tiistai 22. helmikuuta 2011

Kyllä se nyt on se paljon puhuttu SE...

...nimittäin korvatulehdus. Käytiin aamulla Nasukan kanssa lääkärissä ja kuulemma sen verran vasen välikorva punotti, että viikon antibiootit se lääkäri nyt nassikalle määräsi. Todella toivon, ettei tästä ala mitään korvatulehduskierrettä. Jotenkin tolla korvatulehduksella on tautina silleen ikävä kaiku, että sitä heti kuvittelee tämän nyt olevan alkua jollekin megakierteelle. Vaikkei sen tietenkään niin tarvitse olla.

Alun perin tämänaamuinen lääkäri oli varattu Nasun niskassa olevaa mansikkaluomea varten, se kun on nyt alkanut kesimään ja kasvanutkin hieman. Yksi vaihtoehto on, että se on lähtemässä pois, mutta neuvolatädin kehoituksesta käytiin varmuuden vuoksi neuvolalääkärillä. Jonka lähetteestä sitä nyt sitten lähdetään Taysin iholekurille näyttäämään, heti kun kutsu polille tulee. Vaihtoehtoina on kuulemma luomen poisto tai sitten ei mitään. 

Naspandeeroksen silmien hieronnasta keskusteltiin myös ja nyt näyttää siltä, että Riki-kissan pitäisi lähteä hetkeksi hoitoon, pois kotoa pölisemästä :( Täytyy kuulemma testata, onko Riki Sorsan poistosta apua silmien hierontaan. Toivon totisesti ettei ole, sillä entä sitten jos on? Pitäisikö meidän muka luopua karvaisesta perheenjäsenestämme? En halua edes ajatella moista!

Helposti puettavien ja pehmeiden Päivän Asujen sarja jatkuu, tänään oli vuorossa Nanson retroa. Kiitos peppurakettien ja antibiootin napero on jo selkeästi enemmän oma itsensä, nauravainen ja energinen. Nauroinkin puhelimessa siskolleni, että näemmä lääkitsen lapseni normaaliksi, haha. Vähän niinku kehotetaan juomaan itsensä kauniiksi.


Nasu on jo selkeästi pirteämpi ja kaverin omakehittämä perusjumppakin sujuu naureskellen.

Pallohaalari - retro-Nansoa
Vaaleanpunaiset villasukat - Karmiinin Nasulle tekemät

Blogimme täyttää muuten tänään päivälleen kaksi kuukautta ja sitä juhlitaan nyt tyttöjen kesken. Mies on nimittäin torstai-iltaan saakka työreissulla Helsingissä ja me täällä kaksin pidämme kioskia pystyssä. Sikäli kurja ajankohta työreissulle, että nasseli on nyt ensimmäistä kertaa elämässään sairaana ja jotenkin siihen kaipaisi toista mukaan hoitamaan. Mutta minkäs teet, duunit on tehtävä.

Juhliminen sujunee melko rauhallisissa merkeissä toisen juhlijan toipilaisuudesta johtuen. Lähden tästä pistämään takkaan tulen ja Nasun herättyä syödään vähän bataattia. Tai no, Nasu se syö bataattia, minä pakastepitsaa. Sen jälkeen valloitetaan olohuone. Nappula pääsee uusien lelujensa pariin touhuilemaan ja minä aion oikaista sohvalle sisustuslehden ja Fazerin sinisen kanssa. Ah elämää! 

Lokoisaa tiistai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

HannaL kirjoitti...

Voi itku! Mutta tosiaan tuolla korvatulehduksella taitaa olla paljon pahempi kaiku kuin mitä se onkaan, eli toivotaan, että siitä ei nyt mitään kierrettä tule :-)

Jännä tapa muuten se teidän vauvauinnin tervehtiminen, että nassut vastakkain moikataan? Meillä moikkaillaan varpailla, ja juurikin sen takia, ettei pöpöt niin kovasti tarttuisi. Toisaalta oli moikkaustapa mikä tahansa, niin eipä siellä altaassa yhdessä lilluessa taida miltään pöpöiltä välttyä ;)

Mä todella peukutan ja toivon myös, että silmien hieroskelu johtuu vain kuivasta huoneilmasta, eikä Rikistä! Eikös ne pakkaset ja hierominen mene ajallisesti suunnilleen yhteen...? Huijui, kaameaa tosiaan ajatella edes muuta. Mulla on vähän sama pelko persiissä meidän hauvelin suhteen, mutta vielä ei tyllerö tunnu oireilevan mitään.

