maanantai 31. tammikuuta 2011

Vaakaraita pulskistaa

Esittelin jokin aika sitten eBaysta muutamalla eurolla löytämiäni legginsejä. Sillä, kuten todettua, leggarithan on aina tyylikkäät. Tänään sitten tuli sellainen olo, että eiköhän leggaroida. Yöllisten lisätankkausten innostamina (Nasulla on edelleen päällä yömaitotankkailu) oli selvää, mitkä leggarit valittiin. Ja jos vaakaraita väittämän mukaan lihottaakin, on siitä vaan plussaa hoikalle Nasulle. Onpahan vaihtelun vuoksi välillä hieman massakkaamman näköinen.

Poseeraus kuin pidätyskuvassa.
Koskaan ei voi olla liikaa raitaa.
     
Maito maittaa meitsillekin. 


 Raitabody - H&M
Panda leggarit - eBay täältä  

Oon viime aikoina taas kunnostautunut Huuto.netissä. Asetin itselleni jokin aika sitten ostospaaston, joka loppui toissa viikolla. Loppui, koska pongasin sellaisia ihanuuksia, että ne oli ihan pakko kotiuttaa. Kuten esimerkiksi paljon ihastusta herättänyt lauantaina päällä ollut retro vakosamettihame. 

Tällä hetkellä ostan Nasulle pääasiassa 74 -koon vaatteita, jotta eivät heti kuukaudessa, parissa jää pieneksi. Niinpä niistä osa on vielä tällä hetkellä hieman liian suuria, kun Nasu ei vielä ole edes 68-senttinen, hehe. Mutta koostin teille nyt näistä löydöistäni pienen esittelypläjäyksen, osaa kun ei vielä hetkeen tosiaan Nasun päällä näy.

Jokanörtin unelma: ehta Packman-asu
Gapin reteet, kulutetun näköiset farkkuhaalaritMyllymuksujen ihana raitahaalari lahkeilla, joiden levenevyys miellyttää 1970-luvulla syntyneen äidin silmää aivan erityisesti. Sekä Me&I:n leijonahaalari, johon mulla oli jo myssy ennestään valmiina.

  
Lindexin uusi, ihanan pehmoinen pilvihaalari 68cm ja sen kaveri, suloinen omppuhaalari 74cm. Nyt on meinaan lämpöiset fleeceasut ulkoiluun ja autoiluun pitkäksi aikaa! :)

DUNS:n pirteä omppumekko
Me&I pilvibody ja Lindexin pilvihousut.
Småfolkin ihanat kissabodyt, arvatenkin Rikin lempparit.
Småfolkin violetti pöllöbody ja Me Too:n värikäs norsubody.

Vastaavasti tähyilin taas Nasun kaappiin silllä silmällä, että jotain sieltä kyllä meinaan laittaa kohta puoliin myyntiin itsekin. Tiedän, että olen uhonnut tästä aiemminkin, mutta nyt ajattelin todella tehdä sen. Kohta on meinaan aika siivota 62-koon vaatteita varastoon ja siinä on hyvä väli miettiä, mitä niistä oikeasti haluaa säästää ja mitkä asut saavat lähteä seuraaville omistajilleen.

Mies on tänään vapaapäivällä ja nautiskelemme perhepäivästä. Tosin tällä hetkellä sekä Nasu että sen isi ovat päiväunilla, mutta eiköhän kohta ala taas tapahtumaan. Miehellä alkaa myös kuukauden päästä isyysloma vol II, Nasu kun syntyi sopivasti heinäkuussa kesälomien aikaan ja miehellä jäi siten koko isyysloma säästöön. Osa siitä pidettiin syksyllä ja nyt loppuosa maaliskuussa. Sitten on vielä miehen vanhempainvapaan kaksi viikkoa ja kokonainen pappa månad höystettynä kuukauden kesälomalla... Nice! 

Oi joi! Kylläpä ulkona leijuu kauniisti lumihiutaleita! Se tarkoittaa sitä, että Nasu on herätessään taas varsinaisessa iglussa, kauniin lumivaipan sisällä. Vaipan, jonka allekirjoittanut saa lakaista pois. Ja jos vanhat merkit paikkansa pitävät, lakaisen ne kuitenkin päälleni. Mistä tota lunta oikein tulee? :) 

5 kommenttia:

HannaL kirjoitti...

Vautsi vau mitä löytöjä, aivan ihania! Noi Myllymuksujen raitahaalarit on ihan loistavat! Matildalla on vähän saman malliset Marakattimarssin pallohaalarit. Täytyy laittaa vermeet samaan aikaan naperoiden päälle ja hippeillä sitten porukalla ;-)

Onko noi Lindexin haalarit nyt tämän kevään mallistoa? Nimittäin tajusin, että pitää pikkuhiljaa alkaa metsästämään välikausihaalaria, ja nuo ovat kyllä todella söpöt..

RouvaM kirjoitti...

Tosi kauniita löytöjä :)

Saako täällä jo varata, että mä haluan ostaa ton pacman puvun sitten kun se jää pieneksi? :D

On aivan ihana!!

Heli kirjoitti...

HannaL: Tattista, oon itsekin näihin tosi tyytyväinen! Tota Lindexin Pilvi-kuosia olen metsästänyt jo jonkin aikaa, sillä se ei ainakaan mun tietääkseni ole enää mallistossa. Mut Huuto.netistä löytää -toikin haalari nyt tosiaan käyttämätön ja vielä laput kiinni. Ja hinta tietty uutta edullisempi ;)

RouvaM: Shoppailijahirmuäiti kiittää ja kumartaa ;)

Laitetaan korvan taakse, että pacman himostutti sua - sen koko on 6-9 months eli voipi olla että kesän korvilla jää tosiaan viimeistään pieneksi.

Janna kirjoitti...

Ei sulla sattuis olemaan toi Pilvihaalari jäänyt pieneksi ja tallessa? :)

Heli kirjoitti...

Janna: Voi voi, tuon haalarin olen valitettavasti ehtinyt jo myymään :(