiivisia olette! Lukijatoiveet ja -palautteet ovat ehkä parasta mitä tiedämme, joten ei muuta kuin työn touhuun!

Nasseli on leikkinyt elämänsä ensimmäiset puoli vuotta kuta kuinkin samalla leluarsenaalilla, kunnes nyt rontti viikko sitten haettiin serkkutytöiltä vaihtelua. Nasun meininki alkoi meinaan olla sellaista, että lelut saivat lähinnä turhautuneesti kyytiä tyyliin "hei, meitsi on nyt kohta kuus kuukautta ihmetellyt tätä samaa mursua, eiks sulla oikeesti olis yhtään mitään muuta?". 

Joten esittelemme nyt tässä postauksessa nuo ensimmäisen puolivuotiskauden lempilelut. Katsellaan sitten taas hetken päästä, mitkä uusista lainaleluista kohoavat hittituotteiksi ja mitkä ovat limbovalintoja. Minähän niitä leluja nimittäin valkkasin. Mutta tästä lähtee, Nasun lempilelut vol I.

Ystävältä lahjaksi saatu Lemazen värikäs kirja on yksi Nasun ehdoton lemppari.

Samoin on Ålandsbankenista saatu sika ja mummulta & ukilta saatu uniriepu

 Kirjaa luetaan usein ja hartaudella.

Brion vihreä kisu, joka soittaa biisiä ja maistuu makoisalle, on sekin aivan mahtava!

Huutiksesta ostettu 1970-luvun retrohelistin on alati kiehtova ja hyvän makuinen lemppari.

Brion mursu & jänö on jo pestykin, sillä ahkera lussuttaminen värjäsi ne lievästi ilmaistuna tummahkoiksi. 

Mummin ja ukin antama uniriepu on olemukseltaan suloinen tikru. Ja vielä ihanan pehmeä sellainen.

 Kummeilta saatu Barbapapa oli heti syntymästä saakka kiehtova.

Kuten ystäviltä saatu Brion huppupäinen mursukin, joka on liiasta ponnistamisesta muuttunut punaiseksi (oma tulkintamme).
 
 
 Mursu ja Barba, niiden kanssa kelpaa painia.

Sairaalasta saadun Libero-paketin ehkä paras anti oli Kärpsy Kärpänen, tuo mainio rapinasiipi.


Pitäisi ehkä tajuta hävetä tätä, mutta yksi Nasun lempileluista on sen oma muovilusikka.
Ja hävetä nimenomaan siksi, että mähän sitä olen sille leikittäväksi antanut. Ja hyvin maistuu!

Äitiyspakkauksen purulelu oli Nasusta aluksi aivan määly (muistatteko sanonnan?), mutta siinä 4kk iässä se alkoi yhtäkkiä kiinnostamaan ja on tänä päivänä yksi hittileluista. Varsinkin jääkaappikylmänä. 

No sitten on tietenkin nämä ihanat kotimaiset Hymy-helistimet, joita olen ostanut turvaan nettikaupasta sillä niiden valmistus lopetetaan (suomi-lelut.fi). Ennenhän näitä sai äitiyspakkauksissa, mutta ei enää 2010 pakkauksessa. Tietenkään. 

Hymy-helistimet ovat olleet ehkä suurimpia suosikkeja saapumisestaan saakka ja olen todella tyytyväinen, että niitä aikoinaan turvaan ostin. 

Ai että! Serkuilta lainassa oleva lelukaarihärpäke on sekin ollut ihan voittajatuote. Varsinkin, kun noita roikkuvia objekteja voi vaihdella fiiliksen ja mielikuvituksen mukaan. Tietäisitte vaan, mitä kaikkea sieltä on roikkunut, hehe.

Siinäpä Nasun valintoja ensimmäisen puolivuotiskauden lelusuosikeiksi. Suurinta suosikkia noista kaikista on vaikea nimetä, sillä suosikin kruunu on aaltoliikkeen omaisesti edennyt lelusta toiseen aina naperon kulloisesta fiiliksestä riippuen. 

Mutta jos ihan pakko on joku sanoa, nimeäisin joko Lemazen rapinakirjan tai sitten Hymy-helistimet kaikkien aikojen hittileluksi. Nasu itse ei halua nostaa vain yhtä lelua muiden ylle, vaan vakuuttaa pitävänsä kaikista. Tosin nyt nassikalla on työn alla jo ihan uudet lelut, joista vaikkapa myöhemmin sitten lisää.

3 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Ihana kuvakokoelma!! Mahtavia vaatteita ja leluja!

Meillä on noita mursuja kans jokalähtöön. Ja Brion pupu sellaisena isona peittoversiona. Sitä myytiin lastenliikkeessä yli 60€ hintaan, mutta isi näki sen Sokoksen alennuksessa hintaan 18€. Hyvä ostos siis.

Ai tuo purulelu on nykyisin pakkauksessa. Katsos kun me saatiin vielä se vanha paketti kun LA oli huhtikuun lopussa ja pakkaus taisi tulla jo helmi-maaliskuun vaihteessa. Meillä on samainen lelu kaupasta ostettuna ja se on kyllä hyvä kun sen saa viilennettyä. Tuo toimintakeskus muuten oli meillä tosi pitkään käytössä - taisi olla ihan puoli vuotta! Tosin sitten tajusin ottaa sen pois kun ukkeli vaan ryömi sen läpi aina ja se oli tiellä:D Jos totta puhutaan, ei jäänyt ikävä sitä olkkarin lattialla olevaa härpäkettä, mutta oli se lapselle tosi ihana lelu ja hän viihtyi siellä ihan vauvana tosi pitkään ja hartaasti.

Viona kirjoitti...

Meillä on tietenkin sama tiikeririepu, johon on hyvä painaa naama nukahtaessa!

Muita hyviä on peruslelujen, kirjojen ja purulelujen lisäksi sanoma- ja mainoslehdet, paperikassi ja hammasharja.

Heli kirjoitti...

Kiki: Mursut kyllä rokkaa, se on selvä! Hauskinta noissa leluissa on se, että yhtäkään niistä ei olla ostettu. Kaikki on joko lahjoja, lainoja tai sit perusesineitä, joista on tehty leluja. Kaikessa tässä tavarapaljoudessa on ihanaa, et näin on.

Ja joo, Äippäpakkaus vuosimallia 2010 oli tosiaan hymyjä köyhempi, mut purulelu oli sit tilalla. Mikä on nyt ihan ok, koska saatiin silti kummatkin. Toimintakeskus on tosiaan tälläselle kömpelölle äidille ihan kauhistus (montakohan kertaa oon jo kompastunut siihen?), mut Nasulle se on ollut ihan hitti. Ja on edelleen.

Vadelmia: No tietenkin teillä on! :) Ja oikeassa olet tossakin, et lehdet ja kassit on ihan hittejä myös - meillä esim. maissinaksujen värikäs muovipussi on ihan ykköshimisteltävä. Välillä jopa enemmän ku itse naksut.