lauantai 13. elokuuta 2011

Kameraikävää

Olin parhaan ystäväni, kummipoika Kaapon äidin ja erään toisen ystävättäreni kanssa eilen viihteellä Tampereen yössä ja olipahan kuulkaas kivaa! Siellä me notkuimme Sohon herkkuoluiden ääressä ja lopetimme illan Doriksen tahmealle tanssilattialle. Ai jai, aivan kuten parikymppisinäkin. Ja koska minulla on koko elämäni aikana ollut ehkä kymmenkunta krapulaa, en sitä saanut tälläkään kertaa. Kiitos ihmemaksani, seikka josta olen kaveripiirissäni melko tunnettukin, hihi.

Tänään olikin sitten hyvä päivä siivota myös niitä omia vaatekaappejaan, eritellä kirpparille meneviä ja tehdä löytöjä. Sillä niinhän se oli taas tuo meikäläisen vaatekaappi-pannahinen ottanut ja syönyt useampia vaatteita uumeniinsa. Mietin, että pitäisiköhän kokeilla laittaa myös niitä omia vaatteitaan Huutikseen, onko kellään teistä kokemusta meneekö aikuisten vaatteita siellä kuinka kaupaksi?

Rakas Canonini on edelleen hajalla (se pentele ei syystä tai toisesta tunnista muistikorttia, vika joka vain yhtäkkiä tiistai-illan ratoksi ilmestyi siihen) ja niinpä on nyt hetken aikaa tyydyttävä vanhempaan Canoniin. Joku joskus kysyi mitä kameraa käytän ja kerrotaanpa se nyt tässä samalla. 

Eli vakiokäytössä oleva kullannuppuni on Canon EOS 550D ja tämä vanha sotaratsu, jolla nyt tilapäisesti siis kuvaan, on Canon PowerShot A95. Kyllähän tuo vanhempikin kamera hyvä on, mutta aina sen jälkeen kun tuon uuden linsseineen hommasin, ei PowerShot ole tuntunut enää kovin voimalliselta.

No, onhan tässä tuolla vanhalla PowerShotilla nyt jo vajaa viikko pärjätty, joten eiköhän tämä tästä. Myös tämän päivän asu on kuvattu sillä, tuo ihanainen kirsikkaunelma.


Tää nyt tulis täältä, ehdit sä tarkentamaan sen kamerasi tai et.


Suloinen kirsikkahaalari - Gymboree

Mutta kunnon lähikuvia en tuolla kameralla saa, katsokaa vaikka. Menee Nasun ihanat ilmeet sivu suun, kun kamera ottaa milloin milläkin tarkkuudella, kuvien pimeydestä puhumattakaan. Ja ei, kyse ei todellakaan ole käyttäjävirheestä, hehe.


Oon meinaan huitaissut poskeeni taas jonkun ihme mustelman.


Nyt mä tuun antaan sulle äiti pusun.

6 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Musta tuntuu tällä hetkellä että pärjäisin ihan hyvin vanhemmallakin kameralla jos vain pääsisi nettiin. Mun läppärikun otti ja hajosi ja musta tuntuu kuin olisin menettänyt hyvän ystävän. Vakavaksi on päässyt tämä netti- ja bloggausriippuvuus. Voi hyvän tähden, hyvä kun olen teitä päässyt lueskelemaan :/. Enkä melkein osaa tällä miehen koneella surffata mihinkään ja tämä kirjoittaminen se vasta hankalaa onkin kun näppäimistö on ihan väärä ja koko ajan tulee lyöntivirheitä... Hyvä kun saatte selvää mun soperruksista (myönnän, olen korjannut noin miljoona virhettä). Toivon pikaista ihmekorjaantumista rakkaalle työkaverilleni :D.

Mutta iiiiihana haalari Nasulla, varmaan livenä vielä ihanampi kuin noissa kuvissa :D.

Kati kirjoitti...

Minä omistan samaisen powershotin (muistaakseni) mutta se pölyttyy jossain. Oon nimittäin ihan liekeissä I-phonen camera+ -sovelluksesta ja se tavallinenkin kamerasofta on vallan kelpo, kaikki Invaasioblogin kuvat on sillä napattu. Mä en ole kuvausalan ammattilainen, joten mun silmään ne on varsin kelpoja, ja mikä parasta, kamera on aina mukana kun liikkuu jossain.
Huutiksesta: siellä menee kaikki kaupaksi ennemmin tai myöhemmin, on mun motto. Olen nyt esikoisen syntymästä asti eli 8 vee kierrättänyt ja ostanut sitä kautta julman määrän tavaraa, joten jotain pohjaa sanomisille löytyy :) Sinne vaan kamat kiertoon, tulee halvemmaksi kuin kirppispöytä!Kirpparilla pitää monta halpaa vaatetta myydä että saa pöytävuokran katettua edes.

Kati kirjoitti...

Mä aina unohdan noi kommentit tilata. Ja niitä ei näemmä voi tilata jos tää kenttä on tyhjä.

Heli kirjoitti...

L-E: KOnnet! Nuo perkeleen koneet! Toimimattomat tekniset härpäkkeet on meinaan yksi sellainen asia, joka saa mut kiihtymään nollasta sataan alta aikayksikön! Otan siis L-E todella osaa ja lähetän sulle enemmän kärsivällisyyttä kun mitä mulla tossa tilanteessa olis :)

Kati: Kiitos hei Huutis-vinkistä! Taidankin seuraavaksi koittaa jaksaa hakata noita omia kledjuja sinne. Koska kirppispöytien hinnat on tosiaan aivan riistoa jo nykyisin, Radiokirppiskin 40€/6pvää. Siinä saa meinaan myydä ihan hiki hatussa ettei jää puljulle velkaa...

L-E kirjoitti...

Kiitos! Ja kysy vaan mieheltäni kuinka "kärsivällinen" olen tilanteessa ollut ;).

Heli kirjoitti...

L-E: Hihih ;)