perjantai 18. helmikuuta 2011

Miesmalli Murkulan jetset -elämää

Muistatteko ihanan miesmalli Murkulan, joka uuden vuoden 2011 kunniaksi sulostutti lukijoitamme muutamalla mallikuvalla ja harvinaisella haastattelulla? Ihana pikkumies, mieletön tyylisilmä ja loistavia pukeutumisvinkkejä - kaikenkaikkiaan aivan uskomaton pakkaus! Ja mitä silmänruokaa Murkula meille naisimmeisille tarjoileekaan!

No, arvatkaas mitä sain yllättäen eilen? Miesmalli Murkula lähetti minulle kortin ja sen mukana palasen jetset-elämäänsä, jonka nyt aion jakaa exclusive vain teidän kesken.

 ***********************
 
Moikka Heli!

Mikäli blogisi lukijoita kiinnostaa, niin ajattelin ilmoittaa että olen sutvinut itseni Levin jetsettiin. Meno on kova ja tuntuu että raikkaat pikkupakkaset (-32C) saavat baarimenon kiihtymään entisestään.


Tyyli on keskimmäinen nimeni, joten olen pukeutumisellani kiinnittänyt kaikkien huomion. Näyttäymistä varten sonnustauduin limenvihreään  pörröhaalariin. Itse kutsun itseäni se päällä karvahirviöksi, mutta ympärillä pyörivään pintaväkeen asu tuntuu vetoavan.


Keli on ollut kirkas ja minun aurinkoni paistaa yötä päivää joten nappasin silmieni suojaksi Emporio Armanin design-shadet. Ne tuntuvat istuvan minulle kuin päätä suuremmat kuulosuojaimet. Eli mainiosti.


Asun ja omien fyysisten mittojeni korosteeksi kruunasin olemukseni puhtaanvalkoisilla fleece-hansikkailla ja -tossuilla.
Ohessa myös kuvausvaatteideni tiedot, mahdolliset lisäkysymykset ja tarkennukset voit esittää agentilleni Hapuliukolle puhelimitse.

    -Murkula.

 Name it -pörröhaalari Stockmannilta, 30€
Emporio Armanin aurinkolasit hyvinvarustetuilta optikoilta noin 150€
Fleece hansikkaat ja tossut lahjoja ystäviltä
 
 ***********************

Murkulan elämä kuulostaa ihanan vauhdikkaalta ja kiehtovalta. Miesmalli on kysyttyä seuraa seurapiirissä kuin seurapiirissä ja ihailijoita pyörii ympärillä aamunkoitosta auringonlaskuun. Ja usein vielä sen jälkeenkin. Olen erittäin otettu, että Murkula järjesti lomallaan aikaa ja lähetti vain minulle henkilökohtaisen tervehdyksensä. Sitäpä ei ihan joka tyttö saakaan. 

Mutta spessujutut eivät suinkaan loppuneet tähän, vaan kirjeensä oheen Murkula oli liittänyt kaksi ihalijakuvaansa nimmarein varustettuna. Iiiiiiik!

Kuvaajan pyynnöstä otin tässä kuvassa sen kuuluisan, naisia kaatavan herkän poseeraukseni.
To Heli with Love, M.

  Maailmankuuluna mallina olen myös poseerannut hyvinkin eksoottisissa paikoissa ja tilanteissa.
Tässä esimerkiksi poseeraan jättiläispandan kainalossa.

2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Voi Murkula kun sää olet tyylitaituri!

Heli kirjoitti...

Kiki: Murkula on kyllä ihana :) Ja mikä töröhuuli-pose sillä onkaan tuossa pörrökuvassa!