sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Miesmalli Murkula


Tadaa! Seuraavaksi lupaamaani mieskauneutta teille rakkaat lukijamme. Kuuluisa miesmalli Murkula on lupautunut esittelemään Nasun Asun lukijoille tämän juhlakauden ehdottominta juhla-asumuotia exclusive. Tätä ette näe missään muualla!

Frakki - The Tiny Universe 35€
Hansikkaat & tossut - lahjoja ystäviltä
Lampaantalja ja harsot - kuvausrekvisiittaa
Utuinen poseeraus - tavaramerkkini


Lisäksi onnistuimme saamaan työkiireistään uupuneelta Murkulalta lyhyen haastattelun:
 **************** 

- Hei Murkula, ihana tavata! Kertokaahan kuinka supertähti juhlii uutta vuotta?
- No, sammuin siinä pari-kolme kertaa ennen vuodenvaihdetta, mutta onnistuin ponnistelemaan itseni hereille juuri ennen h-hetkeä.

- Kaltaisenne kysytty miesmalli saa varmasti lukuisia kutsuja erinäisiin kissanristiäisiin. Mikä tekee teidän mielestänne onnistuneet juhlat? 
- Monivärisädetikut ja maitopohjaiset drinkit, ehdottomasti. Niistä näkee, onko bileiden isäntä tosissaan vai ei. Lisäksi kiinnitän huomiota juhlien pukeutumisetikettiin, kuten kuvastanikin näkee.

- Paras tyylivinkkisi lukijoillemme?
- Kannattaa tuoda asuunsa aina jotakin persoonallista särmää, jotakin odottamatonta. Itse rikoin tällä kertaa tossuillani pukeutumisetikettiä hieman Palefacen tyyliin, täysin tietoisesti tietenkin. Menestys oli taattu.  
  ****************

8 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Voi Wau! Murkula 2 viikkoa (ja rapiat päälle) vanhana on taas tehnyt yhden asian lisää mitä äitikään ei ole... Tai oikeastaan kaksi, malleilu JA blogivierailu! Btw. Frakkia tarkemmin tutkittuani huomasin, että merkki on The Tiny Universe. Kiitos muuten Heli maininsta ajanvietteestä yösyöttöjen lomaan :) Tää on meillä vielä niin räpeltämistä, että tulee herättyä aina itsekin ihan kunnolla...

Heli kirjoitti...

Elisa: Niinhän se menee, että se seuraava painos on aina parempi ;) Muutanpa vielä tuon frakin merkin, että pysyy muotidetaljit kunnossa.

Ja hei, yösyötöt ja -valvomiset voi tosiaan olla sangen luovaakin aikaa, ainakin sitten kun siitä raivofiiliksestä pääsee eroon :) Suosittelen muuten myös sängyssä imettämisen kokeilemista yöllä -laiskan äidin pelastus meinaan! Ite nukahdan aina syöttöön ja siinä me tursastellaan koko kööri halki yön. Ja aamulla ei usein edes muista montako kertaa sitä yöllä lopulta heräs.

Kiki kirjoitti...

Mikä ihana pikkumies:) Itse selaisin uuden vuoden juhlinnan tuoksinassa Okosta otettuja vauvakuvia ja videoita. Siis ne videot varsinkin oli ihan parhaita: Okko sätkii jaloilla ja käsillä ja pitää ääntä. Ja on juuri tuon pienen vauvan oloinen. Ihana:)

Kiki kirjoitti...

ja hei, mahtava haastattelu:D

Heli kirjoitti...

Kiki: Haastattelu ei voi epäonnistua, kun haastateltava on niin mahtava :)

Itseä nyt harmittaa, että Nasusta on niin vähän videota tuolta pikkusintti-ajalta. Nyt tajuan mitä ne varoittelivat sillä "se aika ei koskaan palaa" -horinoillaan. Onneksi on sentään valokuvia ja pari videota.

Kiki kirjoitti...

No ei meilläkään nyt niin hirveästi niitä videoita ole, mutta onneksi jotain. Synnytyssalistakin on kun pikkuinen makaa rinnalla. Itse synnytyksestä sanoinkin etukäteen, ettei sitä tarvitse videoida - lupa oli vasta sitten kun homma on hoidettu:D

Anonyymi kirjoitti...

Upea malli! Ja haastattelu! Tuli heti sellasta arvokkuutta tähän vuoden alkuun ;)

Ja ps. tina sulaa parhaiten hellalla. Kauhassa kuitenkin.

T. Nina

Heli kirjoitti...

Kiki: Silti, teillä on VIDEOO synnytyssalista! Wau! Oon megakade. Mä olin siinä vaiheessa niin heikossa hapessa, et ei paljon kuvailuja harrastettu. Snif! Onneksi on sentään valokuvia kun Nasua pestään, mut ei se elävää kuvaa korvaa. Ehei, ei pääse lähellekään.

Nina: Murkulakin lähettää ihailijalleen terveisiä! Ja joo, siellähän sen luulis tinan parhaiten sulavan, mutta joskus hella on eri mieltä. Hyvä tarkennus tuo kauha, ettei käy ku meidän levylle - joka muuten on yhä raapimatta puhtaaksi... ;)