torstai 18. elokuuta 2011

Syyllistyvä äiti ulkoilee

Heti aamusta nasukka oli kiellettyjen kohteiden kimpussa. Meillä ei moni asia ole nasukalta kielletty, pitkälti siksi ettemme jaksa olla koko ajan kieltämässä, mutta tuo kirjaston pöytäliina ja sillä lepäilevät matkamuistot ja kukat ovat. 

Joku fiksu varmaankin miettii nyt, että miksi ihmeessä ne säilyttävät jotain taaperolta kiellettyä taaperokorkeudella? Hyvä kysymys, eipä kait se järkevää olekaan, mutta kun niiden paikka nyt vaan yksinkertaisesti on siinä. Niinpä ennemmin juoksemme harva se hetki hätiin naperon kirmatessa kohti kiellettyjä alueitaan kun etsimme esineille uuden loppusijoituspaikan. Ihminen todella on tapojensa ja tottumustensa orja.

Jää TÄTÄ liinaa ei saisi kiskoa vai? No miten mä sit yltän tohon kukkaan?
Ja NOIHIN ei saisi kajota mitkä juuri heitin lattialle vai?

Ihan tyhmiä sääntöjä, nää ukkelithan on just parhaita!


Vienkin ne tänne kirjahyllylle ja paukuttelen vähän.
*********
Harmaa Mopsi-neuletakki - Me&I
Vihreät Mopsi-leggarit - Me&I
Musta-valkoiset figuurit - Ulkomaan muistoja, Nasulta kiellettyjä

Ai että, näistähän lähtee hyvä ääni!

Pois tieltä mutsi, mä tuun nyt tästä.

Tänään ollaan puuhailtu todella paljon. Veimme miehen ja minun vaatteita "Kaunotar ja Kulkuri" -nimiseen second hand kauppaan Tammelan puistokadulle myyntiin, homma joka on odottanut täysien vaatekassien muodossa eteisessä jo jonkin aikaa. Tämän lisäksi maalasimme hieman kämppäämme Nasun nukkuessa ja kokkasimme (no okei-okei, mies kokkasi) ihanaa thairuokaherkkua, Massaman-currya. Lisäksi uhrasin hieman aikaa ja mieltäni työasioiden pohtimiselle, pitkästä aikaa. 

Ruokailun jälkeen päätimme lähteä ulkoilemaan. Jotenkin minulla on hieman huono omatunto, tunnen itseni surkeaksi äidiksi kun luen kaikista niistä kunnollisista kotiäideistä, jotka ulkoilevat lapsensa kanssa joka päivä. Niin minäkin tein lenkin naperon kanssa päivittäin sen ollessa pieni vauva, mutta nyt täytyy tunnustaa että se on jäänyt. Onneksi nassikka kyllä nukkuu päikkärinsä ulkona ja pääsee siten päivittäin ulkoilmaan. Ja tiedän, ankeaa edes mainita tuota, mutta sillä kuitenkin lohdutan syyllistä mieltäni.

No, tänään lähdettiin Sorsapuiston megaleikkikentälle!


Näin sitä mennään! Iso ja pieni.

Ai että, liukumäki! Siitä on ainakin pakko laskea pari kertaa. Mutta mikäs tuolla on? Karuselli! Iskäääää!


Porukat hei, mennään katsomaan niitä lintujakin!

Mä kävelen itte.
Onpas hassuja otuksia, kato nyt mutsi.

4 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Lenni 1v fanittaa Nasua (ja no ehkä äitikin aika paljon...)=) Päivittäin on pakko kurkata Nasun kuulumiset ja päivitellä kuinka Nasu vaan on hyvä tyyppi=) Me niin tykätään! Niin että hei vain ilmoittaudumme näin virallisesti vakio kävijöiksi=)

Mamma allergiakeittiössä kirjoitti...

Tänään on siis lasten tee kaikkea kiellettyä-päivä! Mä olen siivonnut ja lapsi vetänyt samaan tahtiin tavaraa lattioille. Mun pankkitunnuskortti on kadonnut, mutta pysyypähän tasapaino maailmassa kun samalla on tytön jemmaamat kaukosäätimet löydetty.

Ja mulla on samat huono äiti-fiilikset ulkoilun suhteen. Olen ilmeisesti saanut itseni jotenkin mystisesti vakuutettua että syksyllä sitten. Niin, ja ostanut kivan ulkoilupuvun sitä varten (tajusin tossa yksi päivä että trenssi ja korot ei aja asiaa). Mutta tekisi kyllä oikeesti kaikille hyvää tehdä se jokapäiväinen kävely! Niin..

Ja meillä oli muuten eilen onnellinen pikkutyttö maatilabody päällään. Kuvat herätti iloisia huudahduksia! Ja äiti myhäili tyytyväisenä pitkin päivää =) (tai no siihen asti että ruokaa oli niin paljon rinnuksessa että oli pakko suorittaa paidanvaihto..)

Tiinakaisa kirjoitti...

Voi että, siellä Nasukka jo niin isona tyttönä! Ja tyylikkäänä, tottakait. On vierahtänyt pieni hetki etten ole käynyt täällä kurkkaamassa. Ihan mainioita kuveja :D

Heli kirjoitti...

maiju: Nasu lähettääkin heti Lennille märän ja kuolaisen pusun, koska Nasu tykkää erityisesti kaikista faneistaan ;) Tervetuloa amatööriäitiyden kurimukseen!

Ira: Voi kuinka ihana kuulla, että body oli mieluinen! Meilläkin muuten Nasu on tänään jatkanut kielletyllä linjalla, minkä seurauksena olen siivonnut about litran vettä (=kaatunut maljakko), kerinyt yhden wc-paperirullan takaisin rullaksi (=vessaan yksin unohdettu napero) ja siivonnut miljonat ruokatahrat mitä mielikuvituksellisimmista paikoista. Huoh.

Mä aion muuten kyllä jatkossakin mennä korkkareilla ja pillifarkuissa leikkipuistoon, mutta ehkä myönnyn itsekin ulkoilupuvun ostoon myös. Kumpiakin tarvitaan, vuorovedoin, hihi. Niin että pidä säkin trenssistäsi kiinnni ;)

Tiinakaisa: Nasu kasvaa meidän mielestämmme kohisten juu, mutta neuvolan kaikkitietävien käyrien mielestä nassikka on pikkuhyttynen. Mutta tämä hyttynen juokseekin jo ;) Kiva kun piipahdit ja kiitokset kehuista. Lämmitti mieltä, varsinkin kun olen viime ajat joutunut taistelemaaan kakkoskameran kanssa, jonka kanssa ei tunnu onnistuvan mikään.