lauantai 6. elokuuta 2011

Kunnon kylvyssä

Nasu sai serkuilta synttärilahjaksi kunnon kylpyammeen, vihdoinkin. Ja amme on tietenkin pinkki, kuinkas mutenkaan, mutta tällä kertaa minä olen syytön siihen. Eivät olleet vanhemmat saaneet aikaiseksi hommata moista käyttöesinettä ja tiskialtaassa sekä myöhemmin (loiskuttelun käytyä infernaaliseksi)  vihreässä vannassa napero sai polskutella aina yksivuotissynttäreihinsä saakka.


Hieman on ehkä sellainen joogi-olo jalat tälleen ristiin tungettuna, 
mutta kyllä täällä nyt ennemmin kylpee ku selkäänsä ottaa. 

Helteiden vuoksi viime viikot on nyt sitten kylvetty oikeastaan ihan joka ilta ja siitä on tullut tosi kiva iltarutiini. Rikiä, joka itse ei liiemmin kylvyistä välitä, kiinnostaa Nasun luttailu enemmän kuin vettä karttavalle kissalle olisi turvallista. Se kiertelee naperon ammetta kiinnostuneen näköisenä ja saa välillä päälleen pärskeen jos toisenkin. Kattipa ei vähästä lannistukaan, vaan hetken vetäytymisen jälkeen sen utelias naama vilahtaa taas kohta jossain takavasemmalla uudelleen. 

Tai-dat-tai, täällä se meikäläinen kaikessa rauhassa lilluu.

 Kurotanpa vielä tuon haravankin tuosta.

 Karvainen kaveri ilmestyy apajille.

 Kumpikin pongaa jotain kiinnostavaa...

 Riki siirtyy kunnon stalker-asemiin, takavasemmalle.

Pahaa-aavistamaton Nasu ei huomaa kun äänetön vaanija tuijottaa. 
Äiti kameran takana huomaa väijyjän.


Mutta kukas se siellä, ettei olisi lempikissani Riki? 
 Tulepa tänne, loiskutan vähän tällä saippuapullolla.


Mihin se nyt äiti meni? Mä olisin antanut sille tän sihdinkin.

Nyt voisin viisaampana todeta, että olisi pitänyt ehkä hommata tuollainen kunnon amme jo heti kärkeensä. Meillä oli tapana suihkutella Nasua kylvyn sijaan, iltarutiini joka sekin oli meidän kaikkien suosikki. Mutta onhan tuo kylpeminen toki helpompaa, ainakin pikkuruisen vauvelin kanssa. Ja voi veljet, katsokaa nyt kuinka pikkuruinen tasan viikon vanha Nasu on!

 
Nasu (tasan 1 vko) ja isi (32 vuotta, 1kk) suihkuttelevat yhdessä.


Uusi, ihana kokemus kummallekin.

 Isi sydän Nasu.

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Meillä oli samat kuviot, suihkuttelu ennenkuin invaasio osasi istua, ja heti paljuun nököttämään kun istuma-asento löytyi. Iltarutiineihin kuuluu paljuissa istuminen joka ilta, kuten Nasullakin. Meillä ei vain ole noin ihanaa stalkeria :) Nasusta näkee kuinka riemukasta on vedessä lotraaminen. Osaako Nassikka olla ollenkaan huonolla tuulella vai valkkaatko sä vaan iloisia kuvia :D Piti muuten sanomani flamencosta että paras kaverini tanssii ja olen joskus ollut katsomassa. Siinä vasta intohimoinen tanssilaji meille jäyhille suomalaisille. Hieno harrastus!

Heli kirjoitti...

Kati: suihkuttelu kunniaan! Musta se oli pikkuruisen vauvan kanssa niin paljon helpompaa, ku kömpelö kylvettämien. Varsinkin ku tyypin niskaa piti tukea jnejne.

Nassikka on kyllä useimmiten tosi hyvällä tuulella, joten ei ole tullut kuvia valkattua. Ja onhan noita naama mytryssä kuviakin ollut :) ja kyullä, flamenco on IHANAA! Nyt s eon tosin ollut rontin vuoden tauolla vauvelin takia, mut vakaa aikomus olis palata syksyllä.