keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Iltatervehdys

 Ehtoota kaikille!

Jottei blogin perusteema unohtuisi, palasin vielä linjoille esittelemään Nasun päivän asun. Tänään siivosin Nasun kaapista 62-senttiset vaatteet varastoon ja erottelin pois myytäviä vaatteita. Hassua miten sitä ei kovin monista vaatteista sitten vielä pystykään luopumaan, lähinnä ne myyntiin menevät vaatteet olivat äitiyspakkauksesta. 

Sellaista perustylsää ja mautonta haalean keltaista, neutraalin vaaleaa ja rumaa beigeharmaata (= jokin ihme väri, jolle en edes tiedä nimeä). Mä tykkään VÄREISTÄ - jos vaate on keltainen, olkoot sitä sitten kunnolla!

Niinpä aamu lähti käyntiin rouheasti punaisella.


Ja sitten lisää väriä.


Punainen frotee pallobody - Tutta
 Iloinen raita-ruudullinen haalari - Me Too
Oranssit raitasukat - serkkutytöiltä
 
Päivällä oli plussakeli, räystäät tippuivat vettä ja voitiin pitkästä aikaa valita päikkärelle Nasun ohuempi toppapuku. Höystettynä uudella siilihatulla. Ja jottei kuvissa olisi liian yksiulotteisesti aina vain hymyilevä Nasu, tässäpä näytettä vihaisesta Nasusta. On se vaan söpö vihasenakin :)


Hattu päässä ei vielä mene hermot. Mutta toppahaalarissa menee.   
Kokeile ny ite olla topattuna lämpimässä - hermot siinä menee! Ni!

 

Turkoosi siilihattu - Emelin Nasulle tekemä 
Toppahaaluri - mummun Viron tuliaisia

4 kommenttia:

Viona kirjoitti...

Hei! Liityin sun lukijaksi, kun sun kirjoitus- ja pukemistyyli miellyttää ja kun meillä näyttäisi olevan samanikäiset typykät.

Mistä muuten löytyi aiemman postauksen Pacman-asu? Huutiksesta? Onko se jonkin merkkinen? Pakko saada...

Heli kirjoitti...

vadelmia: Moro vaan! Ja sydämellisesti tervetuloa, ihana kuulla että hörinät ja tyylisilmä miellyttää :) Nasu on tosiaan nyt lähes päivälleen 6kk - ilmeisestoi heinäkuun lapsia sinunkin tyllerösi?

Pacman-asu on tosiaan Huuto.netistä. Tarkastin asun merkin ja se on green-eyed-monster.co.uk ja brittiläisestä nettikaupasta myyjäkin sen kehui löytäneensä. Tsekkasin ton nettikaupan, ja sieltä löytyi ainakin söpö violetti maatuskahaalari tai retro abacus -haalari. Mut tällä hetkellä ei näyttänyt olevan pacmania :(

Viona kirjoitti...

Jep, heinäkuinen. Voi, kun tuon Pacmanin jostain löytäisi, olisi niin oiva lapselle, jonka isä tekee tietsikkapelejä työkseen. :)

Heli kirjoitti...

Vadelmia: heinäkuun lapset rock! :)

Mä voin pitää silmiä auki, jos Pacmaniin muualla törmään. Ja vinkkaan sit heti sulle. Meidän perheessä taas isi on vaatealalla ja äiti tekee niitä tietsikkajuttuja työkseen ;)