maanantai 29. elokuuta 2011

Kesän viimeinen rantsureissu

Lauantaina teimme mitä luultavimmin kesän viimeisen rantsureissun Alasenjärvelle. Koska matkaan päästiin vasta illemmalla ja aurinko oli jo laskemaan päin, ei meistä lopulta uskaltautunut kukaan muu uimaan kuin mies. Nasun kanssa leikittiin hiekalla sen aikaa, kun mies kylmässä kiljahdellen ui. Todellakin kiljahteli ja ui, oli se vaan hassun kuuloista ja näköistä. Eikä ehkä sieltä karskeimmasta päästä, hehe.


Leikitään me äiti näillä.


Tällä haravan näköiselläkö tuota hiekkaa olis tarkoitus sotkea?
Nasu ei ole kovin kokenut hiekkaleikkijä vielä.


No mitä ihmettä se isi nyt kiljahtelee tuolla?

Vaikka pyrinkin elämään hetkessä, jo lauantaina tuolla rannalla mieleeni hiipi se tosiasia, että tämä miehen ihana yhdeksänviikkoinen loma on kohta ohi. Onneksi nasukka keskeytti moiset masentavat ajatukset touhuamisellaan.

Hei mutsi, jos lähtisin tuota iskää katsomaan? 

Hiljaisuus on myöntymisen merkki eli täältä tullaan!

Argh! Kompastuin pentele!
Ei tartte auttaa.

Kuten niin usein nykyään autossa, Nasu nukahti paluumatkalla. On tuo uusi istuimemme vaan kätevä, se toimii kuin Lullabub konsanaan. Ja voin muuten vakuuttaa, että ne käninät ja itkutuhertelut on täysin jääneet historiaan Tobin myötä. Siellä se nassikka pilkki kuin ammattilainen baarissa pilkun aikaan.


Voi toista, niskat ei ehkä huomenna kiitä tästä asennosta. 

Tänään sitten koitti se päivä, kun mies palasi töihin. Ja kyllä, se oli juuri niin ankeaa kuin olimme ajatelleetkin. Voi miksi, oi miksi emme voi kumpikin vaan olla kotosalla natiaisen kanssa? Lottovoitto, tule jo! Onneksi päivää piristämään saapui ystäväni kahden lapsensa kanssa. Kiitos Päivi, pelastitte meidät surkeudesta! Siinä se iltapäivä meinaan meni mukavia turistessa ja lasten kanssa leikkiessä.   

Päälle Nasu valitsi sellaisen helpon temuamisasun, joka on samalla myös uusi lempiasumme. Nimittäin Kik Kidin ihanan froteehaalarin. Ja sehän ei sitten ole pinkki, vaan marjapuuron punainen, hehe. Aluksi tosin oli tarkoitus laittaa Tutan pirtsakan keltainen Itämaiset norsut -haalari, mutta päiväunien jälkeinen pisuvahinko esti ne suunnitelmat. 


Älä suotta nouse mutsi, mä tuon sulle tän pussin.

Päivän lisäsaavutuksena voinee pitää sitä, että vaikka tuo saamarin netti on säännöllisen epäsäännöllisesti tökkinyt tämänkin päivän, olen lopulta saanut lähes kaikki Nasun myyntiin aiotut vaatteet nyt hakattua Huutikseen. Ilman lapsellisia itkupotkuraivareita tai läppärin puremisia, I migh add. Eli sieltä löytyy taas erinäinen määrä Nasun kledjuja kokovälillä 62-74. 

Muutama vaate tosin myytiin jo saman tien Osta heti-hinnalla, mutta valtaosa on siellä edelleen, samalla hinnoitteluperiaatteella kuin viimeksikin. Tällä kertaa en viitsi kuormittaa tätä postausta suuremmalla kuvallisella mainospalalla, kaikkia kun ei varmasti tämä Huutistouhu kiinnosta. Joten te joita ehkä kiinnostaa, kohteisiin pääsee tutusti tuota sivun oikeassa ylälaidassa olevaa pallokuvaa klikkaamalla.

Mutta nyt siirryn miehen kainaloon köllimään, huomenna on taas arki. Plääh.

4 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Me käytiin eilen 10kk päivän kunniaksi neuvolassa ja se täti siellä väitti että napero on jo 75senttiä pitkä ja painaa 9840g eli ei meille Nasun vanhat sovi kun samat koot jää pieneksi kun teilläkin, höh. Herneenversona venytään siis edelleen.

Lisäksi se oli kirjoittanut että "rauhallinen ja kiva tyttö". Juu siis kiva on minustakin mutta että rauhallinen... Ei olisi ehkä ensimmäinen sana jolla kuvaisin meidän ikiliikkujaa, jolla on kiire ehtiä joka paikkaan. Eilen ehti maistelemaan ihan itsepalveluna kissanraksuja, toivottavasti alkaa turkki kiiltää ja tuuheutua (ja toivottavasti oli edes hyvää :P).

Tsemppiä arkeen! Kyllä se vaan niin on että sitä lottovoittoa odotellaan täälläkin sillä kaksi vanhempaa kotona on parempi kuin yksi (ja kun se yksikään ei voi kotona kökkiä lopun ikäänsä).

Heli kirjoitti...

L-E: Ohhon, teidän muksuhan on ihan Nasuliinin mitoissa, painossa hieman edellä. Eli jos laittasinkin tän hetken kledjuja myyntiin, ni sit mahtuis teidän versollekin ;)

Meillä kans nuo kissanraksut on vakkariravintoa ja tuosta ipanan tupeesta päätellen se todella taitaa saada karvat kasvamaan. Tattis tsemistä! Kyllähän tää tästä taas suttaantuu ja tähän turtuu, nyt vielä on sopeutumisongelmia. Ja onhan sitä onnekas sikäli, et voi vielä olla kotona vaikka se äitiysraha onkin jo aikaa sitten päättynyt eli ei tohdi liikaa ruikuttaa.

Kati kirjoitti...

Ihan pakko kommentoida että uus äitiysloma antaisi mukavan mahdollisuuden olla oravanpyörästä veks taas vähän aikaa ;D

Heli kirjoitti...

Kati: Totta turiset, mutta se ei anna enempää lomaa miehelle :(