perjantai 4. helmikuuta 2011

Siltatyttö

Aamulla käytiin Nasun kanssa taas flamencomuskarissa ja voi luoja, että on meikäläiseltä pääseet meinaan ihan ne perusrytmitkin unohtumaan. Millään en tunnu pysyvän taputuksissa mukana ja jalkojen & käsien yhdistäminen edes minimaaliseksi tanssiksi tuntuu jo ylitsepääsemättömältä haasteelta. Näinköhän sitä koskaan kehtaa flamencokenkiä tunkea jalkaansa, mokat kun tuppaa oleen aikas kuuluvia ne jalassa.

Aamulla herättiin taas herätyskellolla viime tipassa, joten muskarointi tapahtui eilisessä leijona-asussa. Koska se oli eka mikä kirjaimellisesti osui käteen. Mutta kotiin päästyä ja päikkäreiltä herättyä vaihdettiinkin sitten söpöstelymekko päälle. 


Kun mallikelpoinen taivutus muuttuu kauhistukseksi...


No mutta oho! Mikäs se tuolla näkökentän ylälaidassa...


Ruskea siilibody - Me&I
Ruskeat leggarit, ruutumekko ja neuletakki - Zara (mummin ulkomaan tuliaisia)
Kuvien vaihtuvat värimaailmat - kuvaajan amatööriyttä eiku taiteellisuutta

Nasu on jo pidemmän aikaa pungennut itseään siltaan. Siis tiedättehän kyseisen, voimistelumaailmasta tutun  liikkeen: selkä nostetaan selinmakuulta kaarelle ja omien fysiologisten rajojen puitteissa ponnistetaan käsien avulla kaareksi. Eli sillaksi. 

No, Nasulla ei moisia rajoja tunnu olevan, sillä kaveri on ottanut tuon epämukavan asennon myös liikkumisensa pohjaksi. Ponnistus siltaan, lepo alhaalla, ponnistus siltaan, lepo alhaalla. Ja tällä mennään vauhdilla eteenpäin. 

Hauskinta lienee asennon tarjoama vääristynyt maailma, mikään ei ole Nasusta sillä hetkellä siistimpää kuin nurinkurin päristelevä äidin naama. Ja miten ketterä tuo natiainen on! Tyypille ei ole temppu eikä mikään tarttua tuossa kimurantissa asennossaan vielä ympärillä oleviin esineisiinkin. Tsekatkaa nyt, onnistuin eräänä päivänä räiskäisemään natiaisesta kuvan in action:Mutta nyt lähdetään isomummua moikkaamaan, joka on varta vasten tullut kaupunkiin Nasua katsomaan. Isomummu on energinen, pirtsakka ja mahtava tyyppi, jollaiseksi itse toivon joskus tulevani. Ja nyt tälle mahtimummulle on tullut Nasua ikävä, joten ei muuta kuin hippulat vinkuen mummolaan mummia, ukkia ja isomummia moikkaamaan. Perjantaita kaikille!

Ei kommentteja: