lauantai 5. helmikuuta 2011

Pilvisen päivän pilvityttö

Voi jösses, kun ulkona on ankea ilma. Huoh. Sitä normaalisti jaksaa tsempata itseään vaikkapa haaveilemalla keväästä, mutta tänään ei jotenkin pysty. Tuntuu, ettei oma mielikuvitus enää riitä kuvittelemaan auringonpaistetta, lintujen laulua ja lämpöä, kun ulkona avautuu vaan niin mahdottoman ankean harmaa näkymä, että oksat pois. Tältä täällä meillä ainakin näyttää (kts. kuva alla). Ja tämä kuva on siis otettu klo 12 keskipäivällä. Aurinko on totaalisesti hylännyt meidät.

Olisi edes kunnolla harmaata, eikä tälläistä kalvakkaa mitäänsanomatonta.

Asiasta moottorisahaan. Nasulla on hyvä iho, ihan luonnostaan. Se on itse asiassa yksi neuvolatätimme vakioihastelunaiheista. Yleensä en kauheasti Nasun ihoa rasvaile, jotta sen kosteustasapaino toimisi luonnollisesti, mutta välillä tarve iskee ja rasvaillaan. Kuten esimerkiksi nyt. 

Nasu on meinaan kehittänyt silmienhieromisvimman. Pikku nyrkit hakeutuvat silmiin heti kun nassikka on väsynyt ja sitten alkaa sen sellainen vimmattu hierominen, että välillä pelkään silmämunien plumpsahtavan kuopistaan. Voikohan tämä olla geneettistä? Mies kun hieroo omia silmiään väsyneenä myös. No, joka tapauksessa, iho silmien ympärillä ärtyy kuten voi arvatakin. Ja luulisin, että se vain entisestään lisää kutinaa. Niinpä tänä aamuna päätin kokeilla Bepantheniä. Jos ei muuta, niin ainakin aikas lahjakkaan kiillon sillä sai naamaan.   

Jotta fiilikset lähtisivät edes jotenkin lentoon, päätettiin laittaa Pilveä päälle. Oon ihastunut tuohon kuosiin ja erityisesti ruskea-valkoinen väriyhdistelmään. Niinpä olenkin pikku hiljaa keräillyt siitä asuja aina kun olen Huuto.netistä onnistunut niitä pongailemaan. Kuten ehkä muistattekin, viime viikolla posti toi oikein urakalla  näitä Pilvi-löytöjäni. Oli haalaria, bodya ja housuja. No, tänään sitten niitä päälle!  


Nasuakaan ei tänään naurata, ei edes hymyilytä.


Mahtavinta on, kun eri valmistajien kuosit sopivat niin nätisti yhteen. Se tekee myös koko asusta hauskemman, kun pilvet eivät ole identtisiä vaatteesta toiseen. Eiväthän ne oikeassakaan elämässä ole :)


Katsotaas millainen ilma siellä on...
Byääh! Törkeen ankeen näköstä! 


 Pilvibody - ME&I
Pilvihousut - Lindex
Punaiset jarrusukat - serkkutytöiltä lainassa
Hymy-helistin - Nasun ehdoton lemppari, tuotannosta poistuva (saa vielä ainakin täältä)

Nasu on parhaillaan tuolla ankeudessa nukkumassa ja mä taidan nyt ihan konkreettisesti järjestää väriä tähän lauantaihini. Eli ei muuta kuin vaatteita värjäämään... Adios!

Ei kommentteja: