keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Arktisia päiviä

Uskomatonta, mutta totta. Olen nyt kohta pari kuukautta miettinyt, että pitäisi viedä petivaatteet tuonne paukkupakkasiin pölypunkkeja tappamaan. Siis miettinyt. Mitäänhän en ole tekojen tasolla saaanut aikaiseksi, kunnes nyt. Ensin kyytiä saivat petivaatteet ja nyt viimeksi roudasin kylmäkäsittelyyn päiväpeittomme päällystyynyineen kaikkineen. Tai mitkä ikinä niiden tyynyjen nimet nyt onkaan, jotka asustaa päiväpeiton päällä? No anyways, on meinaan ihana se tuoksu ja tuntuma, joka niihin pakkasessa tulee! Olen lievästi ilmaistuna tyytyväinen itseeni - taitaakin olla taas itsekehun paikka, hehe.

Hileisestä ulkoilmasta ja vaaleista untuvatäkeistä tuli niin arktinen fiilis, että Nasulle oli saatava päälle jotain Antarktismaista. Päätös oli helppo, ei muuta kuin pingviinejä ja lumivuoria kehiin.

Nasun taideposeeraus: jähmettynyt kuin perämies TItanicin nähdessään.

Pingviini body - Tutta
Valkoiset (jäävuori) potkarit - Tutta

Koska olen aikoinaan pyhästi päättänyt ja teillekin luvannut, etten puhu noista kakkajutuista enää, niin todettakoon lyhyesti ja ytimekkäästi vain se, että nassikan antibiootti ei ainakaan ummetusta aiheuta. Niinpä nuo valkoiset housut lähtivät vaihtoon jo puolenpäivän tienoilla.

Jalat sätkii niin ettei kuvaaja pysy vauhdissa mukana. 

Pingviini body - Tutta
Lumiukko leggarit - eBay täältä
Raidalliset Barbapapa sukat - lahja ystäviltä   

Tänään oli taloyhtiömme hallituksen kokous ja koska olen jotenkin onnistunut päätymään taloyhtiömme hallitukseen, olin siis arvatenkin siellä. Nasun piti alun perin mennä mummulaan hoitoon, mutta koska inha korvatulehdus sotki kuvioita, tuli mummi nyt meille nassikkaa hoitamaan.  Mummi tuli ihanien munkkien kera sen verran aikaisin, että ehdimme juomaan kahvit ja turisemaan ennen kokousta.

Juuri kun olin lähdössä ovesta ulos,  ilmestyi eteiseen tumma hahmo ja meinasin saada härtslaakin (lue: sydärin). Mitä ihmettä, mies tuli kotiin? Päivän etuajassa, mahtavaa! Eli tänään päästään kuin päästäänkin saunaan. Keskiviikko kun on meillä saunailta ja yksin en aikonut sinne naperon kanssa lähteä taiteilemaan. Mutta nyt on koko jengi koossa, joten ei muuta kuin löylyyn. Nasukan kuumekin on jo laskenut, joten mietoon lämpöön uskaltanee nassikan ottaa.

Saunavuoro alkaa ysiltä eli nyt on jo kiire. Lopetan tältä erää näihin Nasun hyvän mielen kuviin, nassikalla kun oli tänään jo aika lailla eri fiilikset kuin pari päivää sitten. Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa - nastaa iltaa siis kaikille!
 

Ei kommentteja: