torstai 17. helmikuuta 2011

Syön sun kärsän

Hejssan allihopa! Laitan ihan nopsaan Nasun päivän asun, sillä ollaan juuri lähdössä kotiäitien päivämekkaan (lue: Stockalle) kahvittelemaan ja tapaamaan Nasun kummitätiä. Ja minun parasta ystävääni. Samassa paketissa kun ovat :) Sen jälkeen kurvataan vielä serkkuja morjestaan eli päivä on aikas hyvin buukattu täyteen. Mikä on ihanaa kaiken tämän sisällä kökkimisen jälkeen!

Tänään päälle pääsi jokin aika sitten Huutiksesta tekemäni löytö, Lipfishin paita. Kuten silloin kirjoitinkin, tykkään Lipfishin vaatteista tosi paljon, niissä kun on usein lelu mukana, mutta hinnat on uutena aikas suolasia. Huutiksessa näitä on harvoin tarjolla Nasun koossa ja niinpä olin ihan innoissani, kun tämän pongasin. Ja hintakin oli melkein 1/3 uuden hinnasta. Sitten kun paita tuli postissa huomasin, et eihän tätä ole edes pidetty kertaakaan! Niin iskemättömän tuntuinen se on. Mutta ei huolta, varmaankin tämän päivän jälkeen ei kenellekään ole epäselvää, että sitä on pidetty, hehe. Me kun ollaan mestareita sotkemaan.

Mitä toi tossa vieressä oikein riehuu?

 
Hei, mikäs kumma se tämä on?!
Aa jee, mahtavan syötävä kärsä!
******
Mustat leggingsit - Bogi
Valkoiset sukat - H&M
Norsukärsäpaita - Lipfish

Kyllä kyllä tiedän, että mukulaa ei saisi pitää sitterissä ilman tuota turvasuojaa (mistä mulle muuten tulee mieleen munasuojat). Ja koska tiedän tämän, voin aivan hyvin rikkoa sääntöä valokuvauksen ajaksi. Jos tämä olisi jenkkiblogi, täytyisi minun raapustaa kauheat vastuuvapauslausekkeet tähän siitä, kuinka noin ei saa tehdä enkä ota vastuuta jos joku tekee. Nyt vaan totean asian ja sillä sipuli. Kyllä Suomi vaan on hieno maa asua!

Niin ja hei, jostain kumman syystä en ole saanut kaikkia lähettämiänne sähköposteja ja asia selvisi minulle vasta nyt. Kiitos aktiivisten lukijoiden! Niin että jos olet lähettänyt meille mailia, eikä vastausta ole kuulunut, niin lähetä ihmeessä uudestaan. Kirottu Gmail on näköjään sensuroinut osan maileista jonnekin mappi ö:hön, enkä löydä niitä. Pahuksen jenkkifirma! Kaikkinainen jenkkidissaus sopinee nyt näiden Nokian yhteistyöuutisten aikakauteen aikas hyvin...

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Suloinen Nasu ja aivan ihana norsupaita! :)

Heli kirjoitti...

Nanna: Nasu kiittää ja kuolaa :)