maanantai 7. helmikuuta 2011

Miltä amatööriäiti näyttää?

Tänään oli äidin kaunistautumispäivä, kävin kampaajalla ja mies vietti päivää Nasun kanssa. Isin ja tyttären laatuaikaa, sano. Viihdyin kampaajareissulla melkein viisi tuntia ja se teki hyvää. Oli hauska liikkua kaupungilla pitkästä aikaa polkypyörällä korkokengissä (kyllä, kuulun niihin hulluihin, jotka sotkevat kaksipyöräisellä tuolla sohjossa eteenpäin), meikattuna ja tukka vimpan päälle laitettuna. 

Kampaajani on megataitava, kekseliäs ja mukavakin vielä, joten aika kampaamossa lentää aina siivillä. Lisäksi saan aina eteeni kunnon annoksen kahvia ja suklaakonvehteja, joita onnessani lussuttelen kun kampaaja ahertaa kuontaloni kimpussa. Mikä ihana viikon aloitus!

Mies oli aamulla herätessäni valinnut Nasun päälle ruskean pallohaalarin, joka jöpäkän kakkayllätyksen jälkeen oli kampaajalta tullessani vaihtunut punaiseen norsuhaalariin. Eli tällä aloitettiin päivä...

Ruskea retro pallohaalari - Nanso
Vaaleanpunaiset villasukat - ystävän Nasulle tekemät

... ja tässä se lopeteltiin. 


Tässä asennossa on hyvä tehdä ...noh, kyllä te tiedätte mitä.

Froteinen Itämaiset norsut haalari - Tutta 50v.

Kotiin tullessa keitiön pöydällä odotti yllätys, paketti. Paketithan on aina kivoja ja tätä varsinkin oli odotettu jo muutama päivä. Löysin meinaan jokin aika sitten Huutiksesta Lipfishin paidan Nasun koossa, asia mitä ei tähän mennessä ole vielä vastaan tullut. 

Lipfishin vaatteet on musta ihanan värisiä ja niissä on usein kiva jekku mukana: aplikoidut eläimet jatkuvat ikään kuin vaatteen ulkopuolella joten niillä voi myös leikkiä. Hinta näissä ihanuuksissa on usein vaan turhan suolainen, joten ovat jääneet nettivaatekaupoista tähän saakka ostamatta. Mutta nyt löysin Huutiksesta etsimäni paidan alle puoleen hintaan ovh:sta ja kun kuntokin oli kuin uusi, päätin huutaa sen. Ja onneksi olin ainoa huutaja :)  

Ai että, itseäkin lapsetti tän äärellä ja oli pakko vetää ronsua kärsästä.

Olen käynyt itseni kanssa jo jonkin aikaa sisäistä vääntöä siitä, laittaisinko tänne blogiin kuvia, joissa myös minun pärstäni näkyy. Tähän mennessä olen leikannut itseni kuvista pois tai tarkoituksella välttänyt otoksia, joissa itsekin seikkailen. Näin tehdessäni on valitettavasti myös monia Nasun loistoilmeitä jäänyt julkaisematta. 

Tietyllä tavalla on tuntunut oudolta laittaa itsestään kuvia Nasun blogiin, toisaalta minähän täällä näitä juttuja hörisen. Ja kun tarkoitus on kuvata meidän arkeamme, niin olenhan minä rehellisyyden nimissä se toinen osapuoli. Ja koska Nasun naama on jo kymmeniä kertoja julkaistu maailmalle, olisi ehkä tasapuolisuuden nimissä reilua julkaista myös oma pärstä?

Sitten toisaalta olen miettinyt, kiinnostaako yhtään ketään meikäläisen naamavärkki? Toisaalta voi tietty olla niinkin, että kun on aikansa lukenut meitsin jorinoita ja amatööriäidin munauksia, alkaa sitä oikeastaan kaivata naamaa näiden mokausten taakse. Ihminen kun on sillä lailla utelias. Itse myönnän, että olen saanut itseni kiinni siitä, että olen salaa toivonut seuraamieni blogistien kasvoja esiin. Ja voi sitä iloa, kun ne ovat paljastuneet! 

Oli miten oli, olen nyt tullut päätökseen pohdinnoissani. Julkaisen tänään ensimmäiset sellaiset yhteiskuvat Nasusta ja minusta joissa myös meikäläisen naama näkyy, sillä näitä kuvia en pysty leikkaamaan ilman että menevät täysin pilalle. Päätin, että tällainen sylittely, pussailu ja helliminen muodostavat niin olennaisen osan arkeamme, että kyllä siitäkin kuuluu arkielämää kuvaavaan blogiin kuvia laittaa :)


 

 

Tältä siis näyttää amatööriäiti.

PS. Ihana Pupulakki on Tintun eli www.tinttu.com.

6 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ja kampaajan/kampaamon nimi sitten heti julkiseksi! Nimim. entinen katosi äitiyslomalle ja heitti sakset nurkkaan.

Viona kirjoitti...

1) Hieno pallohaalari
2) Hieno norsuhaalari - meillä nukkuu päiväunia just samanlaisessa asussa samanikäinen tyttö samanlaisen yllärin (x2) ja siitä seuranneen vaatteidenvaihdon (x2) jälkeen -
3) Hieno pupupipo, mistä?
4) Hieno tukka, mistä? :)

Anna kirjoitti...

No nyt oli vihdoin pakko kommentoida - mahtava tukka! (niin ja lapsikin on suloinen :)

pipa kirjoitti...

Ja sieltä paljastuikin kaunis äiti!
Kuvittelin sut toisaalta ihan erinäköiseksi mutta kauniiksi jo silloinkin :D

hippa kirjoitti...

Ja mä jotenkin ajattelin, että äitee olis tummatukkainen!

Heli kirjoitti...

Maija: Kesti hetken, kun tsekkasin vielä kampaajalta, että hänet saa julkaista :) Eli kampaamo on Wo'men ja kampaaja Marjo. Ah, ihana Marjo!

Vadelmia: 1) Voi kiitos! Huuto.net-löytöjä jälleen.
2) Mahtavaa! Tää on musta ihana tää Tutan retrohenkinen 50.v-juhlamallisto! Ja noita kakkaylläreitä onkin nyt siunaantunut, ku alotettiin niitä kiinteitä maisteleen, huhhuijjaa sentään!
3) Hups, vaatetieto oli unohtunut! Päivitänkin sen tonne. Eli pupulakki on Tintun (www.tinttu.com).
4) Tukka on Marjon käsialaa, kuten Maijalle jo paljastin.

Anna: Oi joi, kiitoksia! *punastuu*

pipa: *punastuu edelleen* En nyt tiedä tuosta kauniista... mut hei, millaiseksi mut kuvittelit? Ois hauska nimittäin kuulla, nää kun on metkoja nämä mielikuvat mitä aina syntyy, itsekullekin.

hippa: Hihih, no itse asiassa mä olin vielä jokin aika sitten mustatukkainen. Esim. tuossa blogin pikkukuvassahan mulla on aika erilainen tukka. Tällä hetkellä mennään tosiaan blondina, mut ans kahtoo ny...