torstai 3. helmikuuta 2011

Ei natsaa, jokin ei vaan tässä asussa nyt natsaa.

Nasu oli aamusta asti jo ihan liekeissä, nassikasta oli lähes mahdoton saada tarkkaa kuvaa. Ainakaan meikäläisen valokuvaajantaidoilla. Se pyöri, potki, kääntyili, huitoi ja ördäsi kaikin mahdollisin tavoin, joten nämä seuraavat päivän asu -kuvat ovat todellisia työvoittoja. 

Tänään meille kävi meitsille tuttu ilmiö: vaatetyytymättömyys. Tiedättehän: ensin on suunnitellut laittavansa jonkun asun päällensä, visioinut sen mielessään tarkkaan & hyväksynyt sen ja sitten kun pääsee itse asiaan ja pukee asun päällensä, ei se toimikaan. Joku ei vaan natsaa. Tuntuu hankalalta, huomaa vetelevänsä paidan helmaa alaspäin tai housujen vyötäröä ylöspäin. Peilistä katsoo ehkä ihan ok asu, mutta kurja naama. Ei vaan miellytä.

Noh, näin kävi tänään Nasun asun kanssa. Etukäteen ajateltuna viimeinen 62-senttinen vaatekokonaisuus, limenvihreä, tuntui hyvältä. Olisihan siinä eläinkorvat ja kaikki, ja eläinkorvillahan ei  tunnetusti voi koskaan mennä pieleen. Paitsi että näköjään voi. Ainakin jos naperon pää ei enää mahdu niihin korviin.

Mitäs tuolla on? Hei, äiti yrittää huijata mua lelulla katsomaan kameraa kohti. 
Tuijotanpa piruuttani sen ohi lasittunein silmin, ähäkutti!


En silti voi vastustaa äidin päristelyjä, ne naurattaa aina.
Ja tsekatkaa meitsin taivutus, osun kohta kattoon!
*********
Limenvihreä nalleasu - H&M
Hippo body - Tutta

Jotenkin tuntui, ettei Nasukaan viihtynyt asussaan. Ehkäpä tuo kinnaava ja liian pieni huppu ahdisti. Joka tapauksessa, eihän tässä asussa voi kivaa päivää viettää. Leijonatyttö kaipaa ärhäkämpää asustetta. Hmmm... leijona!

Leijona-asu ja myssy -Me&I
Pingviini sukat - lahja Huuto.netin kauppakumppanilta 

Nasu tuntuu viihtyvän leijonana (horoskooppimerkkinsä mukaisesti) paremmin kuin hyvin, mutta sängyssään ipana ei enää kovin hyvin viihdy. Aiemmin nasukka saattoi kuluttaa reilusti yli tunninkin leluihinsa hautautuneena, mutta nykyään se ei enää käy. Älämölö alkaa melko pian ja kaveri on otettava seuroihin mukaan. Ymmärtäänhän sen, miettikää ny, kuka sitä bileissäkään haluaisi yksin jossain aitauksessa itseään viihdyttää. Joten siirsin Nasun Bumboon aamukahviseurakseni.
Jotenkin mua huvittaa ihan hirveästi nämä vauvojen tiukat myssyt. Tulee mieleen oma tiukka myssy moottooripyöräkypärän alla a.e.n (aikana ennen nasua). Mähän sit myin moottoripyöräni heti Nasun synnyttyä, jotenkin aavistin ettei tässä huushollissa nyt muutamaan vuoteen paljoa ajella. Ja saahan niitä sitten kaupasta tai Nettimotosta lisää, jos ajohimot kasvaa liian suuriksi. 

Mutta siis noi tiukat myssyt vauvoilla -en pysy vakavana ku Nasu irvistelee niissä. Arjen iloja, hihi. Raasun tukka on vielä aika vaiheessa, joten myssyillä saa kivaa lisäilmettä. Ja koska nassikka ei vielä pysty liiemmälti asujaan valitsemaan tai hylkäämään, otan riemun irti joka hetkestä ja suosin myssyjä. Katsokaa nyt minkälainen pikku nutipää toi kaveri myssyllä on - lutunen! Toimii yhtä hyvin ku eläinkorvat.


Plääh! Tehdään ny jotain. Mä söin jo puruleluni.

Jaahans, postiluukku kolahti juuri ja toi viimeisimmän Huuto.net-löytöni keväälle. Koska keväthän siis tulee, vauhdilla. Jo pelkästään sen ajatteleminen piristää kummasti, sekä tietenkin tuo ostos. Jumaleisson ku on lutunen tämäkin. Pakko onnitella itseäni hyvästä pongauksesta. 

 Leppäkerttu takki - Lindex (viime kevään mallistoa)
Vakosamettinen leppäkerttu hiippalakki - myyjän MunMinMy:lta mittatilaustyönä teettämä 
  
Oi joi, kohta Nasu jo tepastelee (?) leppisasussaan, käsi mun kädessä, hiekka vaan rahisee ja käydään yhdessä ostaan vaikka jätskit Tammelantorilta. Aurinko paistaa, lokit huutelee ja se tuuli joka tukkaan osuu, on lämmin... 

Näihin tunnelmiin - lokoisaa loppupäivää!

2 kommenttia:

RouvaM kirjoitti...

Itsekkin katselin tuota leppäkerttutakkia huutiksesta. Harmi, ettei ollut käyttöä.

Erittäin suloinen se on :)
Mulla olisi se liberon leppissydvesti (koko 52 [ei sano mulle mitään tuo koko]) ihan käyttämätön, enkä tee sillä mitään.

Jos kiinnostuit, ni voin nakata sulle kuvaa, jos et tiedä minkälainen on ja jos kelpuutat, niin voin sen sulle lähettää :)

Heli kirjoitti...

RouvaM: Hassua ajatella, että myös sinä olit takkia katsellut :) Mutta niinhän se toki menee, kun samoista asioista kiinnostuneet ovat tekemisissä keskenään. Onneksi et huutanut sitä, sillä sitten se olisi jäänyt multa ostamatta :) 15€ kun oli maksimi mitä siitä ja hatusta olin valmis maksamaan.

Mä oon megahuono näissä kokomerkinnöissä, varsinkin hatuissa. Ei mitään hajua kuinka iso tuo 52-koko on? Tällä hetkellä Nasun hatut on 42-44 kokoa (kävin tarkistamassa), mutta välillä kait ne ilmottaa hatun kokona nassikan muun vaatekoon..? Mut nakkaa ihmeessä mailiin kuvaa, niin katsotaan. Ja kiitos! :)