Hihii, Nasu on kyllä jo iloisen näköinen oma itsensä =) Ah ihmeellinen Panadol!

Leppoisaa 2kk juhlailtaa teille ja pikaisia paranemisia Nasulle! Mä menen onkimaan tyllerön taas kerran koiran juomakupilta, ja taidan itsekin mennä sytyttelemään takkaa (kiitti vinkistä ;).

HannaKarmiini kirjoitti...

Pikaista paranemista ihanalle Nasu-neidille! Ei siitä välttämättä kierrettä tuu, älä pelkää.

Anonyymi kirjoitti...

Harmillista että Nasu on saanut korvatulehduksen, mutta onneksi siihen on lääkkeet ja kaverin olo tuntuu jo paremmalta. Eikä se välttämättä vielä kierrettä tarkoita, meillä on ollut vuoden aikana yksi tulehdus, that's it. Ja vauvauinnissa ollaan myös oltu jo melkein vuoden verran (tai ei se enää taida meillä olla ihan vauvauintia - olisko taaperouintia :-) eli ei se mikään ihan hurja pöpöpaikka ole.

Mullakin on välillä ollut tunne että lääkitsemme poitsun hyvälle tuulelle :-) Mutta toisaalta oon ajatellut ettei niitä kertoja nyt niin montaa ole ja parempi kuitenkin ettei pikkuisella ole kipuja.

Voi hurjaa jos kisulla on jotain tekemistä silmäkutinan kanssa, toivotaan ettei. Meillä on kaksi kissaa ja oon ollut täällä tiukasti sormet ristissä, ettei vaan tulisi allergiaa.

Pikaista paranemista,

mimmu

ps. mä voin laittaa sulle meilitse joitain omia sosevinkkejä kun tässä kerkeän kirjoitella, jos kiinnostaa

Heli kirjoitti...

HannaL: Rehellisyyden nimissä täytyy heti korjata, että tarkoitus lienee tosiaan meilläkin tervehtiä niillä varpailla, mutta ainakin meillä se on joka kerta päätynyt nassutusten oloon. Eli täysin oma moka. Ja todellakin nyt toivotaan, ettei Nasu olis allerginen. Hassua se toisaalta olis, koska me ei miehen kans kumpikaan olla, mut eihän sitä ikinä tiedä.

Karmiini: Kiitoksia kovasti, aika virkeenä nasseli onkin jo tuossa pyörinyt, jotta eiköhän tästä aikas nopeasti selvitä.

mimmu: Todellakin, eläköön lääkkeet! :) Nostattaa kyllä omiakin fiiliksiä, kun kuulee et teilläkin on jäänyt yhteen tulehdukseen. Me aiotaan samaan porukkaan. Ja allekirjotan kyllä ihan täysin tuon nassikan kipujen lääkinnän; mitä sitä pientä laittaa kärsimään? Enhän mä itekään suostu kärsiin esim. päänsäryistä. Ja eipä noita särkylääkkeitä ole vielä paljoa tullut annettua, joten antaa peppurakettien paukkua vaan!

Ja jos vaan viitsit maililla vinkkejä paiskata, oltais Nasun kanssa äärettömän kiitollisia!

Kiki kirjoitti...

Voevoevoe sentään! Että korvatulehdus:( Ja Riki Sorsan evakko:( Mää laulan täällä Rikille Muuttohaukan näin telepaattisesti.

Voih mikä upea asukokonaisuus! Olispa mullakin tuollainen! Täällä kotona hiippaillessa olen tullut siihen tulokseen, että sukkamainen asu toimii parhaiten - ei jää kiinni minnekään, eikä vaatteet ole tiellä.

Heli kirjoitti...

Kiki: Riki kiittää empatiasta ja vakuuttaa mahdollisen evakkonsa olevan sangen lyhytaikainen. Ja ihan vielä se ei ole menossa kuulemma minnnekään :)